Шофиране с придружител!
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Re: Шофиране с придружител!
TNT написа:ylaine написа: Сестрата изкара преди 2 седмици курса и й беше 450 лв + 40 лв за БЧК и 10 за листовки, демек 500 лв точно. (за Пловдив става въпрос)
Това заедно с всички такси за изпити? Защото хич не са малки. Аз само още малко пари чакам, за да започна курсовете, наборите вече почнаха да черпят за книжките, а под 600лв. курс (без БЧК) никой не е казал. Ако тези пари не включват таксите за изпити - може, ама иначе...
Аз съм автопаралелка в механото в Габрово и книжката ми излезе по-малко от 100 лв... даже близо 60-70 лева, в които са включени 30-те лева за подаване на документите

M - The most powerful letter in the world
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
TNT написа:ylaine написа: Сестрата изкара преди 2 седмици курса и й беше 450 лв + 40 лв за БЧК и 10 за листовки, демек 500 лв точно. (за Пловдив става въпрос)
Това заедно с всички такси за изпити? Защото хич не са малки. Аз само още малко пари чакам, за да започна курсовете, наборите вече почнаха да черпят за книжките, а под 600лв. курс (без БЧК) никой не е казал. Ако тези пари не включват таксите за изпити - може, ама иначе...
Всичко си е включено, това което не е съм го написал. Пак ще я питам, но май така ми каза.
- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
HackeD написа:Krasimir19 написа:
Сериозно ли бе?. Аз преди 2 години се изръсих хилядарка и нещо докато взема книжка!
![]()
.
Ква хилядарка бе![]()
![]()
![]()
Еми.. 600 лева курса, БЧК 45 лева, таксата за изпита с листовките 10 или 15 лева беше не съм сигурен, таксата за първия практически изпит 50 или 60 лева нещо от сорта ми се върти в главата, но ме скъсаха и се явих втори път. Втория път таксата вече беше 130 лева... Друго че съм от село и градъ където ходех да карам курсовете ми беше на 130 километра, та хотел за 3 вечери 90 лева, та не си спомням когато подавах документите дали платих някаква такса. Та се събраха 940 лъвъ

33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3