Колега от Бургас с черна е38ца и 20'' style 32...
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Колега от Бургас с черна е38ца и 20'' style 32...
НЕ, няма никакъв проблем с колегата... Преди време се продаваше, а днес я видях в Търново отново с Бургаска регистрация, което ме наведе на мисълта, че не е продадена... Ако може, нека някой да ми пусне повече инфо за автомобила и кой е колегата ? (Мисля, че имам доста сериозен интерес за бартер, ако правилно помня инфото на колата, та за това, а не, че нямам к'во да правя и да се информирам за колите на колегите
) А ако той лично чете темата, колега - драсни едно ЛС
Предварително се извинявам, тъй като знам, че "издирванията" са забранени, но за нищо лошо не го "издирвам"
Благодаря за разбирането...

Предварително се извинявам, тъй като знам, че "издирванията" са забранени, но за нищо лошо не го "издирвам"

Благодаря за разбирането...
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
Re: Колега от Бургас с черна е38ца и 20'' style 32...
ако е това което си мисля, колата е много черна, с черни бъбреци и 20ки алпина..
728, доколкото знам с нов агу, голямата нави, хубави седла, пияно лак лайсни (най - вероятно правени) , доста добра боя и хубави гуми, май пишеше в обявата..
13500 беше обявена, но сега не излиза никъде..
всичко това от спомени по обявата, че е обмислях...
ако модераторите преценят да забършат...
728, доколкото знам с нов агу, голямата нави, хубави седла, пияно лак лайсни (най - вероятно правени) , доста добра боя и хубави гуми, май пишеше в обявата..

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
Convertible написа:ако е това което си мисля, колата е много черна, с черни бъбреци и 20ки алпина..
Точно такъв е и моя спомен...И на мен никъде не ми излиза, преобърнах форума, мобилето и карса... А сега ако някой каже и кой беше колегата....

Продадена е отдавна, колега. Освен ако няма друга в Бургас, която да отговаря едно към едно на описанието, ама не вярвам 

- karnak
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Boeing
Да, колега колата беше на мой приятел и е продадена!
6 мнения
• Страница 1 от 1