БМВ Premium Selection въпрос
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- xacahb
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: LMB
БМВ Premium Selection въпрос
Здравейте,
Реших да си закупя БМВ и се спрях на това http://ecom.bmw.de/ecom32gahp/DE-GAHP/UVMBMW/de/pages/uvse/index.jsp?process=uvse
Днес бях в Мкар Пловдив да проверя как стоят нещата и човекът там ми каза ,че неможе внесе автомобила.Трябвало сам да го закупя от там като не звучеше много убедително относно гаранцията му, която можело да се поеме тук.Основният ми въпрос е закупувал ли е някой от вас автомобил от немския Premium Selection и как се процедира с неговата гаранция тук в България? Мерси предварително и честита Баба Марта
Реших да си закупя БМВ и се спрях на това http://ecom.bmw.de/ecom32gahp/DE-GAHP/UVMBMW/de/pages/uvse/index.jsp?process=uvse
Днес бях в Мкар Пловдив да проверя как стоят нещата и човекът там ми каза ,че неможе внесе автомобила.Трябвало сам да го закупя от там като не звучеше много убедително относно гаранцията му, която можело да се поеме тук.Основният ми въпрос е закупувал ли е някой от вас автомобил от немския Premium Selection и как се процедира с неговата гаранция тук в България? Мерси предварително и честита Баба Марта

- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Re: БМВ Premium Selection въпрос
Линкът не се отваря и не мога да видя конкретната обява.
А защо сам да не идеш да си я докараш? То е по-лесно и евтино, отколкото да я купиш от България. И няма да е ръчкана от незнам-кой-си по дупките.
Гаранцията е същата, която дават в България. На мен ми дадоха 1 година след фабричната, като покрива и окачването. Изрично попитах - гаранцията е международна и важи за целия европейски съюз.
А защо сам да не идеш да си я докараш? То е по-лесно и евтино, отколкото да я купиш от България. И няма да е ръчкана от незнам-кой-си по дупките.
Гаранцията е същата, която дават в България. На мен ми дадоха 1 година след фабричната, като покрива и окачването. Изрично попитах - гаранцията е международна и важи за целия европейски съюз.
I love the sound of V8 in the morning...
- xacahb
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте,
Извинявам се за линка, явно е динамичен и немога да го поставя както трябва.Колата е 325д средата на 2007 на 86 хил. км.Интересува ме дали гаранцията отново ще е 2 години ,каквато дават на българсикте Premium Selection и дали няма да ми кажат от Мкар примерно съжалявам но тази гаранция е към дилара от където е закупена колата?
Извинявам се за линка, явно е динамичен и немога да го поставя както трябва.Колата е 325д средата на 2007 на 86 хил. км.Интересува ме дали гаранцията отново ще е 2 години ,каквато дават на българсикте Premium Selection и дали няма да ми кажат от Мкар примерно съжалявам но тази гаранция е към дилара от където е закупена колата?
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Колега, запиши си въпросите, които имаш, и се обади на Германците. Те с радост ще ти отговорят - това им е работата. Ако не знаеш немски, хвани някой познат. После, задай същите въпроси и на нашите дилъри. Искай да ти пратят договора за гаранция, прочети го 2-3 пъти и от там всичко ще ти просветне.
Ако е премиум селекшън, такова нещо като гаранция към дилъра няма. То си е гаранция, подкрепена от БМВ.
Ако е премиум селекшън, такова нещо като гаранция към дилъра няма. То си е гаранция, подкрепена от БМВ.
I love the sound of V8 in the morning...
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Аз преди се бях прицелил в едно 335i, но ми го взеха под носа.. Та когато попитах момичето за гаранцията, тя каза, че важи за цяла Европа 

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Гаранцията на Премиуъм Селекшъна е 2 години и важи за цяла Европа!
http://www.bmw.bg/bg/bg/usedvehicles/in ... rtner.html
А относно доставката и отказът от страна на Мкар, ето какво казват от БМВ
http://www.bmw.bg/bg/bg/usedvehicles/in ... rvice.html
http://www.bmw.bg/bg/bg/usedvehicles/in ... rtner.html
А относно доставката и отказът от страна на Мкар, ето какво казват от БМВ
http://www.bmw.bg/bg/bg/usedvehicles/in ... rvice.html
Последна промяна ((:BuKcu:)) на 03 Мар 2011, 1:10, променена общо 2 пъти
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
TPAKTOP написа::wave: Аз бях с такава гаранция! Тестдрайв автомобил на 7000км и на 9 месеца когато го купих гаранцията си беше само до края на втората година! Иначе не се притеснявай всичко си важи! Все пак е международна гаранция! Няма да имаш грижи колата е изчислена идеално че да почне да се чупи след изтичане на гаранцията!
Така на един познат на S-класата му изтичаше гаранцията на 31-ви декември, а на 4-ти януари му се счупи скоростната кутия.. 20 000лв.. Отказаха да му я сменят безплатно, обаче след като ги заплаши, че ще се обади на техническия директор в Щутгарт, го приеха на драго сърце и оправиха всичко

- xacahb
- кандидат ентусиаст
-
Мерси много. Писах вчера на дилъра в Германия и чакам отговор,ако до няколко дни не получа ще звънна.Справям се горе-долу с немския ,в краен случай мисля че са достатъчно грамотни и на английски да се разберем.Ако всичко е точно до края на месеца ще имам за какво да се похваля 

- boregepco
- Потребител
-
- Кара: Х5 - Е53
Важи за цяла Европа.
От опит го знам.
От опит го знам.
10 мнения
• Страница 1 от 1