Въпрос относно разпадането на сграда
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
Въпрос относно разпадането на сграда
Здравейте колеги. Имам един въпрос. Днес или снощи от силните ветрове част от мазилката на една сграда, до която си бях паркирал колата падна. И то не къде да е, а върху колата ми. И в резултат предния капак вече на нищо не прилича. Добре че е ударил колата, а не някои минувач, защото парчето се е откъснало от най-горния етаж - 5-6 се явява. Сградата е студентско общежитие и постоянно минават хора от там. Та има ли някакъв вариант да търся някакво обезщетение от стопаните й или да не се занимавам изобщо?
ПС: не си спирайте колите близо до сгради в тия ветрове, че мама си е*ало.
ПС: не си спирайте колите близо до сгради в тия ветрове, че мама си е*ало.

- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Re: Въпрос относно разпадането на сграда
Предполагам СТУДЕНТСКИ ОБЩЕЖИТИЯ обевяват конкурс на който се явяват строителни фирми за извършване на ремонт на ст-БЛОКОВЕ.
- Alpina_fanatic
-
-
rottweiler написа: Та има ли някакъв вариант да търся някакво обезщетение от стопаните й или да не се занимавам изобщо?
Има вариант, но е голяма разправия и не си заслужава

- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
Alpina_fanatic написа:rottweiler написа: Та има ли някакъв вариант да търся някакво обезщетение от стопаните й или да не се занимавам изобщо?
Има вариант, но е голяма разправия и не си заслужаваПосле да не се окаже, че си спрял не където трябва и да ти пишат некъв акт
писах леко в афект. сега като се замисля освен да пия една вода и да се радвам, че колата е била там вместо някой човек друго май не ми остава.
Благодаря за отговора

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Alpina_fanatic написа:rottweiler написа: Та има ли някакъв вариант да търся някакво обезщетение от стопаните й или да не се занимавам изобщо?
Има вариант, но е голяма разправия и не си заслужаваПосле да не се окаже, че си спрял не където трябва и да ти пишат некъв акт
Нещо като тоя колега http://www.youtube.com/watch?v=4C4iwv1l ... r_embedded
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

5 мнения
• Страница 1 от 1