Поредната измама! Пазете се!
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Поредната измама! Пазете се!
Аз си имам спамерски имейл,който го ползвам по всички непознати сайтове искащи мейл и резултата за последните 3 седмици е "Добър вечер,.......!
Имате 2419 непрочетени писма."
Тва компютри печеля,х*я ми расте,бръчки ми се изглаждат,некви стероиди домашно производство за без пари,18 годишни нимфоманки с милиони долари само ме чакат да им се обадя.Само смяна на пола не са ми предлагали до ся
Имате 2419 непрочетени писма."

Тва компютри печеля,х*я ми расте,бръчки ми се изглаждат,некви стероиди домашно производство за без пари,18 годишни нимфоманки с милиони долари само ме чакат да им се обадя.Само смяна на пола не са ми предлагали до ся

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Направете нещо и вие, само седите и се жалвате. Има си една отметка в повечето пощи за да определиш писмото като спам. Или да да го докладваш. Учудващо моята поща след тези действия е убийствено чиста. Имам си една поща за регистрация в съмнителни сайтове. Там е нещо страшно.
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Аз пък само получавам писма от много симпатични и самотни рускини, които ми разказват своя живот нещастен там в Русия, и желаещи да емигрират в Америка, без да имам никъде обява за запознанство в техен сайт.
Най интересното е че всяка от тях ми пише на перфектен английски, и каквото и да отговоря или я питам, нейния отговор няма нищо общо с въпроса ми. Исках им да кажем фейсбук, а тя ми говори съвсем други неща. Накрая и написах само 3 букви отговор, и О, тя ми писа че моето писмо много я развълнувало, радвала се да съм щастлив в живота и т.н
Вече почнах да си мисля че са агентки на КГБ със супер школуван английски, и чакам само да каже че и трябват 2000 долара за да дойде при мен,
п.с Тази тук е най-грозната досега, на по хубавите ме е страх да отворя снимките чак, че приятелката ми да ги види
От град КИРОВ е, ако някой има път на там, да каже, да се види с Александра
Най интересното е че всяка от тях ми пише на перфектен английски, и каквото и да отговоря или я питам, нейния отговор няма нищо общо с въпроса ми. Исках им да кажем фейсбук, а тя ми говори съвсем други неща. Накрая и написах само 3 букви отговор, и О, тя ми писа че моето писмо много я развълнувало, радвала се да съм щастлив в живота и т.н

Вече почнах да си мисля че са агентки на КГБ със супер школуван английски, и чакам само да каже че и трябват 2000 долара за да дойде при мен,
п.с Тази тук е най-грозната досега, на по хубавите ме е страх да отворя снимките чак, че приятелката ми да ги види

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- King Nothing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525d '02
- Мечтае да кара: подводница
Avramov написа:King Nothing написа:А за "enlarge your babymaker" нямате ли писма?![]()
Такива постоянно ама на къде повече вече![]()
. Ако ми пратат нещо за намаляване виж там бих се замислил дали да се възползвам
, че почва да ми писва да си преливам по две банки нулева за едното е**не
Е то тва вече е кофти, сигурно се препъваш и си го настъпваш в банята

Мен по ICQ-то много ме нападат рускини.
Гуглето има доста читав спам-филтър и много рядко да изтърве нещо. Някога имах поща в ABV.BG и губех по половин час на ден да одтеля спама от реалните писма

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2