Помощ с Word файл 2ра част
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ с Word файл 2ра част
Колеги, някой знае ли фирма, която се занимава с форматиране и подредба на текстове.Набрал съм един текст, обаче използвах и текстове копи-пейст от нета, и сега е лудница, няма оправия.Разтоянията между димите са през 3-4 разстояния а не през 1, цели редове си стоят отделно като стихотворения, кашата е голяма.Помощ!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Помощ с Word файл 2ра част
ms написа:колко е голям тоя текст
65 страници(шрифт Ариал 12, междуредие 1.5), като голяма част оправих но има и доста, които просто не се подлагат на "лечение".
- Alpina_fanatic
-
-
feel написа:ms написа:колко е голям тоя текст
65 страници(шрифт Ариал 12, междуредие 1.5), като голяма част оправих но има и доста, които просто не се подлагат на "лечение".
Викни некое хлапе от блока - те са много наясно!

Какъв ти е офис пакета?
Пробвай да маркираш текста и с опция "formatting", би трябвало да ти е в ляво от "Font"-а (това дето избираш ариал, таймс ню роман и тн.).
От форматинг пробвай да изравниш.
Това е валидно за по-старите версии на уърд. На последната съм безсилен.
Пробвай да маркираш текста и с опция "formatting", би трябвало да ти е в ляво от "Font"-а (това дето избираш ариал, таймс ню роман и тн.).
kulov написа:Какъв ти е офис пакета?
2010 е, повечето го направих, но има някои изречения дето си правят какво искат. Точно за това търся някаква фирма или някой, който разбира да го направи.
нещо не мога да разбера:
като си копи/пействал и текста си е взимал формата от източника? Попринцип има опция paste as unformatted text.
можеш да копираш целия текст и да го пейстнеш в нов документ с горната опция или да пейстнеш в Notepad и от там да копираш обратно.
като си копи/пействал и текста си е взимал формата от източника? Попринцип има опция paste as unformatted text.
можеш да копираш целия текст и да го пейстнеш в нов документ с горната опция или да пейстнеш в Notepad и от там да копираш обратно.
8 мнения
• Страница 1 от 1