Как седят нещата с пълното каско при моторите?
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Как седят нещата с пълното каско при моторите?
Колеги събрах някой лев и съм решил да си купя пистов мотор за лятото, но нямам гараж и се налага да го държа пред нас на улицата, та се чудех дали правят каско против кражба на мотор компаниите или е само за щети, и ако правят дали в последствие плащат или си смучат от пръстите причини да не платят? Мотора ще е на стойност 7-8000лв
www.bmwпрофесори-bg.net
Re: Как седят нещата с пълното каско при моторите?
benzin написа:Колеги събрах някой лев и съм решил да си купя пистов мотор за лятото, но нямам гараж и се налага да го държа пред нас на улицата, та се чудех дали правят каско против кражба на мотор компаниите или е само за щети, и ако правят дали в последствие плащат или си смучат от пръстите причини да не платят? Мотора ще е на стойност 7-8000лв
Без гараж изобщо не си го и помисляй...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Да колега, без гараж или поне двор не си е работа. Каско на мотори правят но на ебаси процентите и стойностите, точно поради причината ,че мотор лесно се краде и лесно се пада. Да не говорим ,че дори никой да не ти го пипне навън ще седи на атмосферните влияния. Потърси гараж на приятел или под наем.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
BMW_RIDER написа:Да колега, без гараж или поне двор не си е работа. Каско на мотори правят но на ебаси процентите и стойностите, точно поради причината ,че мотор лесно се краде и лесно се пада. Да не говорим ,че дори никой да не ти го пипне навън ще седи на атмосферните влияния. Потърси гараж на приятел или под наем.

- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
Аве и аз немога да си представя мотор без гараж,но поне живея в центъра и около нас има доста посолства,гледам разни ентусиасти си ги паркират вечер там..до кабинката на полицайте покриват ги с мошами...Нещо такова ако ти се върти в главата нема ти го пипнат 

мерси за съветите колеги, прави сте без гараж няма смисъл, по натам като се преместя в къща ще мисля за мотор 

www.bmwпрофесори-bg.net
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
аз доколкото знам от приятели моторджии застрахователите не плащат щети от падания и т.н. даже трудно се навиват да застраховат даден мотор... понеже там риска от падане е по голям...
- ///M fanatik
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///М
Koлега,от личен опит ти казвам,че мотор койте не седи в гараж....наполовина си го отписал.Преди да си взема гараж (щото BMW-то и мотора в моя не се събират и двете) 4 дни стоя навън и ми счупиха слюдата и едното голедало.
Are you /// M enough ?
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
benzin написа:Колеги събрах някой лев и съм решил да си купя пистов мотор за лятото
Супер, ако не разбираш от мотори и нямаш подходящ жокер, пиши!
Гараж ТРЯБВА, но не е проблем, ако нямаш. Наемите не са високи и, ако си направиш партия с още един-двама мотористи, ще ти излиза по 30-тина лв. на месец.
За каското... не познавам никой който си е правил. Мълвата е, че само в една компания правят (вкл. кражба), но при много висок %. Тази година може и да има нещо ново по въпроса.
9 мнения
• Страница 1 от 1