Приемник Bulsatcom
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E30 biTurbo
Приемник Bulsatcom
Колеги,днес се загледах,че отзад на приемника има ANT In. Някой дали може да ми каже за какво е този вход. Аз така на прима виста ми идва,че е вход за антена,ама за каква антена,при положение,че чинията влиза в LNB... Нещо не мога да си обясня за какво е.
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Re: Приемник Bulsatcom
Обикновена антена, колега, за ефирна телевизия. Ако имаш я буташ там и от дистанционното прехвърляш TV/SAT. Не е нещо важно тая букса. По-скоро е за телевизори, на които кабела от приемника им влиза в буксата за антена.
- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
Мерси за бързия отговор,колега
Вече ще спя спокойно 

А някой знае ли може ли да се купи само приемника без чинията? Понеже нямам къде да закача чинията се разбрах със съседа да се вържа към тяхната. Ама тряя си намеря приемника и картата... и не съм сигурен булсат колко ще са щастливи
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Съседа ти да си пусне заявка за 2ри приемник, 5лв/месец беше таксата за такъв. Не виждам причина да казвате на Булсат как ще се ползва 

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Cinder написа:Съседа ти да си пусне заявка за 2ри приемник, 5лв/месец беше таксата за такъв. Не виждам причина да казвате на Булсат как ще се ползва
Попринцип от Булсат ще отидат лично да го настроят и инсталират... така че го премислете хубаво преди да заявите 2-рия приемник...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Идват, сменят окото на чинията с двойно, пускат кабел до втори телевизор в дома на абоната и настройват приемника- това е процедурата...
Но едва ли ще е проблем да се разбереш с монтажниците и да го монтират у вас. АКО обаче не се разберете нямаш грижи- да го монтират както си му е реда, после взимаш приемника у вас, опъваш си един кабел от сателита до твоя телевизор и си готов
Досега 4-5 човека я правиха тая врътка и монтажниците НЕ са отказвали да изкарат някой лев отгоре
Корупция, к'во да се прави...
Но едва ли ще е проблем да се разбереш с монтажниците и да го монтират у вас. АКО обаче не се разберете нямаш грижи- да го монтират както си му е реда, после взимаш приемника у вас, опъваш си един кабел от сателита до твоя телевизор и си готов

- Ogi
-
Плевен тийм
-
ms написа:Идват, сменят окото на чинията с двойно, пускат кабел до втори телевизор в дома на абоната и настройват приемника- това е процедурата...
Но едва ли ще е проблем да се разбереш с монтажниците и да го монтират у вас. АКО обаче не се разберете нямаш грижи- да го монтират както си му е реда, после взимаш приемника у вас, опъваш си един кабел от сателита до твоя телевизор и си готовДосега 4-5 човека я правиха тая врътка и монтажниците НЕ са отказвали да изкарат някой лев отгоре
Корупция, к'во да се прави...
да де ама кабела не е стандартния който е за кабелна телевизия... некав ултра модерен е та и за да ми одължат кабела с 2 метра се наложи да викна монтажниците

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Ти сега майтап ли си правиш с тоя модерен кабел или... Преди време точно това правих- местих приемник в друга стая и смених кабела от чинията до приемника с обикновен коаксиален кабел и грижи няма 

- Ogi
-
Плевен тийм
-
ms написа:Ти сега майтап ли си правиш с тоя модерен кабел или... Преди време точно това правих- местих приемник в друга стая и смених кабела от чинията до приемника с обикновен коаксиален кабел и грижи няма
Не бе колега не си правя майтап... пробвах със стария си кабел който ми остана от кабелната телевизия... изобщо грам сигнал не достигаше... сменявах врътки сменявах кабели сменявах сплитери и изобщо никви признаци за сигнал... след тва се зачетох в буквичките по кабела и този на булсат пишеше High незнам си къв ултра як кабел... дойдоха монтираха си техния кабел и никви грижи...
- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
А я като сте се заговорили за втори приемници... Значи на мене договора ми с Булсатком е на вилата (на 60км от мястото,където си живея).Реално приемника ми си седи в апартамента в Ловеч,обаче договора ми се води в с. Бели Осъм. Като отидох да питам за втори приемник дали може направо тука в апартамента да дойдат да ми го инсталират,ми казаха,че трябва да идат техници на мястото,което е вписано в договора. И кво следва...? А, и вярно ли е,че примерно ако основния ми приемник е на вилата,а допълнителния ми е в апартамента няма да имам телевизия в апартамента,щото и нещо такова дочух от някъде?
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
Колеги пишете глупости,аз съм с 4 приемника,2 в центъра вкъщи,1 в Слатина и 1 в караваната,а с нея си ходя където си искам и монтажници не съм викал с мен,а всички тв си ми работят
Кабела си е най-обикновен,а за втория приемник вкъщи съм сложил разклонение на кабела,щото ме мързеше да сменям устройството на чинията,преебавката е,че трябва да се изключи захранването на единия приемник и основния да е включен постоянно,ама като ме мързи какво да правя 

- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
^да добавя, че единственото условие при допълнителен приемник е,че той ще бъде със същия пакет програми като основния 

"Две неща са безгранични на този свят - вселената и човешката глупост, като за вселената не съм много сигурен..."
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
Сигнала се губи ако е прекалено дълъг кабела, с цел комшийски ортащини ако е с една чиния, но ако е с 2 отделни и допълнителния и основния си ловят!
15 мнения
• Страница 1 от 1