Идейка за подписите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Идейка за подписите

Мнение от Иво » 16 Май 2003, 11:38

Предлагам да си пишем в подписите nick в irc и realname, за да се познаваме като влезем в чата. Аз лично поне съм нов и не познавам всички с прякорите им там :) Пиша го тук, защото във форума за Предложения имам чувството, че никой не гледа. Бях пуснал една тема за колите на влизане в сайта, но слаб интерес или не знам :shock: Та се извинявам, че пиша тук.

*Забележка* При регистрацията пишем истинско име, а в info-то излизат ****** защо е така? Няма нищо тайно май :)
Изображение
Изображение

viper
Аватар

Мнение от viper » 16 Май 2003, 11:42

Ми то - знаеш ли какви боклуци може да разглеждат форума, като гости.. А, пък като дойдеш 1-2 пъти на ЕКО и ще знаеш кой кой е :D

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 16 Май 2003, 20:17

Добра идея Иво :yes:
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pafone » 16 Май 2003, 21:34

Е то БМВ Фест,ЕКО.....и се познават повечето...
BMW е колата :)

автомобилен поклонник
Аватар

Re: Идейка за подписите

Мнение от Turturelo » 18 Май 2003, 7:57

Иво написа:Предлагам да си пишем в подписите nick в irc и realname, за да се познаваме като влезем в чата. Аз лично поне съм нов и не познавам всички с прякорите им там :)

Повечето хора ползват nick-овете от форума в irc

Иво написа:*Забележка* При регистрацията пишем истинско име, а в info-то излизат ****** защо е така? Няма нищо тайно май :)

Аз ги виждам :angel: В интерес на сигурността е - не всички регистрирани тук са добронамерени ентусиасти! Има и заядливци и налитащи на бой такива :evil:

Назад към Извън Темата