CD ELIT, модел- SX-45TMS

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30- 324 D, E30-318 i
Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.

CD ELIT, модел- SX-45TMS

Мнение от Stoqnov_ » 08 Мар 2011, 0:32

Колеги, кажете едно момче, което може да смени лентовото кабелче за дисплея на СД-то, ходих в сервиз за телевизори, но ме върнаха, щото нямали такава част и не знаели от къде се купуват. Малко ме съмнява това, нали поръчват части за телевизорите- то от къде другаде може да се вземе- от кебапчийницата ли??? Явно не им се занимаваше с мене и искаха да ме разкарат. Както и да е, успяха да ме ядосат тъпанарите, затова и пускам темата тука- ако някой колега ги ремонтира, естествено ще си платя за услугата, да ми го направи. Като го прегледаха в сервиза ми казаха, че не иска да работи, щото нещо му прекъсвал лентовият кабел. Не, че може да е 100% това, но все пак така ми казаха и това е конкретно въпроса ми- някой ще го смени ли тъпият кабел. Мноо ме ядосаха тези мързеливци :evil:
Поздрави на всички колеги и се извинявам за дългата тема, но не ми е минало още.
Със здраве на всички, ще съм благодарен на малко помощ :bchug:
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Re: CD ELIT, модел- SX-45TMS

Мнение от plradev » 08 Мар 2011, 1:23

Ако толкова няма от форума кой да ти го смени или не намерите точно същия кабел,а си сигурен ,че проблема е в него ,купуваш накакъв кабел с достатъчни пинове и подходящ размер примерно от тук :arrow: http://mpel.eu/article.php?sub_category ... cle1Page=5 /това е първия сайт на които попаднах/ и отиваш в някой сервиз за GSM-и и се спазарявате за някаква сума да ти го сменят и те така :)

А иначе е това е един от оторизираните сервизи на тия боклуци http://www.royal.bg/ ,що не пробваш там ?
Изображение

Назад към Извън Темата