Ученици нападнаха репортери на Btv

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: passat b5
Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира

Re: Ученици нападнаха репортери на Btv

Мнение от lowshow » 31 Мар 2011, 9:47

Просто сегашните тийнейджъри са кой от кой по-отвратителни. Мене ме възмутиха повече звуците които издаваха, външния им вид.. А иначе за тези репортери ако ги предупредя, че не желая да ме снимат и продължават да го правят няма да се разминат само с разцепена устна и изкривена врата на колата и без да имам 20 олигофрена около мене. :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от destiny » 31 Мар 2011, 10:47

Тия момчета са пълни нещастници!Сега , че дразнят журналистите е вярно , но човек винаги може да избяга от камерата.Скоро с едни приятели се прибираме с колата късно вечер и гледаме едни гамени обградили някакъв човечец, да го грабят.Ееее като слязохме им изкривихме вратовете , пък да видим дали ще повторят.Принципно съм много против насилието , но такива утайки на обществото няма какво друго да ги спре :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 31 Мар 2011, 10:50

destiny написа:но човек винаги може да избяга от камерата

Aма защо пък трябва да бяга?! Седиш си на обществено място, идва някакъв полуидиот, който решава, че без да има право може да те снима въпреки твоето явно нежелание за това (май заглавието на предаването "хрътките" не е случайно, щото ми имат за някакъв дивеч явно) и ти ще бягаш?! Откъде накъде?! Всяко нещо си има граници, търпението на хората-също, мисля, че журналистите си позволяват прекалено много да нарушават безнаказано основни човешки права (като конституционното право да не бъдеш сниман, или филмиран без твое желание) и то без последствия (щото сме в Абсурдистан все пак), само и само да си скалъпят репортажа. Другият път, като я закъсат пак за сензации да дойдат в нашата циганска махала, да напсуват някой гурелив циганин-и 100 пъти по- голям пердах ще отнесат (че и друго може :mhihi: ) и репортажа ще стане за чудо и приказ, а не да настройват хората срещу тийновете, тъй като нямат моралното право да го правят това. Ще ми дават турски сапунки, убийства, насилие и компромати, а после ама видите ли младежите били станали хулигани-ами какви други да станат, на какво друго да се научат, като зяпат простотиите от екрана, които медиите им сервират.
Ако бяха се жалвали някъде, че са снимани без позволение-дали щеше да има резултат?! Едва ли! Когато видя осъден или поне глобен журналист за това, че е нарушил личното пространство на някого, тогава и аз ще бъда против насилието.
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 31 Мар 2011, 11:21

Абе журналистите са си е*ли майките,толкова са нагли,еле пък тези от нова или бтв,така че редно е след като нарушават нечии права,да отнесат и нечие недоволство...
Иначе чистосърдечно си признавам че мого мразя тинейджъри! :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 31 Мар 2011, 11:45

saleen защо да бягат от камерата ли? Ами доста е просто, защото нарушават закона, но явно за теб това не означава нищо, а и за цялата държава! А тва, че журналята си го търсят, търсят си го, но това е отделна тема!

Имам още един въпрос. Защо през ден вече четем неща от сорта на -> http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3716471 (15-годишен катастрофира тежко с джипа на баща си - Неправоспособният водач е с опасност за живота в "Пирогов", спътникът му - на неговите години, е със счупен крак). Новина от днес.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 31 Мар 2011, 11:55

А нема нищо общо с темата,ама сутринта даваха по телевизора,некаква женица беше строшила мажо си от бой,ама направо го попиляла,та майка и,щото и тя отнесла неколко табуретки,звъннала на милицията и докато милицията преговаряли на предната врата,екип от други милиционери нападнали през балконя и изкарали женицата,пред камерата женицата-нормална на вид- се канеше че ше го напраИ мажо и на,цитирам-"мармалад"-край на цитата,а пък милиционерите едвам я удържаха у патрулката,след малко изнесоха и мъжа и на носилка,горкия целия беше бинтован и не помръдваше. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 31 Мар 2011, 15:10

Е.Димитров написа:Иначе чистосърдечно си признавам че мого мразя тинейджъри! :mhihi:

:yes: Най-мразя като отида на дискотека и покрай мен някакви по на 15-16 години, с бакенбардите до брадичката (кюсе задължително), прическа като на разгонен папуняк, телосложение на сомалиец, розова блузка и се разкарва като Рамбо... :kuku:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 31 Мар 2011, 15:16

Както обикновено се случва в живота кoй каквото е търсил си го е намерил, защо да правим драми от това? Ако не бяха изяли пердаха, нямаше да стане рейтинговото репортажче (даже тез от Батак-тв трябва да ги черпят с бира, а не ние от форума) и журналягите щяха да си направят харакири :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тук там

Мнение от азззз » 31 Мар 2011, 17:52

Държава с некадърно управление,липса на социална политика,90% необразовано население,бездействие на полицията и цели гета в периферията на градовете от тиня,какво друго искате...Лошото е,че и тук прочетох хора,които поощряват побоя над журналистите.Това, че се врът навсякъде е така, но за какви сензации говорите, та те снимат "бъдещето", и по никакъв начин не може да се оправдае постъпката на хлапетата,ама по никакъв.Говорите за техните родители,ами то родителите им,да не мислите,че имат много повече акъл от тях.Ако сред всички пропадняци в репортажа,е имало и един младеж,дете на професор,адвокат,инженер,лекар или каквата и да е друга професия осигуряваща нормален начин на живот,елате ме заплюйте.В крайна сметка всяка държава си има нужда от обслужващ персонал.За съжаление в бг е малко повечко.Каквото посееш, това ще пожънеш.След 20г. това, ще е класата от обществото,която ще излезе и ще каже,че "това не е държава" и че за нищо не сме ставали.И така и няма да разберат,че всъщност те са държавата и че те за нищо не стават...жалка история!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 31 Мар 2011, 18:33

азззз написа: за какви сензации говорите, та те снимат "бъдещето"

Ми колега, те тия журналя утре ще искат да снимат жена ми докато ражда под предлог, че това, дето го снимат е както казваш "бъдещето" :mhihi: Дай пример как тийновете законово могат да се противопоставят като зрели хора на нагли журналя и ще призная, че не са действали адекватно децата, лично ще ги порицая и бирата, дето обещах, че ще ги черпя ще е безалкохолна :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 31 Мар 2011, 20:27

drago_pavlov написа:
Е.Димитров написа:Иначе чистосърдечно си признавам че мого мразя тинейджъри! :mhihi:

:yes: Най-мразя като отида на дискотека и покрай мен някакви по на 15-16 години, с бакенбардите до брадичката (кюсе задължително), прическа като на разгонен папуняк, телосложение на сомалиец, розова блузка и се разкарва като Рамбо... :kuku:

Това е от бялото. Идва им power-а и почват да си вярват. :mhihi:

Иначе и журналистите не са прави, ма пак чах 20 олигофрени да им скочат е доста жалко.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата