газ в Турция
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
газ в Турция
Колеги,смятам да пътувам в Турция,ще ходя до Анкара.
Интересува ме има ли газ в Турция,и каква е горе-долу цената?
Интересува ме има ли газ в Турция,и каква е горе-долу цената?
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: газ в Турция
Има навсякъде , цената е колкото на бензина тука
..бензина е 3.80 или 4 лири по спомен.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Газта излиза най ефтино там.Има на 90% от бензиностанциите.Нещо като при нас почти на всякаде има газ станции.Това е малък проблем, по голям е цената.Внимавай много с полицията, че като видят Бг регистрация и .... се почват филмите.

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
По спомен беше към 2.30, а бензина е почти 4лв.
- repibg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 M5
- Мечтае да кара: F117a Stealth
- Детайли за колата: BMW M5 E60 2008
shengi написа:Газта излиза най ефтино там.Има на 90% от бензиностанциите.Нещо като при нас почти на всякаде има газ станции.Това е малък проблем, по голям е цената.Внимавай много с полицията, че като видят Бг регистрация и .... се почват филмите.

и без това щом си минал границата значи всичко е ок.
само да не блъснеш някого. но паник но стресс.,
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
преди две седмици беше между 2.30 и 2.40. Бензина е около 3.80-4.10 а дизелае 3.20-3.60 лири. Лирата в момента 0.89 лева
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- apexs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525i M54 Е91 320i N43 600RR
Пълниш в България до горе. Цените са колкото казаха колегите.
За БГ номера няма проблеми ... ще се чува само " комши" и "паспорт":) Голяма част от Турците знаят Български.Отношението им е много добро.
Магистралите от скоро са с карти с определена сума в тях, като ваучери.Най-евтината беше 30 40 лири, като ще ти останат и може да я продадеш на друг след това.(За цената не съм 100% сигурен и ще мога да видя вечерта точната цена ако те интересува)
Спазвай ограниченията и задлължително коланите.
За БГ номера няма проблеми ... ще се чува само " комши" и "паспорт":) Голяма част от Турците знаят Български.Отношението им е много добро.
Магистралите от скоро са с карти с определена сума в тях, като ваучери.Най-евтината беше 30 40 лири, като ще ти останат и може да я продадеш на друг след това.(За цената не съм 100% сигурен и ще мога да видя вечерта точната цена ако те интересува)
- repibg
- кандидат ентусиаст
-
apexs написа:Пълниш в България до горе. Цените са колкото казаха колегите.
да, магистралата е с карта която е 5лири и колкото си искаш я зареждаш.минимума е 5 лири но не ти вършат работа понеже от Одрин до Ист. е 6,50 лири.за азиатската част минимума е 50 лири.
вечерта едиственно за алкохол се проверява.не пийте хееей.,тогава ченгетата стават големи лекета.
важно! не зареждайте от БГ на границата от ЛУКОИЛ.аз заредих и ги псувах до дека свърши бензинът.
на 60 лт минимум 5лт вода има.сериозно.ще патите много като мен.да караш колата си до прекъсвач на 5та скорост ,а след зареждането (Господ ми е свидетел) едвам до 160 км- на надолнище.на прав път 135-140км.не върви,.
првете си сметка:водата в тоалетната им смърди на бензин ,не пробвах но със сигурност ще се запали.
ха ми кажете как става тоя номер.чешмяна вода и бензин.
А тези карти могат ли да се зареждат след това или се купува направо нова? И ако могат има ли как онлайн да стане това?
- repibg
- кандидат ентусиаст
-
xaxoxaxo написа:А тези карти могат ли да се зареждат след това или се купува направо нова? И ако могат има ли как онлайн да стане това?
да да , зареждат се.когато си поискаш.още преди да влезеш на магистралата там дето са кабинките с бариерите.
зареждането е от другата страна на платното последната кабинка. онлине не става,а на място.
картата която се закупува се нарича KGS а OGS то е автоматическо минаване (абонамент-слага се чип в колата и те чете от 10 мт като ти отваря вратата предварително)
ето снимка от Гооглето как и къде се плаща.
repibg написа:xaxoxaxo написа:А тези карти могат ли да се зареждат след това или се купува направо нова? И ако могат има ли как онлайн да стане това?
да да , зареждат се.когато си поискаш.още преди да влезеш на магистралата там дето са кабинките с бариерите.
зареждането е от другата страна на платното последната кабинка. онлине не става,а на място.
картата която се закупува се нарича KGS а OGS то е автоматическо минаване (абонамент-слага се чип в колата и те чете от 10 мт като ти отваря вратата предварително)
Мерси за информацията! Аз нещо не мога да си представя как ще пресечеш магистралата, за да заредиш картата, ама за сега не планувам да пътувам натам, така че като му дойде времето ще питам

- repibg
- кандидат ентусиаст
-
xaxoxaxo написа:repibg написа:xaxoxaxo написа:А тези карти могат ли да се зареждат след това или се купува направо нова? И ако могат има ли как онлайн да стане това?
Мерси за информацията! Аз нещо не мога да си представя как ще пресечеш магистралата, за да заредиш картата, ама за сега не планувам да пътувам натам, така че като му дойде времето ще питамПросто се чудех дали да я пазя картата или да я хвърля...
Здр,
там не е магистрала а просто пункт с гишета.пространството е отворено и спокойно си пресичаш.
там не се кара силно а с 10=15 км.паркираш някъде и си зареждаш спокойно.като голям супер маркет си го представи,там са касите.няма страшно.

12 мнения
• Страница 1 от 1