LCD Телевизор-внос от Америка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: LCD Телевизор-внос от Америка

Мнение от trance4life » 17 Фев 2011, 3:09

А после ако се развали в Аметика ли ще пращат Тв-то да ти го ремонтират ? :kuku:
:)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 e53 3.0d 218ps
Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
Детайли за колата: Зла печка :D

Мнение от An4oOo » 17 Фев 2011, 3:22

Аз кола бях спечелил на търг в Ибей. Една 3ка 2002г кабрио бяла с бяла кожа :mhihi: За ~1500$. Направо бях в екстаз. Като се консултирах с продавача доставката в контейнер от Тексас до тук беше 2700$ без застраховки и други простотии. Тогава долара беше по - скъп от сега. Прецених че риска е твърде голям и се отказох от колата, извиних се на продавача и така... След месец я спечелиха за ~3500$ :cry:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 335d

Мнение от vvaskoo » 17 Фев 2011, 3:54

An4oOo написа:Аз кола бях спечелил на търг в Ибей. Една 3ка 2002г кабрио бяла с бяла кожа :mhihi: За ~1500$. Направо бях в екстаз. Като се консултирах с продавача доставката в контейнер от Тексас до тук беше 2700$ без застраховки и други простотии. Тогава долара беше по - скъп от сега. Прецених че риска е твърде голям и се отказох от колата, извиних се на продавача и така... След месец я спечелиха за ~3500$ :cry:

:mhihi: Къде са тия Е46ци 2002ра че и кабрио за $1,5к ? Сигурен ли си че не си спечелил само бялата кожа
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 e53 3.0d 218ps
Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
Детайли за колата: Зла печка :D

Мнение от An4oOo » 17 Фев 2011, 11:56

vvaskoo написа: :mhihi: Къде са тия Е46ци 2002ра че и кабрио за $1,5к ? Сигурен ли си че не си спечелил само бялата кожа

Не човече! :mhihi: И на мен не ми се вярваше тогава. Бях последния "бидър" и по няква невероятна случайност аукциона свърши без някой друг да качи. Кви подскоци ква радост кво нещо беше из нас... :mhihi: Ама като ми казаха цена на доставката и тн. понеже не давах аз парите.. увяхнах :mhihi: В сервизната история на автомобила имаше само сменян десен фар или нещо такова поради лек инцидент.. уж. Както и да е риска си беше огромен... чакането месец и така..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Фев 2011, 12:21

Има добри оферти за ТВ и от Англия и от Германия. Моят си го взех за 1000лв под цената на която беше в Техномаркет. На първата година му изгоря дъното :shock: Оказа се, че има гаранция ама Ханс нямал печат на фирмата изобщо и без тоя печат нещат да го ремонтират. Направих си един печат на немската фирма, подпечатах гаранцията и ми го ремонтираха гаранционно :lalala: Тъй, че ако поръчвате онлайн от друга страна питайте предварително за документите по гаранцията и всичко е точно. Всички големи фирми поддържат световна или европейска гаранция без проблем.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: X5 2003 e39 540

Мнение от sadex5 » 17 Фев 2011, 13:48

Сега видях че някой е изровил темата :lol: Момчета, шипинга вече е станал зверски скъп към БГ......Аз такива работи съм намирал, като почнеш от Х5 за 7 хиляди долара, 2005 година до квото се сетите....Телевизорите не ги броя, наистина от Англия е по-насметка....По неофициални данни, контейнера прехвърли 5000 $....Отделно митници и разни други тъпотии, отделно дето може да стане някой демидж по пътя....
Сега по Коледите напазарувах някой неща за подаръци, ами за 6 пакетчета да кажем до БГ, Норвегия, Германия, платих към 200 $ само за изпращането.
Май Англията си остава добро място за пазаруване на разни работи...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Фев 2011, 16:26

Той шипинга винаги е бил цифра, но откакто въведоха тия екотакси и т.н. стана страшно.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: X5 2003 e39 540

Мнение от sadex5 » 18 Фев 2011, 5:15

Самите американски компании като USPS, UPS, DHL си направиха цените ужасни, що се отнася до Европа....Ема какво да се чудя, той и ЕКОНТ вече не е без пари...Наскоро приятел от БГ ми се разсърди че не искам да му пратя части за американската кола до Враца, и си помисли че се бъзикам, че цената му на 30 килограма излезе 350 $....
А помня 2002 година, когато бензина беше 1.30 $ галона, пратих до Бг към 20 кг за 60 долара :lol:

Предишна

Назад към Извън Темата