Една малка тема за наглостта

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: Една малка тема за наглостта

Мнение от saleen » 03 Мар 2011, 19:25

....
Последна промяна saleen на 04 Мар 2011, 8:21, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 03 Мар 2011, 23:20

saleen написа:
ylaine написа:А познайте кой работи в най-близкото РПУ :ok: Нямам какво повече да кажа..

Те тия дето не работят в близкото РУП (щото РПУ-та отдавна няма) такива неща не правят, нали?

Аа, значи е нормално точно те да ги правят. Извинявай тогава колега, аз съм се заблудил нещо.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 05 Мар 2011, 1:01

:conf:
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 05 Мар 2011, 17:27

Аз живея в блок на 18 етажа, до нас блока също е толкова висок. Мястото за паркиране никога не стига, затова паркираме на по три редици понякога (колите са успоредно наредени), познаваме се комшийте, имаме си телефоните когато някой е запушен звъни, слиза този който го е запушил, мести колата и така, проблеми никога не е имало, като идват хора под наем или нови съседи се разбираме и с тях по въпроса с паркирането и така, познаваме си колите и знаем кога може да ,,запушим,, някой, ако колата е непозната не я ,,запушваме,, със селски прояви не става, ще потрошиш на някой моцуната или колата, после той твойта и така, някои неща не стават с бой, трябва разбиратество.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 05 Мар 2011, 18:09

dbanchev написа:Аз живея в блок на 18 етажа, до нас блока също е толкова висок. Мястото за паркиране никога не стига, затова паркираме на по три редици понякога (колите са успоредно наредени), познаваме се комшийте, имаме си телефоните когато някой е запушен звъни, слиза този който го е запушил, мести колата и така, проблеми никога не е имало, като идват хора под наем или нови съседи се разбираме и с тях по въпроса с паркирането и така, познаваме си колите и знаем кога може да ,,запушим,, някой, ако колата е непозната не я ,,запушваме,, със селски прояви не става, ще потрошиш на някой моцуната или колата, после той твойта и така, някои неща не стават с бой, трябва разбиратество.

Преди два дни някой е драскал БМВ-то, вчера пак. Е то бива разбирателство, но веднъж ще го срещна и ш'се разберем!!! Разбирателство е донякъде, някои елементи са толкова прости, че мислят, че те са собственици на заплютото място или нещо такова.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 05 Мар 2011, 18:31

Току-що ходих с моята кола да карам гумите на един колега от уни-то, дето живее през 2 блока от мен . Щото явно снощи е спрял на нечие място и 4те гуми му бяха (за радост) спаднати и само ги припомпах, докато той си пазеше колата на трупчета ... :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ylaine » 05 Мар 2011, 18:55

С някои хора може да се разбереш, с други не.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: atlantis blue

Мнение от Challenger » 05 Мар 2011, 18:57

За мене доста хора живеят в някъв си техен измислен свят.
От Пловдив съм и живея на една улица (Младежка), където има и пазар за зеленчуци и плодове. Гаражите са зад блока и за да се стигне до тях се минава баш през тророара (имаме си разрешение от общината ли къде беше ) От улицата се виждат 2 от гаражите, не е да кажеш, че не се виждат и НЯМА ДЕН, в който някой да не спре точно там от където се минава. Случвало ми се е по 10-15 мин да седя и да чакам. А колко псувни и закани съм отнасял докато свиря с клаксона с надеждата някой да се сети ... мдааа ...
А най-фрапантното е, когато отнесох буквално един юмрук от 55-60 годишен мъж. След като го помолих да не спира там, защото след малко ще излизам. Най-комичното е, когато го хванах за врата и той продължаваше да се опитва да ме удари, ама му бяха малко късички ръчичките и не можеше ме стигне :mhihi: идваха хора и ме дърпаха и викаха - какво правиш, остави ДЯДОТО ... и като разбраха :shock:
Сори, ама не съм борец или каратюга няква, да прилагам физическа саморазправа. Пък си имам доста сериозно възпитание относно отношение към по-възрастен ..
Макар че случката с един киселяга с една нова е-класа, да не завърши точно така ... просто на човек му писва в един момент от всичко. Казваш си на ум "може да ядеш бой, ама и той ще го отнесе поне малко "

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ylaine » 05 Мар 2011, 20:55

katra_fm напълно те разбирам колега :bchug: А на тая улица цъкам мачле често :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 05 Мар 2011, 23:19

Няма оправия-тази сутрин две коли пред блока с по една срязана гума,като едната е на баща ми,който си спира от 5 години на едно място и на никой не пречи и с никой не се кара,а другата е някаква неизвестна....
Изображение Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата