Забелязали ли ли сте ,че има много полицаи по пътищата?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Забелязали ли ли сте ,че има много полицаи по пътищата?

Мнение от ilia1 » 02 Апр 2011, 13:48

Сондьора написа:На летището до випа има 4-5 руски правителствени самолета, ся не знам ма може и да е за тва. А що по новини нещо, няма нищо...

тия самолети са на "паркинг" само

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 02 Апр 2011, 16:04

dmxl написа:миналата седмица ме спряха малко след Дупница към София,и човека с палката като видя че всичко е ОК вика:"Отворете капака на колата" 10 минути гледа номера на рамата на десния ботуш чак започна да го гали да не би да е пренабит, явно имат някакви акции

И на мен ми направиха абсолютно същата проверка , само че малко преди дупница.
Нищо друго не гледаха, само номера на рамата и мотора.
Но като видяха 4 цилиндровото М43 се успокоиха :mhihi:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 02 Апр 2011, 18:40

Преди 2 седмици с едно приятелче с поло 98 година се прибираме от студентски и до надежда ни спряха точно 4 пъти :shock: :shock: :shock: :shock: Имам чувството че по шанаджииските коли в момента ги спират повече :mhihi:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ф30 328и
Мечтае да кара: ф30 340и
Детайли за колата: В поргрес да си я ъпгрейдна на макс :)

Мнение от bmwe46m3 » 03 Апр 2011, 5:13

гледам ,че доста патрули почнаха да минават пред блока ми....... и със загасени светлини през ноща :) започва да ми харесва ,че доста бмв-та осъмнаха без бъбреци,огледала,халогени и др неща.........

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
Мечтае да кара: new BMW

Мнение от BAHKATA_TDI » 03 Апр 2011, 8:23

BMWPOWERRR_ACM написа:
Zagy написа:Според мен дебнат мотористите - нали тия дни откриха сезона и сега яко ги сърбят гумите да дивеят :smoke:

Те повечето мотористи не им спират и куките не си правят труда да им мятат палките или поне повечето защото номерата са им под калниците.

Вчера (събота) отивам да измия мотора, нямах каска, не носих никакви документи, в цялата слатина и редута ни един не се появи да ме спре.
Иначе съм ЗА да има повече полиция на пътя.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 316i 1.9 m43TUB19
Мечтае да кара: e36 m3 evo

Мнение от k1p1 » 07 Апр 2011, 18:36

Тази сутрин по околовръстното имаше на 2 места куки!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 07 Апр 2011, 19:02

Кви две места.Днеска бяха като хлебарки навсякъде.Само до Казичене имаше на 3 места,на цариградското на две,а из центъра не успях да ги преброя.И къцат яко.Някой и по 2 коли бяха спрели.То човек да няма къде да си изпростее :mhihi:
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e28 turbo

Мнение от Ma7e4k0 » 09 Апр 2011, 0:17

Е днеска пред нас на ул.Обиколна около 4,5 патрулки спираха всяка кола с много малки изключения...около 10 куки с палките и квото им харесат спират, даже и бакшиши бяха спряли и ги караха да вадят всичко от багажника....
BMW e30 320i Powered by LowBudgetPerformance™ & 88' BMW E30 330i Turbo & BMW e36 m40b16

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ф30 328и
Мечтае да кара: ф30 340и
Детайли за колата: В поргрес да си я ъпгрейдна на макс :)

Мнение от bmwe46m3 » 10 Апр 2011, 14:55

вчера вечерта тръгвам от младост 1 при маргела имаше 1 кола катаджии, после по надоло на спирката на ХМС още една патрулка с радар като разтоянието е не повече от 200метра , след това в дружба на "стъкления" сфетофар, после се върщам отивам към младост 4 и там още една патрулка , след това отивам към студенски град още 3 патрулки срещнах по пътя си , и тоя път съм доволен не ме спряха :) за првоерка нито 1 път :) аз си и карах бавно де :) нямаше за кво да ме спрат освен за проверка профилактично

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 11 Апр 2011, 17:15

Днес от Княжево трябваше да отида до Студения град, през околомръсното и надолу се спускам наляво по Симеоновско. Та по пътя на 7 места имаше куки. :shock: (Изключвам тези при кафеварката на кръстовището на Борис и Околовръстното) (при ЕКО-то), те там са си по дифолт. Иначе с тях - 8...
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 11 Апр 2011, 20:50

Мен пък ме спряха миналата седмица на връщане от Смолян след Пампорово. От няколко преминаващи коли точно мен си избра. :D Полицая се оказа луд фен на БМВ и още след спирането се почна - "тва 320д ли е", "върви ли добре", "как ти гори", "как им е поддръжката на тия". :lol: После ми сподели как имал Е39 ТДС, как му похарчвало доста по техните баири там, поразпита ме дали следя цените в момента и как вървят колите, обсъдихме горивата и дупките по пътищата и т.н. 10-15 минути лаф, много печен излезе. Аз и не бях в нарушение де, че да се заяжда, но дори ми беше приятно, все едно си говорех с някой от форума. :D Накрая вика "нали имаш книжка и талон, я дай да регистрираме проверката само". :lol: После викам "Айде да тръгвам, че ме чака път, чао" и той "Айде чао, лек път" :lol: :lol: Евала на такива катаджии. :yes:

П.С. Най-забавно беше като ме пита колко харчи и аз му обяснявам "Ами докъм 120-130 е доста икономична.." и той ме прекъсва "Е, то как да я караш тая кола със 120?" :shock: :shock: :mhihi:
Последна промяна dimodi на 11 Апр 2011, 21:09, променена общо 2 пъти

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320 Ci
Детайли за колата: Black, M6 Rims

Мнение от Xscape » 11 Апр 2011, 21:11

Ква е тая лудница... мен винаги ме спират - няма значение първи ли съм, последен ли съм - като видят ксенон + м бронята и палката е за мен... мислех, че само на мен ми прави впечатление, че има бая проверки, ама явно не. През последните 2 месеца мога да кажа, че се увеличиха в пъти - и в града, и извън него, не знам защо.
Think. Believe. Dream. Dare...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw'fan » 12 Апр 2011, 14:41

dimodi написа:Мен пък ме спряха миналата седмица на връщане от Смолян след Пампорово. От няколко преминаващи коли точно мен си избра. :D Полицая се оказа луд фен на БМВ и още след спирането се почна - "тва 320д ли е", "върви ли добре", "как ти гори", "как им е поддръжката на тия". :lol: После ми сподели как имал Е39 ТДС, как му похарчвало доста по техните баири там, поразпита ме дали следя цените в момента и как вървят колите, обсъдихме горивата и дупките по пътищата и т.н. 10-15 минути лаф, много печен излезе. Аз и не бях в нарушение де, че да се заяжда, но дори ми беше приятно, все едно си говорех с някой от форума. :D Накрая вика "нали имаш книжка и талон, я дай да регистрираме проверката само". :lol: После викам "Айде да тръгвам, че ме чака път, чао" и той "Айде чао, лек път" :lol: :lol: Евала на такива катаджии. :yes:

П.С. Най-забавно беше като ме пита колко харчи и аз му обяснявам "Ами докъм 120-130 е доста икономична.." и той ме прекъсва "Е, то как да я караш тая кола със 120?" :shock: :shock: :mhihi:

Между другото, точно от полицаите в тоя регион и аз съм с много положително впечатление. Не, че 2-3 спирания там са представителна извадка, но все са били любезни и словохотливи, а не да се държат като ръбове и заяждат, както у мойто село (София). Евала на такива. :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 16 Апр 2011, 3:19

преди месец решихме да се разходим с един приятел до Плевен, че имал работа. Тръгнахме в 19:00 от Габрово. И ни остави там ние си отидохме на кафе пък той по работа ... работа работа ... при гаджето :mhihi: не го знам кво прави тоя ама в 3 часа ни вика "идвам", дойде след 30-40 минути. Забавил се щото го спрели :shock: с превишена скорост 21 км над ограничението... И кара Корса 1.5td.

да ми вардят в 3 часа посред нощ ... ама те щом видят EB на регистрацията и ... ясна работата :mhihi:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

Предишна

Назад към Извън Темата