Шофиране с придружител!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Re: Шофиране с придружител!

Мнение от h4ckED » 14 Апр 2011, 16:31

TNT написа:
ylaine написа: Сестрата изкара преди 2 седмици курса и й беше 450 лв + 40 лв за БЧК и 10 за листовки, демек 500 лв точно. (за Пловдив става въпрос)

Това заедно с всички такси за изпити? Защото хич не са малки. Аз само още малко пари чакам, за да започна курсовете, наборите вече почнаха да черпят за книжките, а под 600лв. курс (без БЧК) никой не е казал. Ако тези пари не включват таксите за изпити - може, ама иначе...

Аз съм автопаралелка в механото в Габрово и книжката ми излезе по-малко от 100 лв... даже близо 60-70 лева, в които са включени 30-те лева за подаване на документите :) В момента я чакам .. след седмица ще излезе :shock: :mhihi:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 14 Апр 2011, 17:24

TNT написа:
ylaine написа: Сестрата изкара преди 2 седмици курса и й беше 450 лв + 40 лв за БЧК и 10 за листовки, демек 500 лв точно. (за Пловдив става въпрос)

Това заедно с всички такси за изпити? Защото хич не са малки. Аз само още малко пари чакам, за да започна курсовете, наборите вече почнаха да черпят за книжките, а под 600лв. курс (без БЧК) никой не е казал. Ако тези пари не включват таксите за изпити - може, ама иначе...

Всичко си е включено, това което не е съм го написал. Пак ще я питам, но май така ми каза.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp

Мнение от Krasimir19 » 14 Апр 2011, 20:06

HackeD написа:
Krasimir19 написа:
Сериозно ли бе? :ranting: . Аз преди 2 години се изръсих хилядарка и нещо докато взема книжка! :censored: :censored: .

Ква хилядарка бе :shock: :shock: :shock: :shock:

Еми.. 600 лева курса, БЧК 45 лева, таксата за изпита с листовките 10 или 15 лева беше не съм сигурен, таксата за първия практически изпит 50 или 60 лева нещо от сорта ми се върти в главата, но ме скъсаха и се явих втори път. Втория път таксата вече беше 130 лева... Друго че съм от село и градъ където ходех да карам курсовете ми беше на 130 километра, та хотел за 3 вечери 90 лева, та не си спомням когато подавах документите дали платих някаква такса. Та се събраха 940 лъвъ :ranting: . Ма както се казва живот и здраве да е

Предишна

Назад към Извън Темата