Като се е тръгнало с протестите...
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: Като се е тръгнало с протестите...
Kristopher написа:Alpina_fanatic написа:bum_bum написа:Гърция- 60-тина квадрата апартамент. Данъка е доста повече от тук. Покупка и след една година продажба. Такси, нотариуси, данъци и т.н. = 10 000 евро! (ДЕСЕТ ХИЛЯДИ!)
Не си мислете, че тук сме най-преебани
Сестра ми има 65 - квадрата в Атина и плаща годишен данък 350 ЕВРО.![]()
п.с.Таксите и нотариусите им верно са дебели
Това е достатъчно за да се разбере, че нашите данъци са високи
Кое е високо аз плащам за 50 квадрата 100 (200 лв ) евро ако съпоставим нещата треа да плащам към 280 евро (550 лв ) да ли е същото а ??
който не го кефи продава и ходи на село

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
за 2рия апартамент гарсионера понеже не е основно жилище данака е повече отколкото за 3стаиния......и двата са в краен столичен квартал
мен мие интаресно дали този закон е в сила за баровците с по 4-5 къщи по бояна ?

bedrock city racing
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
N.Mihaylovski написа:.....
който не го кефи продава и ходи на селотам са ниски данъците, като искаш да си в столицата е така.
каи чесно!?!?!?

аз ,по неква случайност не съм дошъл от некъде и няма къде да ида ,но не разбирам с какво общината е подобрила инфраструктурата ,обслужването ,смето и снего почистването , охраната на закона от полицията и живота на гражданите и в частност на мен!?!?!? та вдига цената!! не бе ,питам! кое е станало по-добро ,та трябва да платя повече!?!?
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
SKISA написа:N.Mihaylovski написа:.....
който не го кефи продава и ходи на селотам са ниски данъците, като искаш да си в столицата е така.
каи чесно!?!?!?![]()
аз ,по неква случайност не съм дошъл от некъде и няма къде да ида ,но не разбирам с какво общината е подобрила инфраструктурата ,обслужването ,смето и снего почистването , охраната на закона от полицията и живота на гражданите и в частност на мен!?!?!? та вдига цената!! не бе ,питам! кое е станало по-добро ,та трябва да платя повече!?!?
Е отказаха се де, кво повече да пишен

И аз не се кефа да давам 4 цифрена сума за данък, ама това е положението, наще данъци не са като европейските което трябва да ни радва много, за пътищата, бате Бойко се труди, околовръстното се струи доста бързо, метрото прават какво повече да искаме след 20 години разруха.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ма добре че дойде тоя популистки гений ,та като види ,че му пада рейтинга и се отказва от простотиите ,дето са измислили тупаните му......!!!
и не е "кво още пишеме" ,щото ако не пишехме и не говорехме и не беха ревнали маса хора ,а си бяха траяли като пукали немаше да се откажат.....!
баси колко заблуден народ....
и не е "кво още пишеме" ,щото ако не пишехме и не говорехме и не беха ревнали маса хора ,а си бяха траяли като пукали немаше да се откажат.....!
баси колко заблуден народ....
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
N.Mihaylovski написа:Kristopher написа:Alpina_fanatic написа:bum_bum написа:Гърция- 60-тина квадрата апартамент. Данъка е доста повече от тук. Покупка и след една година продажба. Такси, нотариуси, данъци и т.н. = 10 000 евро! (ДЕСЕТ ХИЛЯДИ!)
Не си мислете, че тук сме най-преебани
Сестра ми има 65 - квадрата в Атина и плаща годишен данък 350 ЕВРО.![]()
п.с.Таксите и нотариусите им верно са дебели
Това е достатъчно за да се разбере, че нашите данъци са високи
Кое е високо аз плащам за 50 квадрата 100 (200 лв ) евро ако съпоставим нещата треа да плащам към 280 евро (550 лв ) да ли е същото а ??
Неправилни сметки са това, не ти участват всички цифри в уравненията. Има хора в България, които работят за 200 лева, дали има в Гърция хора дето работят за 280 евро? Например

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Някъде чух че вдигнали цените заради метрото.Тоест тези квартали през които ще минава или минава уж били станали по-престижни 

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2