Blackberry група БМВ фенове

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Е46 M47N20

Re: Blackberry група БМВ фенове

Мнение от Ludmil » 09 Мар 2011, 16:26

blackrider написа:Колеги колкото и да се рових из нета не мога да намеря програма с безплатен Скайп за Блек Бери 8520 Кърв?
Iskoot i Nimbuzz са trial. Телефончето е хубаво ама заради този скайп ,който ми трябва почвам да мисля да го продам!
:kuku:

Аз съм със същото BlackBerry 8520 и ползвам за Skype клиен IM+ има го и free версия като е направен на всеки 30мин да те дропва, но това лесно се избягва като си сложиш статус Away.....
... _______
o/_______\o
(Оo=00=oO)
[]==***==[]

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 09 Мар 2011, 17:48

Аз съм със същото BlackBerry 8520 и ползвам за Skype клиен IM+ има го и free версия като е направен на всеки 30мин да те дропва, но това лесно се избягва като си сложиш статус Away.....

Инсталирах си IM+ ,но при стартиране ми дава че е trial ? Или да го закупя? дадох му Trial да видим до кога ?
Ако ми кажеш от къде си го дръпнал да ти е free ,ще съм ти благодарен наистина :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 17 Мар 2011, 22:50

колега това IM+ след 7 дена ми иска да го закупя. Някой ще ме открехне ли от къде да си сложа скайп? :banghead:

Предишна

Назад към Извън Темата