Хванаха ме да карам пил.
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Хванаха ме да карам пил.
м/у дрегера и кръвната проба не може да има разлика по-голяма от 0.2 промила
No bling at the Ring
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
BadAngel написа:м/у дрегера и кръвната проба не може да има разлика по-голяма от 0.2 промила
НЕ знам на кого го казваш но ако е за мен аз казах "от 1,79 на 1,70 разлиакта идва 0,09"

- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
Като прочетох за религията и ми стана ясно, че си пийнал
Иначе Испанец, глобата колко стана вече за такава скорост и взимат ли ти точки, че нали има нови правила сега за скоростта...
Аз тъкмо закарах приятелката и сядам да пия вече
Пък тея от дънкин'драйв'майв .. никога няма да ги ползвам, защото кво да ходя на дискотека с колата като съм решил да пия ... и после някой чукундур ми ръчка колата докато съм анкат и незнам какво става ... и 2лв на километър...?? ми то с бакшо по евтино излиза
ПП. мисля че утешихте момчето достатъчно, темата трябва да се заключва, че само пиянки се събрахме

Иначе Испанец, глобата колко стана вече за такава скорост и взимат ли ти точки, че нали има нови правила сега за скоростта...
Аз тъкмо закарах приятелката и сядам да пия вече

Пък тея от дънкин'драйв'майв .. никога няма да ги ползвам, защото кво да ходя на дискотека с колата като съм решил да пия ... и после някой чукундур ми ръчка колата докато съм анкат и незнам какво става ... и 2лв на километър...?? ми то с бакшо по евтино излиза

ПП. мисля че утешихте момчето достатъчно, темата трябва да се заключва, че само пиянки се събрахме

GeorgiMarinov написа:Иначе Испанец, глобата колко стана вече за такава скорост и взимат ли ти точки, че нали има нови правила сега за скоростта...
След месец ще разберем

Хайде лягам, че утре протест ни чака

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
koko29 написа:Е по т,ва време к,ви други да има във форума
Ето тук подкрепям колегата!

Верно е
Аре и аз лягам, че ми дойде повечко бирата, а и тука по Балканика ТВ някви сръбкини още повече ме затормозяват
Утре ако се събудя по-рано може и аз да се завъртя при протестиращите колеги от Пловдив. Жалко, че днес заредих бензин, утре можеше да заредя 10-15 пъти по 1 лв. 

по темата - както каза колега, със сигурност ще ти предложат споразумение.
най-добре се консултирай и си води адвокат, въпреки че и без такъв можеш да минеш.
условно/пробация са ти възможностите, като ако мислиш да пътуваш в чужбина може би ще е по-добре да се спреш на условното. парадокса е такъв, че с пробация практически няма как да напуснеш държавата, понеже поне 2 пъти в седмицата трябва да се подписваш...за разлика от условно. също дококлото знам има разработени програми и събеседвания точно за хора с такива провинения, всичко е бошлав работа, де.
успех и умната
най-добре се консултирай и си води адвокат, въпреки че и без такъв можеш да минеш.
условно/пробация са ти възможностите, като ако мислиш да пътуваш в чужбина може би ще е по-добре да се спреш на условното. парадокса е такъв, че с пробация практически няма как да напуснеш държавата, понеже поне 2 пъти в седмицата трябва да се подписваш...за разлика от условно. също дококлото знам има разработени програми и събеседвания точно за хора с такива провинения, всичко е бошлав работа, де.
успех и умната

virtue and tranquillity
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
И пак се показахме като най-моралния автофорум в България, че да не кажа света
Направо думи нямам как биха ни описали чужднеците ако можеха да си преведат шлйокавицата в постовете
До автора, поне ще ти е за урок да внимаваш с алкохола

Направо думи нямам как биха ни описали чужднеците ако можеха да си преведат шлйокавицата в постовете

До автора, поне ще ти е за урок да внимаваш с алкохола

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
70 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5