И в сервиза на БМВ в Мюнхен има нещастници
Модератор: Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
И в сервиза на БМВ в Мюнхен има нещастници
Историята е следната:
След перфектна ски почивка в Цел ам зии решихме да се разходим до Залцбург и честито, изгубих си ключа на колата в стария град.Понеже това е 2 ключ който губя,
вкъщи имам само пластиката,но за по интересно нямам ключалки по колата и я отварям само с дистанционното.Понеже беше събота и нищо не работи,най-бързия начин за получаване на ключа беше с автобус до Мюнхен в понеделник.Пристигам понеделник там взимам пластиката и гледам пред мен огромен сервиз на БМВ.Понеже варианта беше да чупя стъкло и да вляза в колата,реших да отида да ги питам дали ще има проблем с алармата на колата и евентуално да поръчам нов ключ.Изключвам факта,че от 10 човека в сервиза,1 говореше английски,обяснението им беше следното:ако се задеиства алармата,тя блокира запалването и макар да имам ключ,колата няма да запали и ще се наложи да дойдат от сервиза в Залцбург да я деактивират,това ще струва около 100 евро.По добрия вариант бил да ми направят нов ключ за 130 евро,който ще е готов на следващия ден в 13.00 часа.Съгласих се,отивам там във вторник към 12.00ч и симпатягите ми обясняват,че има проблем и ключа ще стане в сряда,бил направен,но този който трябвало да го достави при тях се изгубил из града и те не знаели къде е
След луд скандал ми обясниха,че единственото което могат да направят е да ми свалят 30 евро от цената,хотели и влакове не могат да ми платят
Отивам в сряда и ме посрещат пак с проблем,не могат да ми свалят 30 а само 10 евро.Взех си ключа и газ към Залцбург,отивам при колата и да,ама не ключа не работи
Извиках пътна помощ от БМВ Залцбург,които с доста усилия отвориха колата и при включена аларма запалиха с пластиката и алармата се изключи.И така с чисто нов ключ при Лъчо на ремонт.
След перфектна ски почивка в Цел ам зии решихме да се разходим до Залцбург и честито, изгубих си ключа на колата в стария град.Понеже това е 2 ключ който губя,

Re: И в сервиза на БМВ в Мюнхен има нещастници
по принцип алармата и да се е активирала, като сложиш ключа и завъртиш двигателя- алармата се изключва.
но немците да ти врътнат такъв номер... явно не си им се развикал достатъчно... мене ако ми бяха така изработили- ключа щеше да е безплатен...
но немците да ти врътнат такъв номер... явно не си им се развикал достатъчно... мене ако ми бяха така изработили- ключа щеше да е безплатен...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
2 мнения
• Страница 1 от 1