Изкарайте пари от World of Warcraft
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Re: Изкарайте пари от World of Warcraft
Всеки се оплaквa от тaзи игрa и вредaтa от нея..Кaто сте отворили темaтa зa пристрaстявaнето към компютърa и интернетa,зaщо никой не споменaвa чaтa -в онези дaлечни години -1997г.когaто имaше зaли и дa чaтиш от в къщи си беше лукс. Тогaвa aз по стечение нa обстоятелствaтa бях облaгодетелствaн,зaщото имaхме зaлa. То не бяхa безсънни нощи в скaйп, в мирк, рaзговори по телефонa, срещи след товa, интересни преживявaния зaрaди тръпкaтa .
) И товa кaто продължи повече от 13 години ...Нa товa му се викa пристрaстявaне и опознaвaне. Друг е въпросa,че всякa мaцкa,която идвaше в зaлaтa първо се пробвaше възможносттa дa ми стaне гaдже. Дaже по едно време си имaх едно тефтерче и в него си зaписвaх всичко зa дaдено момиче -дaнни, кaк изглеждa и дaли си струвa зa дa знaм дaли имa смисъл от вторa срещa. Трудно се помнят всичките,зaтовa тефтерче.. След товa се почнa с Дж- Ес-Емите , смс-ите
) Бяхa луди временa-временa,в които тепървa рaзбирaхме кaкво знaчи свободa нa словото .Временa в които пaдaхa зaдръжките . Ние след толковa години нa зaбрaни, мaй пaк нaкриво рaзбрaхме тaзи свободия и съвсем го подкaрaхме през просото и сегa естествено си носим последствиятa...

Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
sineok_pi4_ написа:Всеки се оплaквa от тaзи игрa и вредaтa от нея..Кaто сте отворили темaтa зa пристрaстявaнето към компютърa и интернетa,зaщо никой не споменaвa чaтa -в онези дaлечни години -1997г.когaто имaше зaли и дa чaтиш от в къщи си беше лукс. Тогaвa aз по стечение нa обстоятелствaтa бях облaгодетелствaн,зaщото имaхме зaлa. То не бяхa безсънни нощи в скaйп, в мирк, рaзговори по телефонa, срещи след товa, интересни преживявaния зaрaди тръпкaтa .) И товa кaто продължи повече от 13 години ...Нa товa му се викa пристрaстявaне и опознaвaне. Друг е въпросa,че всякa мaцкa,която идвaше в зaлaтa първо се пробвaше възможносттa дa ми стaне гaдже. Дaже по едно време си имaх едно тефтерче и в него си зaписвaх всичко зa дaдено момиче -дaнни, кaк изглеждa и дaли си струвa зa дa знaм дaли имa смисъл от вторa срещa. Трудно се помнят всичките,зaтовa тефтерче.. След товa се почнa с Дж- Ес-Емите , смс-ите
) Бяхa луди временa-временa,в които тепървa рaзбирaхме кaкво знaчи свободa нa словото .Временa в които пaдaхa зaдръжките . Ние след толковa години нa зaбрaни, мaй пaк нaкриво рaзбрaхме тaзи свободия и съвсем го подкaрaхме през просото и сегa естествено си носим последствиятa...
Ами много се радвам че си ги описвал в тефтери колега ама не е много хубаво да се пристрастиш към каквото и да било! Разни чатове и сайтове за запознанства въобще не харесвам! ФБ не използвам скайп вече ще използвам само служебно а Мирката на времето бях много зарибен ама съдбата там си даде думата защото не можех да си оправя сам сърварите! Не ги харесвам тези неща и не мога да разбера някой който през цялото си свободно време кибичи пред подобен сайт или игра! Ако съм навън сред хората и гъзъ си да продавам ще изградя доста по-силни и стабилни приятелства от колкото пред компа!

- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
Играл съм УоУ в продължение на 3 години, спечелих доста пари тогава, бях доста запален и беше на далавера да се продават цели облечени герой както аз направих. За въпросните 3 години съм спечелил около 2000лв от играта, но после се осъзнах че доста задълбавам и я спрях от веднъж. От тогава не съм се замислял да играя отново, единственото което ми остана и до днес са контактите с хората който заедно играехме, лошо е че някой от тях още играят 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Kroki написа:TPAKTOP написа:Дайте да ходим да се напием на животни!
Ми аре де
Къде?

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:Kroki написа:TPAKTOP написа:Дайте да ходим да се напием на животни!
Ми аре де
Къде?![]()
![]()
Плевен съм му обещал ама ми хареса варианта - 3 март на Шипка!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ще си нацепите кратуните после по стъпалата, а в Плевен има 2 дискотеки на кръст, няма игра там 

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
бе как се викаше едно време и със самолет да минеш трипер ще хванеш 

bedrock city racing
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:Ще си нацепите кратуните после по стъпалата, а в Плевен има 2 дискотеки на кръст, няма игра там
Ти нас не ни мисли!

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
ееееееееееее

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3