Apple IPhone или Android

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Re: Apple IPhone или Android

Мнение от Mamouk » 08 Мар 2011, 15:22

bum_bum написа:Нещо бъркате някои неща. Айфона си има блутут, няма проблем с батерията, синхронизацията с ПС е елементарна, не знам какво значи, че не поддържа USB порт ама връзката е с кабел стандарт на ейпъл към USB, на всеки втори смарт е така, данни могат да се прехвърлят с няколко програми още, освен с Айтюнс, батерията кара по 2-3 дни с много ръчкане, флаша тепърва ще се види как ще почне да ги няма в много други мобилни устройства.
Отделно всяка втора нова кола от разумна марка е с изкаран кабел и управление на стереото за айфон/айпод фабрично, това прави ли другите телефони тъпи :mhihi:

:yes:

+1 за iphone 4

Много доволен съм.
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Мар 2011, 16:07

KoolyO написа:Ако обичаш да си "човъркаш" по настройки, customizations, да си правиш приложенийца, мразиш да плащаш за софтуер, Android е твоят избор. По-точно HTC DesireHD. Това в момента е Android ТелефонЪТ!
Ако обаче нямаш време да се занимаваш с настройки, искаш като натиснеш нещо, то да работи, без да има нужда да си наясно с това, как точно работи, за да работи добре - iPhone е телефон за теб.

:nono: в Сидията има приложения, които позволяват човъркането на Айфона точно толкова, колкото и всеки останал. Можеш да си променяш абсолютно всичко.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 08 Мар 2011, 16:24

bum_bum, не съм казвал, че с iPhone не можеш да си "човъркаш" и играеш по системата. Даже познавам хора го приемат като предизвикателство. :)
Но като цяло не му е това идеята и че за тази цел Android телефоните са по-подходящи.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 08 Мар 2011, 23:31

Аз пък нямам и никога не съм имал Apple продукт. Но когато държа 4-ката просто чувствам, че ако го купя няма да си дам парите просто за поредния софтуер. Седи някакси масивно в ръката, изключително качесвена изработка и материали :yes:
Но от друга страна не ми харесва политиката на Apple - "Сами срещу света". Малко като Sony. Правят си нещо тяхно, правят го наистина както трябва, но пълна липса или лоша съвместимост с всичко останало.
Затова другата крайност е Андроида. Но и това не ме кефи. За да направиш нещо елементарно трябва да прекопаш половината телефон, грубо казано... Нали е Линукс базиран ;)
Затова аз лично залагам огромни надежди на тандема Nokia-Microsoft - стабилността и качеството на Nokia + потребителски! ориетирания Windows, добре познат на всеки :yes:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 08 Мар 2011, 23:37

Nickelback написа:Аз пък нямам и никога не съм имал Apple продукт. Но когато държа 4-ката просто чувствам, че ако го купя няма да си дам парите просто за поредния софтуер. Седи някакси масивно в ръката, изключително качесвена изработка и материали :yes:
Но от друга страна не ми харесва политиката на Apple - "Сами срещу света". Малко като Sony. Правят си нещо тяхно, правят го наистина както трябва, но пълна липса или лоша съвместимост с всичко останало.
Затова другата крайност е Андроида. Но и това не ме кефи. За да направиш нещо елементарно трябва да прекопаш половината телефон, грубо казано... Нали е Линукс базиран ;)
Затова аз лично залагам огромни надежди на тандема Nokia-Microsoft - стабилността и качеството на Nokia + потребителски! ориетирания Windows, добре познат на всеки :yes:

На мойто HTC всичко става много лесно. Въпрос на навик

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 08 Мар 2011, 23:57

adovet написа:
Nickelback написа:Аз пък нямам и никога не съм имал Apple продукт. Но когато държа 4-ката просто чувствам, че ако го купя няма да си дам парите просто за поредния софтуер. Седи някакси масивно в ръката, изключително качесвена изработка и материали :yes:

На мойто HTC всичко става много лесно. Въпрос на навик

Аз малко не се изказах точно... Имах предвид да си направиш нещо свое, някое готино приложенийце... Тогава предполагам, че трябва да се позаровиш по стабилно в Андроида, особено ако ще ползваш хардуера - акселерометри и т.н. Винаги съм бил скептично настроен към Линукса :roll: Докато на Windows Mobile, особено в комбинация с C# е направо песен :yes:
Иначе за удобството на ползване на Андроида, не споря, предполагам е ОК :yes:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

член на клуба
Аватар
Кара: само 2 вратки

Мнение от Stoicho » 10 Мар 2011, 10:06

Ехее до къде стигнахте....приложения на С шарп няма да си правя....ще го ползвам както досегашния ми айфон за скайп,фб,мейл,навигация и интернет....мисля въпреки всичко да заложа и на 2-те :kuku: :kuku: :kuku:
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 11 Мар 2011, 17:54

Аз съм с Андроид! Имам Desire HD и съм супер доволен!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3 CSL

Мнение от Красимир! » 12 Мар 2011, 14:37

Супер е колега, ама пусто що не са му сложили AMOLED дисплей.

Предишна

Назад към Извън Темата