Кабелен интернет?
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- bimbolet
- младши ентусиаст
-
- Кара: Старо BMW
- Мечтае да кара: Ново BMW
Кабелен интернет?
Колеги, някой ползвал ли е кабелен интернет на някой от доставчиците в Ест Нет? Нека да сподели впечатления!
За сега нямам друга алтернатива!
За сега нямам друга алтернатива!

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Аз им ползвам кабелната телевизия и съм доволен. А колкото до интернета виж на www.trbg.net дали те покриват и ако да скачай на тях без да се замислиш 

- bimbolet
- младши ентусиаст
-
...това са доставчиците на интернет в кабелна телевизия Ест Нет:
NET IS SAT
EUROINTEGRA
BULGARIA ONLINE
БГ КАБЕЛ
NetBG Communikations
Българска Интернет Компания
Спийд Нет БГ ООД
Дейта БГ
Бол БГ......та питането ми беше, дали някой ползва услугите на някой от тези доставчици през кабела на Ест Нет?
Съжалявам,че не уточних в първия си пост доставчиците!
NET IS SAT
EUROINTEGRA
BULGARIA ONLINE
БГ КАБЕЛ
NetBG Communikations
Българска Интернет Компания
Спийд Нет БГ ООД
Дейта БГ
Бол БГ......та питането ми беше, дали някой ползва услугите на някой от тези доставчици през кабела на Ест Нет?
Съжалявам,че не уточних в първия си пост доставчиците!

- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
Спииднетбг.НЕТ ама трябва да се обадиш в офиса да попиташ дали са в сила на кабелните модеми новите скорости
ТУК ако ти харесват тарифите и те нещо поувъртат че там в офиса седи един тип дет не му е много работата там ама карй пусни ми едно лс ще те уредиме
само че не знам ако има някои ЛАН доставчик около тебе по добре проучи се съм си мислил че е по добре (С това се занимавам)
http://lan.start.bg Успех ако имаш въпроси щи помогна с каквото мога;)
ТУК ако ти харесват тарифите и те нещо поувъртат че там в офиса седи един тип дет не му е много работата там ама карй пусни ми едно лс ще те уредиме

само че не знам ако има някои ЛАН доставчик около тебе по добре проучи се съм си мислил че е по добре (С това се занимавам)
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето
не карай пил - стигни жив!

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Недей само Бол БГ, защото и сметките за телефона ще ти станат големи.
По цял ден бях на слушалката и ги псувах. Това е най-мизерния, долния, пробит доставчик.
Офиса дупка, мърлячи пълни. Малко по-малко ми отрязаха достъпа до всякакви фри-та и отварях само фри.бол.бг.
Абе пълна трагедия са тея.

Офиса дупка, мърлячи пълни. Малко по-малко ми отрязаха достъпа до всякакви фри-та и отварях само фри.бол.бг.
Абе пълна трагедия са тея.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
alpina-ma6inata написа:Недей само Бол БГ, защото и сметките за телефона ще ти станат големи.По цял ден бях на слушалката и ги псувах. Това е най-мизерния, долния, пробит доставчик.
![]()
Абе пълна трагедия са тея.![]()
Напълно вярно, който ги е ползвал знае какви мисерии са. Така че по добре да не разбираш и ти

- bimbolet
- младши ентусиаст
-
Вчера подписах договор с Нет БГ, пък ще видим колко ще бъде качествена услугата, а колкото до доставчици на LAN в Надежда-4, има само Надежда Нет. Аз им ползвах услугата няколко месеца, ама са много зле(скорост, подръжка и т.н.), за това се преориентирах към кабелен. Дано да са по-свестни!n1tr0s0x1d3s1st3m написа:Спииднетбг.НЕТ ама трябва да се обадиш в офиса да попиташ дали са в сила на кабелните модеми новите скорости
ТУК ако ти харесват тарифите и те нещо поувъртат че там в офиса седи един тип дет не му е много работата там ама карй пусни ми едно лс ще те уредиме![]()

- bimbolet
- младши ентусиаст
-
Вчера подписах договор с Нет БГ, пък ще видим колко ще бъде качествена услугата, а колкото до доставчици на LAN в Надежда-4, има само Надежда Нет. Аз им ползвах услугата няколко месеца, ама са много зле(скорост, подръжка и т.н.), за това се преориентирах към кабелен. Дано да са по-свестни!n1tr0s0x1d3s1st3m написа:Спииднетбг.НЕТ ама трябва да се обадиш в офиса да попиташ дали са в сила на кабелните модеми новите скорости
ТУК ако ти харесват тарифите и те нещо поувъртат че там в офиса седи един тип дет не му е много работата там ама карй пусни ми едно лс ще те уредиме![]()

- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
bimbolet написа:...

По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
не карай пил - стигни жив!

12 мнения
• Страница 1 от 1