Нека помогнем ако можем, познавате ли този човек?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Нека помогнем ако можем, познавате ли този човек?

Мнение от lowrider » 21 Апр 2011, 20:52

Стана ми много мъчно за момчето от снимката, може би и близките му са притеснени, ако някой го познава или е чул нещо:

Полицията в Чирпан се опитва да установи самоличността на млад мъж, открит около 1,00 часа днес на автомагистрала "Тракия".

Младежът е намерен на аварийната лента на 173-мия ккилометър. Той е на видима възраст 20-25 г., висок е около 160 см, с кафяви очи и късо подстригана кестенява коса.

Той е облечен с къса сива шуба с надпис "Mark Adam", черен анцуг, сив плетен пуловер и е обут със сиво-черни маратонки.

Има говорни затруднения, трудно се ориентира и не може да даде сведения за самоличността си.

Районното управление на полицията в Чирпан моли гражданите, които разпознаят младежа и могат да дадат подробности за неговата самоличност, адрес или близки, да се обадят на тел. 112 или 166.

Изображение

http://www.dnes.bg/crime/2011/04/21/poznavate-li-tozi-mladej.116823
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Re: Нека помогнем ако можем, познавате ли този човек?

Мнение от stambo_81dg » 21 Апр 2011, 21:05

знам подобен младеж от ЧИРПАН :roll: не съм запомнил лицето му но може да е тои.
Изображение

Назад към Извън Темата