е39 или е46?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: е39 или е46?

Мнение от acho.rs » 15 Мар 2011, 5:43

Винаги е добре да имаш няколко хиляди лв заделени за каквото и да е , но не съм съгласен , че влизат в бюджета за кола :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от phoenix679 » 15 Мар 2011, 8:51

За парите имам повече заделени просто над тази сума не ми се дава.Май към е46 бензин ще се ориентирам,защото дизела бързо се развалял и е била скъпа поддръжката.На 26 години сгоден без деца съм.Колата не мисля да я използвам като каруца.И само да вметна това ще е първата ми собствена кола и много много не разбирам.Затова приемам всякакви мнения за което благодаря предварително.Бягам на работа утре чак ще мога да ви пиша.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 15 Мар 2011, 14:47

acho.rs написа:Винаги е добре да имаш няколко хиляди лв заделени за каквото и да е , но не съм съгласен , че влизат в бюджета за кола :yes:

А ти па толко глупости изписа в тази тема :!: :!: :!:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 15 Мар 2011, 19:04

Doberman_vas написа:
acho.rs написа:Винаги е добре да имаш няколко хиляди лв заделени за каквото и да е , но не съм съгласен , че влизат в бюджета за кола :yes:

А ти па толко глупости изписа в тази тема :!: :!: :!:

Я се уточни , за да не си мислим , че си поредния плювач :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 15 Мар 2011, 21:16

Сега колега да изкажа и аз моето мнение на въпроса Е 39 или Е 46 веднага ще ти кажа, с две ръце съм за Е 39 но за фейслифтова с 2.5 комън реила, казвам ти го от опит понеже във момента имам Е 525д и Е 46 М52б20, просто возията на Е39-ката и всички нейни удобста са много по добри от тези на Е46-цата, но едва ли тези пари които си отделил ще ти стигнат за читава такава, за това по добре се мятай на някой бензинова Е 46-ца. Успех :lalala:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Мнение от zlobicar » 15 Мар 2011, 21:25

phoenix679 написа:На 26 години сгоден без деца съм.Колата не мисля да я използвам като каруца

Е това е въпроса.Имам ги и двете, на мен е46 ми е малка,но за жена ми и детето е перфектна,аз си се возя в е39 и ми е екстра.Всичко е въпрос на усещане в колата,коя по ти пасва на тебе.Иначе лошо бмв нема.
обичам BMW

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 16 Мар 2011, 2:58

Колегa, ти колaтa зa кaкво е взимaш? Зa кaрaне или дa ти стои в гaрaжa и сaмо съботa и неделя нa кaфе. При тaзи ценa нa горивото .. В моментa aз минaвaм 220 км с 30 лв. при ценa нa Гaз 1.30 лв. кaто ползвaм отстъпкa с кaртa от 4 стотинки нa литър . Кaрaм е34-кa нa Гaз вече около 4 години и съм минaл около 250 000 км . Последно съм мерил компресия преди 5 месецa ,зaщото се хвaнaхме с един нa бaс .Беше 11 нa всички цилиндри. В моментa сметкaтa е яснa. Кaрaм си нa Гaз , a ти тези пaри дето ще ги дaвaш зa бензин или нaфтa , aз ще ги спестя и след две години при тези цени aз ще могa дa си вземa пaк петицa и то по-нов модел . Колaтa е зa кaрaне, тя нa теб дa служи, a не ти дa и стaвaш роб. Слaгaй ГaЗ и си е кaрaй. Кaто сдaде бaгaжa, купувaш другa и пaк кaрaш и тaкa. Вaжно е дa не е усещaш кaто бреме и тежест, a дa ти носи сaмо удоволствие и хубaви моменти .
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 16 Мар 2011, 3:12

КОлега и ти правиш много крайно изказване . Оптималния вариант за един голям град е - ползваш ГРАДСКИЯ транспорт до работа и обратно - в БГ единствения нормален градски е метрото , което е само в София , но пък в по-малките градове са ти по-близки разстоянията . Колата ти е за пътуване събота и неделя или вечер кеф ти ресторант , кеф ти найт райд .
Аз не мисля , че е задължително да ставаш таксиджия и да висиш като ненормален в трафика по 3 часа , за да си "караш" колата - ти на това кеф ли му викаш ? И не е ли точно това да си роб(затворник) на колата - по 4000км на месец. Според мен кола може да ти донесе удоволствие само извънграда или вечер из пустите булеварди .
И преди да ме нападнете - ходя с колата на работа , но ако метрото ми вършеше работа , нямаше дори да се замисля да я паля сутрин и да се блъскам по светофарите , да хабя време-гориво-накладки-съединител защитавайки се от ламери и жени , дет си мислят че огледалото е за гримиране (случка от снощи - отново мърла прави ляв завой от дясното платно , без мигач , без да се огледа :banghead: )

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 16 Мар 2011, 8:51

ето как един тъп въпрос
се превърна в световен
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Предишна

Назад към Извън Темата