Neterra TV

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E30 biTurbo

Neterra TV

Мнение от Barovski » 09 Мар 2011, 13:12

Има ли някой от вас,колеги,наблюдения над цифровата телевизия на Neterra? Интернет доставчика ми ми предлага да се закача към тази телевизия,като срещу 15 лева на месец засега ще получавам 70+ канала,като ме увериха,че ще се увеличат,а цената ще си остане същата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E30 biTurbo

Re: Neterra TV

Мнение от Barovski » 11 Мар 2011, 10:07

Овен съм си и се метнах на тая телевизия. Чаках тука за отговор,рових се из интернет,ама йок. Явно са наистина от скоро.Както и да е.

Значи дойдоха техниците да ми монтират въпросната IP телевизия. Трябва да ви кажа,че ме грабна още при инсталацията,като ме попитаха къде са ми HDMI входовете. Приемника има само такъв изход (мисля,че има и чинчове). Картината е повече от перфектна. Няма доставчик на каквато и да е била телевизия (цифрова,аналогова...) в нашия град,на който да не съм бил,ама такова нещо няма. Почти всички канали са 16:9,а тези,които не са,си ги разпъва сам почти неусетно,а не като на Булсатком примерно да прави всеки на екрана по 200 кила. Има невероятно голям архив от програми (Шоуто на Слави,Аламинут,Пълна лудница,всичките сървайвъри и какво ли още не,но засега само от БТВ,Нова телевизия и ТВ7),има голям архив от български филми,да не кажа даже,че всички пълнометражни български филми ги има,голяма колекция от музикални клипове и концерти (за съжаление засега само от планета). Предстои да се създаде архив от сериали (български и чуждестранни),архив с детски филми,архив с чуждестранни пълнометражни филми и много,много още. Има и 3D канал. Има също така опция,ако по 2 различни канала,по едно и също време дават филми или предавания,които искате да гледате,пускате едното да се записва,а другото гледате,след което когато пожелаете си пускате записа.

86 канала (на този етап,като обещаха още много) + невероятно голям архив,който съм описал наполовина по-горе + невероятен звук и картина = 15 лева на месец.

Не мога да ви опиша с думи удоволствието от тази телевизия. Съвета ми е,ако се чудите къде - там. :bchug:

Назад към Извън Темата