АлтоБилд и "гениалните" му джурналисти....
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Re: АлтоБилд и "гениалните" му джурналисти....
Аре бе няма, аз си влизам там с лаптопа понякога, то си ми беше преди време и мечта де - интернет в кенефа 

only rear wheel drive
Аз си го купувам само когато тестват нов автомобил на 100к.Във връзка с това на мен лично не ми станА ясно как и защо немските журналисти класираха Акорд-а на 8-мо място и друго освен общия кабел з амаса който бил "окислен", съществено не прочетох за да го класират толкова назад.Е това не мога да си обясня???
По-интересно е когато един автомобил мине през Ауто Билд, Ауто мотор унд Спорт и Топ Гиър - в българските варианти. И се почна една... Няма да е зле поне когато взимат колата от официалния вносител да попитат: други шофирали ли са тази кола? После едно телефонче и да си съгласуват версиите. Сещам се за това, понеже се вълнувам от новия Хюндай ix35 - в Ауто Билд ускорява невероятно (от 0-100 за 11 секунди) и без грам критика за каквото и да е, Ауто мотора насраха тотално окачването, не се сещам в Топ Гиър какво писаха. Пък на снимките - една и съща кола
. И за Мазда СХ - 7 се получаваше нещо такова
. Да не говорим, че масово техническите данни се различават.
И обичта към VW, Ауди и немските возила е пословична
Сега прегледах теста на Астра и Меган и не можах да разбера защо Астрата спечели 

И обичта към VW, Ауди и немските возила е пословична

Селото се оказа точно във града
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4