Айдееее, отиде тунинга на най-бързата 316-ка :(
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- viper
-
Айдееее, отиде тунинга на най-бързата 316-ка :(
Първо да се извиня на всички, които искаха CD-та. Просто нямаше как да дойда. Гаджето ми за да избегне дупка на пътя реши да прави принудително кацане в метална ограда и равносметката е:
-потрошен картер
-изкривен праг /мойта гордост/
-изкривен накрайник на рейката /едната гума е направо - другата не съвсем/
-изкривена броня /леко/
И за капак на всичко, понеже не бях в София на първия светофар на княжево, движейки се в колона изведнъж колата рязко пропадна и ТРЯССССССС - айдеее, една гума по-малко и разбира се - крива джанта. Абе супер ден беше. Тия от поддържането на пътищата са за публичен разстрел
Айде стига вече - отивам да спя, защото в такъв ден е по добре човек да не излиза от вкъщи
-потрошен картер
-изкривен праг /мойта гордост/

-изкривен накрайник на рейката /едната гума е направо - другата не съвсем/
-изкривена броня /леко/
И за капак на всичко, понеже не бях в София на първия светофар на княжево, движейки се в колона изведнъж колата рязко пропадна и ТРЯССССССС - айдеее, една гума по-малко и разбира се - крива джанта. Абе супер ден беше. Тия от поддържането на пътищата са за публичен разстрел

Айде стига вече - отивам да спя, защото в такъв ден е по добре човек да не излиза от вкъщи

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Моите съболезнования 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
и аз изказвам моите искрени съболезнования и се надявам най-скоро да си пак "онлайн" 

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Много съжалявам Вайпъре
Ние наскоро,пак така ,за да избегнем една дупка със 130км/ч,щяхме да се пречукаме
,задницата се изнесе,ама овладяхме положението 

:)
наистина неприятна работа... но не си само ти... вчера си стоя в къщи и чъвам ТРЯС... излизам на балкона... гледам едно бяло Е34 се издумкало в едно дърво на тротоара на съвсем право двулентово еднопосочно платно... тръгна назад и се опита да си продължи ама явно нещо имаше и спря и след малко излиза отвътре шофиорката - едно муци и взе да звъни по телефона... тогава се сетих да зема да снимам с dig cam-a... след малко довтаса една 7ца и наскачаха мутрите да оглеждат щетите... междувременно муцито си замина нанякъде... в крайна сметка дойде пътна помощ и я вдигнаха и тръгнаха... ето и снимките които направих - извадих само сегменти от снимката, тъй като живея на високо и на снимката се вижда цяла Варна... че така със жените шофиорки
STREETRACERS.HIT.BG
ееее Viper кво стана бе братче!!!
ех майка му значи много кофти работа се е получила!!!
давай да помагаме с каквото можем
пътно управление SUCKS мене ако ме питате
дано даго стегнеш по скоро баварчето че без него за къде сме
съчувствам ти
ама верно е най-бързата, онова мойто приятелче дето го вози миналата седмица му остаха очите по нея. Само за нея говори
:):):)
сериозно ти разправям

ех майка му значи много кофти работа се е получила!!!

давай да помагаме с каквото можем

пътно управление SUCKS мене ако ме питате
дано даго стегнеш по скоро баварчето че без него за къде сме

съчувствам ти
ама верно е най-бързата, онова мойто приятелче дето го вози миналата седмица му остаха очите по нея. Само за нея говори

сериозно ти разправям
- TFreak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1998 E36 M41
- Мечтае да кара: проекта дето ръждясва пред блока
- Детайли за колата: EV50306
Моите съболезнования
Тея дето отговарят за пътищата трябва да ги линчуват, според мен
Миналата седмица (на 11-ти) докато отиваше към Първенец, едно Траби - прясно боядисано, с нови широки гуми и т.н. заобикаля дупка, занася, а наляво, а надясно, и в крайна сметка - 180° и отляво в напоителния канал, около 1м дълбок. От тогава не съм го виждал из града, сигурно го възстановяват - скъсан тампон на двигателя (не знам колко са общо, ма май нямаше здрави), скъсан
преден калник и още доста такива, дет се получават след падане в напоителен канал. Добре че поне на момчетата им нямаше нищо...

9 мнения
• Страница 1 от 1