Преброяване 2011-та
Модератор: Общи модератори
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Re: Преброяване 2011-та
какви електроуреди притежаваш, май беше някакъв и майка ми си изброява, викам са не е нужно това да се знае.
- Alpina_fanatic
-
-
И сега последно - регвам се и преброявам ВСИЧКИ в жилището или правя регистрация за всеки отделно ? 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Регистрира се главата на семействеото, отбелязва колко души има в него и описв3а всеки един в рамките на своята регистрация.
Never mistake motion for action...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Защо ми се струва , че това е най-малоумния начин да си напълнят хазната - глоба 120 лева за непреброил се - МИ АКО НЯМАМ КОМП И НЕТ БЕ
Бати олигофренията - ми братята роме - на тях ще има ли глоби ??? Е чак тази малоумщина с глобите ако вкарат,ще пада правителството
Аз НЯМА ДА СЕ ПРЕБРОЯ , не заради друго ами заради малоумната анкета - тъпите въпроси , трябва да са по-желание , а разбирам , че са задължителни . И къде по света да си дадеш данните трябват "само 30-40 минути "

Аз НЯМА ДА СЕ ПРЕБРОЯ , не заради друго ами заради малоумната анкета - тъпите въпроси , трябва да са по-желание , а разбирам , че са задължителни . И къде по света да си дадеш данните трябват "само 30-40 минути "

acho.rs написа:Защо ми се струва , че това е най-малоумния начин да си напълнят хазната - глоба 120 лева за непреброил се - МИ АКО НЯМАМ КОМП И НЕТ БЕ![]()
![]()
Бати олигофренията - ми братята роме - на тях ще има ли глоби ??? Е чак тази малоумщина с глобите ако вкарат,ще пада правителството
![]()
Глобата е ако откажеш и на анкетьорите, които ще обикалят след 10.02

И аз се преброих, но просто съм поразен от МАЛОУМНАТА анкета и МАЛОУМНИТЕ й създатели

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Мислех че само овците се броят...аз няма да се преброя и да дойдат да ми глобят оная работа