От пушач към непушач

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: От пушач към непушач

Мнение от icak » 18 Апр 2011, 22:21

...
Последна промяна icak на 07 Дек 2012, 21:43, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E30 biTurbo

Мнение от Barovski » 20 Апр 2011, 10:52

Честно казано не очаквах толкова много мнения по темата. Много благодаря на всички ви! В момента имам 1 цигара в кутията. След малко ще я изпуша и продължавам живота си като непушач. Невероятен стимул ми дадоха тези,които споделиха как са минали по този път и са успели,особено тези,които не са използвали никакви медикаменти.
Благодаря на всички.
По-здрави!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 20 Апр 2011, 13:51

Leudi написа:Аз пък ще ти препоръчам да не спираш цигарите, сериозно. Тия лафове, че цигарите били вредни ги разправят от политически и глобални съображения, не от здравословни. Единствения проблем на цигарите е че са адски скъпи, но и за това си има трикове (всеки знае циганките от пазара).

Иначе не виждам никакви здравословни минуси от цигарите, а само плюсове. Все пак ще откажеш цигарите и като заместител ще започнеш с кока-кола примерно, която е в пъти по-вредна. По селата има пенсионери на по 90 години, които цял живот пушат и нищо им няма. Аз пуша от 12 годишен и за нищо на света не бих ги спрял.

Има и нещо друго- като излезете в компания сте в сепарето примерно 10 човека с цигара и вие без, обаче от цигарите на другите си поемате пак дима. Това е пасивното пушене и реално ви вреди много повече отколкото ако си пушите сами по една цигарка.
Та поне като ще ми се хвалите че не пушите ограничавайте и пасивното пушене, иначе кел файда.

Пък и непушачите изглеждате някак си натруфено- "ето видите ли всички пушат, а аз съм специален и няма да запаля". Поне по мои наблюдения непушачите се отделят от компанията и не могат да станат лидери на групата.
Все едно на автогонки да дойде човек без книжка. Еми може да кара, но не е същото.

Това беше най-голямата глупост, която каза. Доказано е, че цигарите и най-вече съдъжащите се катрани и други отрови в тях водят до рак на белите дробове. Защо мислиш в САЩ хора са успели да осъдят цигарените компании за милиарди долари? Още нещо. Доказано е също, че след цигара ако дъвчеш дъвка стигаш 100% до рак на хранопровода. Тогава се умира от неядене и от болки. Отделно отровите, които приемаш с цигарения дим отиват от белите дробове в кръвта и от там се разнасят из цялото тяло. Честито!!!

Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d

Мнение от outworld » 20 Апр 2011, 14:03

Аз ги спрях преди 10 месеца, като преди да ги спра пушех по 2 кутии и ми беше доста сладко, но вече усещах сериозно как ми се запушва всичко, защото ритам футбол всяка седмица и нямах въздух. А и финансовата част също не е малка 10лв на ден за цигари :kuku: Спрях ги и си купих БМВ - там да си давам парите :mhihi:
Качих 10 кила, което е лошо, но няма как, сега ще започвам да ги свалям. Много е важно в началото да не се ограничаваш с яденето, защото поне аз се изнервях много, а и семките и минерална вода помагат много. Като ти се допуши пий вода ама яко и ти минава. Мисли си как ще ти се махнат чернилките от дробовете, помага много.

Успех ти пожелавам и не се отказвай :yes:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата