Наръчник за измъкване пред КАТ
Модератор: Общи модератори
- motor
- младши ентусиаст
-
- Кара: back to diesel(Ld)
Re: Наръчник за измъкване пред КАТ
Дойде ми реда и аз да се оплача от "хората държащи стоп палките" като девица голям ***. Имам акт за минаване на червено. единствено намирам наказание 50лв. дали има и отнемане на точки? преди да сте ме налазили искам да кажа, че в действителност не съм извършил никакво нарушение ама нали карам БМВ. незнам по кой член ми е акта защото 4-тото копие изобщо не се чете. и има ли някъкъв шанс за съдебен процес? не ми пука колко пари и нерви ще похарча, просто не съм съгласен да плащам данъци и налози на тая държава и да се гаврят с мен някви имислени сержантчета.
БЯЛ ЛЯП И КОЛАТА ПО ИНЕРЦИЯ(НА ГАС)
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
9 точки по памет.
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
motor написа:Дойде ми реда и аз да се оплача от "хората държащи стоп палките" като девица голям ***. Имам акт за минаване на червено. единствено намирам наказание 50лв. дали има и отнемане на точки? преди да сте ме налазили искам да кажа, че в действителност не съм извършил никакво нарушение ама нали карам БМВ. незнам по кой член ми е акта защото 4-тото копие изобщо не се чете. и има ли някъкъв шанс за съдебен процес? не ми пука колко пари и нерви ще похарча, просто не съм съгласен да плащам данъци и налози на тая държава и да се гаврят с мен някви имислени сержантчета.
Ако глобата е под 50 лева нямаш право да обжалваш в съда...

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Toneloker написа:motor написа:Дойде ми реда и аз да се оплача от "хората държащи стоп палките" като девица голям ***. Имам акт за минаване на червено. единствено намирам наказание 50лв. дали има и отнемане на точки? преди да сте ме налазили искам да кажа, че в действителност не съм извършил никакво нарушение ама нали карам БМВ. незнам по кой член ми е акта защото 4-тото копие изобщо не се чете. и има ли някъкъв шанс за съдебен процес? не ми пука колко пари и нерви ще похарча, просто не съм съгласен да плащам данъци и налози на тая държава и да се гаврят с мен някви имислени сержантчета.
Ако глобата е под 50 лева нямаш право да обжалваш в съда...
И това може да се бори имаше някакъв workaround.
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
motor написа:Дойде ми реда и аз да се оплача от "хората държащи стоп палките" като девица голям ***. Имам акт за минаване на червено. единствено намирам наказание 50лв. дали има и отнемане на точки? преди да сте ме налазили искам да кажа, че в действителност не съм извършил никакво нарушение ама нали карам БМВ. незнам по кой член ми е акта защото 4-тото копие изобщо не се чете. и има ли някъкъв шанс за съдебен процес? не ми пука колко пари и нерви ще похарча, просто не съм съгласен да плащам данъци и налози на тая държава и да се гаврят с мен някви имислени сержантчета.
А ти като си сигурен че не си в нарушение що не си отстоя? Мен също се опитаха да ме прецакат така на светофар.
А- аз П- полицайчето, та спира ме полицая и почва...
П- Защо минахте на червено?
А- Аз да съм минал на червено? Нещо си в грешка.
П- Еми сега видяхме на червено мина.
А- Ще извиняваш ама на червено не минах на жълто минах.
П- На жълто се спира.
А- Да спира се но само ако мога, не мога в последния момент да набия спирачки.
И полицая се повъртя малко, нямаше за какво да се хване и ме пусна да си ходя.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
В 50% от случайте оттървавам актовете, в други 40% се разминавам с почерпка, а последните 10% брат ми обжалва и ми ги печели
За градските изпълнения изключително много помага "Малии... сърцето ми изкочи щото натиснах газта вместо спирачката" , "Закъснявам за изпит", а за извън градско изключително върви eтюда на "бедният, заекващ от тревога студент"

За градските изпълнения изключително много помага "Малии... сърцето ми изкочи щото натиснах газта вместо спирачката" , "Закъснявам за изпит", а за извън градско изключително върви eтюда на "бедният, заекващ от тревога студент"

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Аз днес минах покрай тях със 70км/ч (
), добре, че поне зяпаха една мацка надясно и не ме видяха 

Krasimir19 написа:motor написа:Дойде ми реда и аз да се оплача от "хората държащи стоп палките" като девица голям ***. Имам акт за минаване на червено. единствено намирам наказание 50лв. дали има и отнемане на точки? преди да сте ме налазили искам да кажа, че в действителност не съм извършил никакво нарушение ама нали карам БМВ. незнам по кой член ми е акта защото 4-тото копие изобщо не се чете. и има ли някъкъв шанс за съдебен процес? не ми пука колко пари и нерви ще похарча, просто не съм съгласен да плащам данъци и налози на тая държава и да се гаврят с мен някви имислени сержантчета.
А ти като си сигурен че не си в нарушение що не си отстоя? Мен също се опитаха да ме прецакат така на светофар.
П- На жълто се спира.
Много зависи от "г-на". За абсолютно същата ситуация трябваше да почерпя. И то не защото обичам да го правя, а те си поискаха грубо, нахално, ненормлано. Проблемът е, че съм сам, а те 2-ма, тяхната дума срещу моята... никакъв шанс. Вика "оо, ма ти скоро си имал РД" (това става май месец, аз съм февруари) и направих грешката да се нервирам и им кажа директно, че ми се повдига от тях. Пратиха ме до колата "да дам и другите документи" иначе щели да доукрасят с неправилно изпреварване, говорене по ГСМ и т.н. щом ми се повдига от тях. Е, дадох и "другите документи". Какво можех да направя... То сигурно и вас ви звучи съмнително, какво остава в съда евентуално...
Иначе винаги си питам за фишове (то и нарушение за над 50 лв не съм имал), че системата наистина е направена за хора със свободно време, да не говорим за нобжалваемия минимум. Мега тъпо е да ходиш постоянно да ти удължават акта, пък и за талончето си и да нямаш алтернатива, при условие, че работят с твоето раб. време.
Както и да е, младостта, бмв-то (няма значение, че са на по 100 години) и това, че караш сам са все пороци според уважаемите господа, внимавайте и не се карайте заради други (което всъщност правите).

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Krasimir19 написа:motor написа:Дойде ми реда и аз да се оплача от "хората държащи стоп палките" като девица голям ***. Имам акт за минаване на червено. единствено намирам наказание 50лв. дали има и отнемане на точки? преди да сте ме налазили искам да кажа, че в действителност не съм извършил никакво нарушение ама нали карам БМВ. незнам по кой член ми е акта защото 4-тото копие изобщо не се чете. и има ли някъкъв шанс за съдебен процес? не ми пука колко пари и нерви ще похарча, просто не съм съгласен да плащам данъци и налози на тая държава и да се гаврят с мен някви имислени сержантчета.
П- На жълто се спира.
не му се е занимавало,и мен са ме спирали заради жълто и накрая и куката вика,да видях ,че мина на жълто и за тва ти пиша акт за несъобразяване със светофарната уредба или нещо подобно...ае ходи се обяснявай на някои друг един вид
Като цяло за подправка на официален документ, наказателната отговорност е доста по-голяма от няколкото десетолевки и точки по наказателното постановление към някой акт...
- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10
Няма да забравя как ме спряха тъкмо на влизане в софия!ограничение 50 аз се движех с около 140!
спрях 100 метра след тях и ги чакам!ония тича и вика абе ти луд ли си?
давай документите сега! аз му викамм няма кво да ти давам, кажи кво да почерпа?мога да почерпа малко ама от сърце!Все пак съм личен щофор и ми е ниска заплатата и така нататак му обяснявам как все не стигат парите!И той ми вика накрая "Ей ти добре викаш да почерпиш ама ти толкова много ми се оплака че няма пари че на мен ми идва аз да те почерпя нещо!"
Оставих му един Стефан Стамболов и изчезнах!

Оставих му един Стефан Стамболов и изчезнах!