Нека помогнем ако можем, познавате ли този човек?
Модератор: Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Нека помогнем ако можем, познавате ли този човек?
Стана ми много мъчно за момчето от снимката, може би и близките му са притеснени, ако някой го познава или е чул нещо:
Полицията в Чирпан се опитва да установи самоличността на млад мъж, открит около 1,00 часа днес на автомагистрала "Тракия".
Младежът е намерен на аварийната лента на 173-мия ккилометър. Той е на видима възраст 20-25 г., висок е около 160 см, с кафяви очи и късо подстригана кестенява коса.
Той е облечен с къса сива шуба с надпис "Mark Adam", черен анцуг, сив плетен пуловер и е обут със сиво-черни маратонки.
Има говорни затруднения, трудно се ориентира и не може да даде сведения за самоличността си.
Районното управление на полицията в Чирпан моли гражданите, които разпознаят младежа и могат да дадат подробности за неговата самоличност, адрес или близки, да се обадят на тел. 112 или 166.

http://www.dnes.bg/crime/2011/04/21/poznavate-li-tozi-mladej.116823
Полицията в Чирпан се опитва да установи самоличността на млад мъж, открит около 1,00 часа днес на автомагистрала "Тракия".
Младежът е намерен на аварийната лента на 173-мия ккилометър. Той е на видима възраст 20-25 г., висок е около 160 см, с кафяви очи и късо подстригана кестенява коса.
Той е облечен с къса сива шуба с надпис "Mark Adam", черен анцуг, сив плетен пуловер и е обут със сиво-черни маратонки.
Има говорни затруднения, трудно се ориентира и не може да даде сведения за самоличността си.
Районното управление на полицията в Чирпан моли гражданите, които разпознаят младежа и могат да дадат подробности за неговата самоличност, адрес или близки, да се обадят на тел. 112 или 166.

http://www.dnes.bg/crime/2011/04/21/poznavate-li-tozi-mladej.116823
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Re: Нека помогнем ако можем, познавате ли този човек?
знам подобен младеж от ЧИРПАН
не съм запомнил лицето му но може да е тои.

2 мнения
• Страница 1 от 1