Бербатов сред номинираните за играч на годината!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: In the 90's

Re: Бербатов сред номинираните за играч на годината!

Мнение от Anfiro » 26 Яну 2011, 21:41

Не ме интересува с коя е спал Бербатов - Виктория, Гергана, Йоана... все тая. Искал е - спал е, голяма работа! Ако иска Rooney да опъва в съблекалнята след мача - I don't care! Късметлия бил - да пуска тото... той тия пари ги прави за има няма един полусезон. Т'ва не е важно - важна е играта! Който е гледал мач, два на Берба в ЦСКА, Байер, Тотнъм, Юнайтед, че дори за националния, е ако каже, че не може да играе, няма стил, класа, техника... или не вижда, или не иска да види. Много обидно стана миналата година, Видич беше влязал в слаба серия, Сър Алекс пускаше Гибсън титуляр. Ей във форума на Манчестър (redcafe) сърбите се убиха да го защитават, скъсаха се! Всеки втори пост! Ние тука т'ва момче може не 3, 10 гола да вкара на Пуул - пак няма да го бива в нечии очи? И защо?! Смешно е... :kuku:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 26 Яну 2011, 21:45

krystal написа: Подкрепих го...

И аз! 2 пъти, щот досега се докопах само до 2 компа. Но ще пусна още4-5 гласа, въпреки, че вече води с 85%, а снощи бяха "само" 76 :mhihi:
Anfiro написа:Не ме интересува с коя е спал Бербатов - Виктория, Гергана, Йоана... все тая. Искал е - спал е, голяма работа! Ако иска Rooney да опъва в съблекалнята след мача - I don't care! Късметлия бил - да пуска тото... той тия пари ги прави за има няма един полусезон. Т'ва не е важно - важна е играта! Който е гледал мач, два на Берба в ЦСКА, Байер, Тотнъм, Юнайтед, че дори за националния, е ако каже, че не може да играе, няма стил, класа, техника... или не вижда, или не иска да види. Много обидно стана миналата година, Видич беше влязал в слаба серия, Сър Алекс пускаше Гибсън титуляр. Ей във форума на Манчестър (redcafe) сърбите се убиха да го защитават, скъсаха се! Всеки втори пост! Ние тука т'ва момче може не 3, 10 гола да вкара на Пуул - пак няма да го бива в нечии очи? И защо?! Смешно е... :kuku:

Много точно написано, но хейтъри винаги ще има. Ма, нека говорят (с Росен Петров, без Росен Петров :mhihi: )
Последна промяна dan-dam на 26 Яну 2011, 21:50, променена общо 2 пъти

ентусиаст
Аватар
Кара: Дизели

Мнение от VRPerformance » 26 Яну 2011, 21:48

тои тая анкета ще я спечели :) все пак съм я пуснал и във ВФ форума :D tта колегите там и те подкрепят :D ама да не спира да вкарва че да спечели нещо найстена :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 26 Яну 2011, 21:56

blackgod написа:
Сондьора написа:Колега, мани тия вицове..тряя да бъдеш обективен. Аз му се кефя на късмета, ама няма как да кажеш на черното бяло. Първия сезон беше нов, спечелиха титлата, беше част от отбора, втория сезон беше 0 Руни номер едно. Е, сега е обратното и дано му върви..щото половината голове са му от 2 мача, а иначе от общо 6. И тва че в Англия толкова му се кефят баш не е така, и че руни го плюят пак не е, понеже всички се надяват да се върне :mhihi:

п.п. А иначе по темата :mhihi: , то няма как да опънеш без да ти пуснат, то за другото се лежи.

Личи си, че не следиш много футбола :winky:
Митко е карал в 9 от 19 играни мача в първенството, като в един от тях влиза като резерва. Но понеже и това ще ти се стори малко, ще ти кажа, че Меси и Кристияно Роналдо са
със сходен показател.. Конкуренцията му в Англия, Тевес, е с 14 гола от 21 мача, като ги е вкарал в 8 мача..
Факт е, че в момента прави страхотен сезон, и лично аз се надявам да стане шампион на Англия и голмайстор на първенството.. За шампионска лига, не мисля че Юнайтед имат класа
и ресурс да я спечелят..

Иначе коментарите за жени, жълтини и други глупости ще ги пропусна, само смях ме напушва като ги чета..

ПС. Левскар съм, че гледам някой по-горе споменаваше нещо..

Колега, тва го казах образно, не са 6 ма не са и 8 ми са 9 мача, я кажи вкарали тоя сезон в шампионската лига...
И да ти кажа, че от септември до ноември изиграха 10 мача и той няма нито един гол..
Все тая, аз не го плюя, но не се и прехласвам, с фрази от рода на невероятен, неземен...

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 26 Яну 2011, 22:17

за да бъдем коректни - Ливърпул бяха изпаднали в няма такава дупка, когато бербо им вкара три гола. Това наистина е факт за слабото им представяне тогава, но Хеттрик си е хеттрик :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 26 Яну 2011, 23:08

едно е да кажеш не ми харесва стила на игра, друго е твърдиш че е късметлия и няма никаква техника.
и мене не ми харесва шумахер ма не мога да отрека, че караше и печелеше.

оставете бербатов ми алекс фъргюсън и той ли е късметлия толкова години в бизнеса :mrgreen:

ливърпул били в дупка в мач 3:2, който манчестър измъкнаха със зъби и нокти ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 27 Яну 2011, 11:26

blackgod написа:
Иначе коментарите за жени, жълтини и други глупости ще ги пропусна, само смях ме напушва като ги чета..

Ае кви жълтинки ве?!? разбирам да съм 15 годишен неизвестен анонимен форумен нинджа да смятате твърденията ми за жълтинки... щом съм изградил някво име в тоя форум и съм застанал да твърдя нещо пред вас значи съм на 1000000% сигурен в твърдението си...
бах тоз Бербатов много защитници му се навъдиха... да ви дам номера на Виктория да ви уреди по едно шибане с него...

и много ме кефите как всички му се изкефихте че е ударил девойката и я изкарахте нея боклук ( всъщност наистина е боклук :mhihi: ) епа коя девойка не си мечтае за бербатов? коя от вашите приятелки няма да преспи с него?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 27 Яну 2011, 14:17

^ Е тва не го вярвам. Са ще изкараш че всички жени са готови да преспят с Бербатов. Се едно да ми кажеш, че всички мъже ще искат да преспят с Мара Отварачката примерно. А и отделно ако си на негово място и искаш да треснеш нещо преди тва ще провериш ли статуса на яката кучка дето ти се е лепнала?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 27 Яну 2011, 21:55

Ogi написа:.........
и много ме кефите как всички му се изкефихте че е ударил девойката и я изкарахте нея боклук ( всъщност наистина е боклук :mhihi: ) епа коя девойка не си мечтае за бербатов? коя от вашите приятелки няма да преспи с него?

ми ето за тва ти говорим бре :ok:
не е виновен човека, че е отнесъл некоя... вината си е у нея, че не уважава на гаджето си :winky:
а изводите са за твоя приятел- не му треа такъв парцал у къщата :winky:
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 30 Яну 2011, 15:19

pampo написа:....Се едно да ми кажеш, че всички мъже ще искат да преспят с Мара Отварачката примерно.....

Да искат- едва ли... Ама ако изпадне възможност колко ще пропуснат да я опънат- педалите не ги броим :mhihi: Да ти кажа- точно толкова колкото са жените дето няма да вдигнат краката ако Бербатов си поиска, тоест много малко ;)
Изображение
Изображение

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 30 Яну 2011, 15:48

И тука идва тънкия момент, че жените които биха си вдигнали краката ако Бербатов им поиска, ще го направят с леееееееееката идея, че е фрашкан с пари и/или щото е известен и ще им излезе евентуално късмета, да се облагодтелстват за кратко или дълго от тоя факт, или ще се хвалят на дружките после, че ги е клатил "Бербо"... Щото па баш Бербатов ако е страхотния мъж и е некъв особен красавец... аре мерси :mhihi:

Така, че да си вадим извода тогаа за жените :mrgreen:

Колкото до играта му, ще се въздържа от коментар :mrgreen:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: In the 90's

Мнение от Anfiro » 30 Яну 2011, 16:01

Бербатов се събуди към 7:00 английско време, изкъпа се, прегърна жена си, целуна дъщеря си, взе ключовете за колата и на път за гаража съвсем случайно разглеждайки новините с помощта на телефона си, отвори тая тема във форума :kuku: , прочете всички мнение, премести си го от левия в десния крачол и отиде на тренировка! ;)
П/П Момчето днес има рожден ден, да е жив и здрав и да продължава да радва България! :yes:
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW 318D

Мнение от KristianSS » 31 Яну 2011, 15:00

Наистина да е здрав да ни радва и му пожелавам нов договор с Юмайтед!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 27 Фев 2011, 0:06

Между великото дерби, некой гледа ли? Че се сетих.... :mhihi: :winky:

Предишна

Назад към Извън Темата