Хакване на Wi-Fi?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: Хакване на Wi-Fi?

Мнение от Mollov » 09 Ное 2010, 0:00

Тука после да не стане "ае някой ми е хакнал Wi-Fiто...." тва като с колите - ето, ето, и после.... плач... коментирайте си още, коментирайте си.... :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 09 Ное 2010, 0:06

Mollov написа:Тука после да не стане "ае някой ми е хакнал Wi-Fiто...." тва като с колите - ето, ето, и после.... плач... коментирайте си още, коментирайте си.... :banghead:

Според мен с тая плява дет се изсипа тука, човек няма да може да разбере как се ползва уи-фи, камо ли нещо друго :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 09 Ное 2010, 0:08

Дооооообре :) Аз казах квото имах да кажа.... да не говоря, че ако я бях видял тая тема още на 1-вото мнение, щеше да си остане на него...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 09 Ное 2010, 0:46

много ми е уместен примера, дори. никой няма да си губи времето, като може да прескочи една излишна стъпка по процеса. и друга аналогия мога да дам... лъвовете като подгонят стадото и нападат болните и слабите животни дето бягат най-накрая. не поради това, че не могат да се справят, с което си пожалаят, просто няма смисъл.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 09 Ное 2010, 11:54

Ами всяка добра инициатива се утрепва от тарикатчета с помиярски наклонности. Добре убедихте ме. Заключих я по МАК, пароли разни и ограничих обхвата. Сега като седнете в близкото заведение с лаптопа или като някой дойде на гости в квартала, да го духа. Нека се набута на Глобул, Мтел и разни други за мобилен интернет. Вратата не я оставям отключена, въпреки това колата на СОТ-а винаги е паркирана на съседата пресечка. Пистолета(имам разрешиелно) ми е под леглото, паник бутона над леглото, антивирусната ъпдейтвана. Отделно имам три пожарогасителя(проверени) в къщата и един на двора. Пропуснах да кажа, че инсталцията ми е заземена надеждно. Като че ли не съм най калпавото животно в сатадото :mhihi: Понякога обаче се чудя, дали не прекаляваме със сигурноста. И дали не си рисуваме мечки и после се плашим от тях. Дали пък да не отида да си купя и една бронежилетка и каска, та някой заблуден куршум, предназначен за добре облечен бизнесмен да не ме порази :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 09 Ное 2010, 12:17

Чесно казано,най-добрият интернет е твоят интернет,се едно да разчиташ на някаква милостиня,естествено че съм влизал в чужди мрежи с лаптопа и то само и единствено когато си правя експерименти и опити на софтуер или хардуер,просто до там ми е интересно,иновациите ме влечат,само ей така за спорта и иновациите ще споделя че далеч по-лесно е да влезнеш през лаптопа който ползва мрежата и от там в рутера,отколкото в рутера но това е друга тема,исках само да споделя тези си свои мисли...Наистина,20 лева не са много пари,но често тези 20 лева са върха на айсберга,20 лева интернет,20 лева гражданска отговорност (като се разпредели цялата сума на 12 месеца),50-60 лева за "каско" (отново на годишна база)50 лева за ток,50 лева за парно и некакви други режиини и ей ти ги 200 лева,просто човек трябва да си направи преоритетите щото дали крадеш интернет от комшията е равно че крадеш ток пак от там...

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 09 Ное 2010, 14:50

ukelichko написа:Ами всяка добра инициатива се утрепва от тарикатчета с помиярски наклонности. Добре убедихте ме. Заключих я по МАК, пароли разни и ограничих обхвата. Сега като седнете в близкото заведение с лаптопа или като някой дойде на гости в квартала, да го духа. Нека се набута на Глобул, Мтел и разни други за мобилен интернет. Вратата не я оставям отключена, въпреки това колата на СОТ-а винаги е паркирана на съседата пресечка. Пистолета(имам разрешиелно) ми е под леглото, паник бутона над леглото, антивирусната ъпдейтвана. Отделно имам три пожарогасителя(проверени) в къщата и един на двора. Пропуснах да кажа, че инсталцията ми е заземена надеждно. Като че ли не съм най калпавото животно в сатадото :mhihi: Понякога обаче се чудя, дали не прекаляваме със сигурноста. И дали не си рисуваме мечки и после се плашим от тях. Дали пък да не отида да си купя и една бронежилетка и каска, та някой заблуден куршум, предназначен за добре облечен бизнесмен да не ме порази :mhihi:

Are you paranoid enough? :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 09 Ное 2010, 16:29

ukelichko написа:Ами всяка добра инициатива се утрепва от тарикатчета с помиярски наклонности. Добре убедихте ме. Заключих я по МАК, пароли разни и ограничих обхвата. Сега като седнете в близкото заведение с лаптопа или като някой дойде на гости в квартала, да го духа. Нека се набута на Глобул, Мтел и разни други за мобилен интернет. Вратата не я оставям отключена, въпреки това колата на СОТ-а винаги е паркирана на съседата пресечка. Пистолета(имам разрешиелно) ми е под леглото, паник бутона над леглото, антивирусната ъпдейтвана. Отделно имам три пожарогасителя(проверени) в къщата и един на двора. Пропуснах да кажа, че инсталцията ми е заземена надеждно. Като че ли не съм най калпавото животно в сатадото :mhihi: Понякога обаче се чудя, дали не прекаляваме със сигурноста. И дали не си рисуваме мечки и после се плашим от тях. Дали пък да не отида да си купя и една бронежилетка и каска, та някой заблуден куршум, предназначен за добре облечен бизнесмен да не ме порази :mhihi:

Ти се подсигури да ти е мирна главата,никога не знаеш кой може да се закачи за тебе и за какво ще ти използва мрежата :yes: То ако е така дай да си оставиме и колите отворени на кой му требва да покара па ако се сети да я върне пак добре :mhihi:

ПП: Е все пак добре,че има и такива дето ползват WEP,че по некой път се налага :mhihi:

Аватар

Мнение от Хаос » 15 Мар 2011, 15:56

последните дни ми се наложи да попрочета това-онова за WiFi security, защото просто тук интернета е от порядъка на 40 евро на месец и то с 5ГБ трафик максимум, което е напълно неприемливо, д ане говорим за двугодишния договор, с който те набутват.
Та почнах аз от нулата и за един ден хакнах едно WEP-че с практически нулеви познания и в Windows среда.
Четох и за WPA, където нещата обаче са съвсем различни. Там ти трябва не просто речник (който така или иначе се намира лесно), ами и доста процесорна мощ и процесорно време за генериране на нужните таблици за декодиране на ръкостискането. Но WPA PSK отдавна е компрометиран.

Общо взето има доста разработки по въпроса, на когото му е интересно сяда и чете и пробва, на когото пък му е нужно, сяда, чете пробва и ползва. Както и аз в момента. Ама по тоя начин спестявам едни 250 евро, нали, големите файлове си ги тегля от отворени публични мрежи с подходящ даунлоуд софтуер за заобикаляне на ограниченията. Щото тук след като ти свърши трафика скоростта ти пада до 10-тина КБ, което е ужасно, а аз не съм чак толква глупав, че да режа клона, на който седя : )
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Потребител
Аватар
Кара: Х5 - Е53

Мнение от boregepco » 15 Мар 2011, 19:15

Колко нещо има изписано по темата, а истински отговор има само в два поста. Другото си е дрън-дрън. И аз прочетох всичко от край до край, за да видя, че всъщност няма какво да видя.
Бая тъпо, нали?
И никаква помощ ако имаш нужда от това наистина.
Чудя се дали не е по-добре структурата да е - въпрос, отговор(вършещ работа) след това цялата плява. Че така - а намери си нещо ако можеш...
А вие си умувайте - нема лошо. А и писането си тренирате. Евала! Страхотни сте!

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 16 Мар 2011, 0:46

Всъщност темата премина от указания за хакване, през мерене на какво ли не, и накрая съвсем отиде извън темата така, че ще ме прощавате ама стига ви!

Предишна

Назад към Извън Темата