Sugar - The Bitter Truth / Захарта - Горчивата истина

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: Sugar - The Bitter Truth / Захарта - Горчивата истина

Мнение от Kroki » 01 Мар 2011, 15:56

За това млякото ни го кара човек, дето си дой кравите. Сирене и кашкавал купуваме домашен то една бабичка. Лятото зеленчуци от хората на село и т.н. :) Това е спасението!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от r3s1s74nc3 » 01 Мар 2011, 16:35

Kroki написа:За това млякото ни го кара човек, дето си дой кравите. Сирене и кашкавал купуваме домашен то една бабичка. Лятото зеленчуци от хората на село и т.н. :) Това е спасението!

:yes:
Винаги бих предпочетал да си взема даден плод или зеленчук от дядото седнал на касетката си , продавайки собствено си производство , вьпреки че изглежда доста по зле на вьншен вид от тези в магазините или напазара (купени от борсата) . Кофтито е че трябва доста да се покриват , защото полицията ги гони .

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 01 Мар 2011, 16:54

Да, а най-хубавото е че отглеждаме ябълки и на студено, на вилата се съхраняват и има още! Разбира се продаваме една част, ама не купуваме тия боклуци от магазините!
Това е бащата със продукцията от 1-на ябълка :)
Изображение

Ето тука едно телферче да дигаме ябълките, че е опасно по тези стълби.
Изображение

Различни сортове
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Тука как седат зимата

Изображение
Изображение
Изображение
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 01 Мар 2011, 16:57

Прати едно кило по Еконта, че тука 4лв давам в био магазина :mhihi: Деба преди, като имаше на село не опитвах ябълка, сега като трябва да ги купувам ми се преядоха :bang:
Изображение

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 01 Мар 2011, 17:12

bum_bum написа:Прати едно кило по Еконта, че тука 4лв давам в био магазина :mhihi: Деба преди, като имаше на село не опитвах ябълка, сега като трябва да ги купувам ми се преядоха :bang:

1.20-кг :) На есен ще ти се обадя! :yes:

Предишна

Назад към Извън Темата