Имате ли познати корабни мотористи?
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Имате ли познати корабни мотористи?
Търся юзъри, които имат познати корабни мотористи. Конкретно работещи за фирми с офис във Варна. Да споделят размера заплащането на месец на плаване и на бряг.
Мерси.
Мерси.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- sa_hellrot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е53
Re: Имате ли познати корабни мотористи?
В БМФ-то е около 2000(заедно с мижавата вече валута) на море и около 600 на брега....ама не съм проверявал лично.... за сега
Имаш ли сертификат и другите документи?
А , сега се сетих че на Celebrity cruises мотористите(българи) взимаха 1600$,а стажанта(грък) 1500 euro, ама е стара информация тва.

Имаш ли сертификат и другите документи?
А , сега се сетих че на Celebrity cruises мотористите(българи) взимаха 1600$,а стажанта(грък) 1500 euro, ама е стара информация тва.
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Убеждават ме че филипинците и индийците много подбили заплащането на неофицерският състав на корабите.
Значи обявените ми 600 евро месечно за първите два рейса и евентуално след година и половина 800 евро на месец са нормално заплащане за моторист?

Фирмата май е израелска.
Значи обявените ми 600 евро месечно за първите два рейса и евентуално след година и половина 800 евро на месец са нормално заплащане за моторист?

Фирмата май е израелска.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Баща ми е моторист към БМФ-то ако имаш нещо конкретно да питаш пиши на ЛС
Ако говорим за провинция, питай Хемингуей ...
4 мнения
• Страница 1 от 1