Незаконните гонки, ЗА ИЛИ ПРОТИВ, кое е най бързото БМВ?
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
Re: Незаконните гонки, ЗА ИЛИ ПРОТИВ, кое е най бързото БМВ?
DanielzZz написа:Че той имаше вече... Е36 М3 и Е30 със S50...

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Никога до сега не съм се пускал по светофарите, или пък да съм участвал в организирано подобно мероприятие. Но с удоволствие бих опитал. За мен важното е да си направя кефа, да го направя така, че да не застрашавам живота на невинни хора, както и своя собствен. За светофарните гонки - зависи мното от кръстовището, и от трафика. Понякога са удачни, друг път са безумие. За организираните гонки - отново. Ако мястото е хубаво, ако се провеждат в част от денонощието, когато няма трафик, и т.н. защо не
Но това не значи, че трябва да обръщаме всяка права отсечка в място за такива неща.

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
няма такова нещо като това надявам се някой ден и аз да се пусна с някой 

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Целия проблем е, че няма регламентирани места, където да отиде човек да си начеше крастата да изгори няколко кила бензин и после да се прибере до къщи карайки с 40 ухилен като ряпа.
В София няма къде да отиде човек да покара без да си потроши колата, да го глобят куките, да не пречи на другити и т.н
как па не се намери някой да направи една писта и да тури един ценоразпис. Аз бих си плащал, а мисля и много други.
В София няма къде да отиде човек да покара без да си потроши колата, да го глобят куките, да не пречи на другити и т.н

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Вижте какво става http://mnogozle.com/video4781_nelegalni ... oskva.html
- Alpina_fanatic
-
-
Младеж, който е карал колата си с висока скорост е убил шестима пешеходци в Симеоновград тази нощ, съобщиха от МВР. При инцидента двама души са били ранени.
Според данните на полицията 23-годишният младеж е карал с висока скорост, изгубил е контрол над колата си и се ударил в стълб. Автомобилът се е преобърнал и връхлетял върху разхождащите се по тротоара пешеходци.
Шофьорът на колата е с опасност за живота

- devil_vas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp
maxpower написа:Целия проблем е, че няма регламентирани места, където да отиде човек да си начеше крастата да изгори няколко кила бензин и после да се прибере до къщи карайки с 40 ухилен като ряпа.
В София няма къде да отиде човек да покара без да си потроши колата, да го глобят куките, да не пречи на другити и т.нкак па не се намери някой да направи една писта и да тури един ценоразпис. Аз бих си плащал, а мисля и много други.
не е вярно!!!

точно по времето, когато покрай града имаше вече писта Калояново, която в един момент работеше два дни в семдицата!!! точно тогава беше пика на нелегалните гонки в града. да седнеш с приятели на кафе вечер, да лаете кой-кого и да отидете и да се пробвате - безценно. после след гонката пак кафе и пак лаене. цяла семдица се гласяха колите и се правеха гонки вечер за да може като отидеш на пистата в неделя следобед да си с готова кола и да не се излагаш

никога няма да забравя когато ни надушиха къде се събираме и културно ни изгониха. тогава трябваше да си търсим ново място, без да се упоменава във форумите. събрахме се над 50 автомобила в колона. ушев спира първата и втората кола (мойта) на изхода на града и покрай него минават всички останали културно. гледа милия той, забрави си репликите

- devil_vas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp
Alpina_fanatic написа:Младеж, който е карал колата си с висока скорост е убил шестима пешеходци в Симеоновград тази нощ, съобщиха от МВР. При инцидента двама души са били ранени.
Според данните на полицията 23-годишният младеж е карал с висока скорост, изгубил е контрол над колата си и се ударил в стълб. Автомобилът се е преобърнал и връхлетял върху разхождащите се по тротоара пешеходци.
Шофьорът на колата е с опасност за живота
майна, ти си като БТВ новините. във всяка тема само негативизъм. стават тия неща, както тук, така и в Америка,и в Исландия, дори и в Бангладеш.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Точно, те само гледат да си пълнят новините и да привличат внимание.Всичко е за пари.В статията колегата е забравил да спомене нещо много важно като факта, че 23-годишния е бил ПИЯН.Иначе в новините натъртват, че там трябвало да се кара с 40, а он движил със 160.Интересно как го изчислиха това 160 там, но хайде.Едва ли проблема е точно в това 160.Крайно време е на алкохолиците в БГ да почнат да се налагат наистина сурови наказания и при повторно хващане пиян да им вземат книжката до живот.Да видим тогава колко пияни извън циганетата ще има по пътя.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
BMWPOWERRR_ACM написа:...Крайно време е на алкохолиците в БГ да почнат да се налагат наистина сурови наказания и при повторно хващане пиян да им вземат книжката до живот.Да видим тогава колко пияни извън циганетата ще има по пътя.
Прав си разбира се, но к'ва е ползата да му вземеш книжката, че не се сещам

За алкохол от 0,5 до 1,2 трябва да се налагат ЖЕСТОКИ глоби в размер на ХИЛЯДИ- едни 5 бона ми се струват добра цифра, при алкохол над 1,2 или повторно хващане трябва да се ходи директно в пандиза за поне 1 месец- друг начин да спре народа да кара пиян просто НЯМА...
ms написа:BMWPOWERRR_ACM написа:...Крайно време е на алкохолиците в БГ да почнат да се налагат наистина сурови наказания и при повторно хващане пиян да им вземат книжката до живот.Да видим тогава колко пияни извън циганетата ще има по пътя.
Прав си разбира се, но к'ва е ползата да му вземеш книжката, че не се сещамще го спреш да не кара ли
Аз се оказа, че съм карал почти 2 месеца без книжка- изтекъл и беше срока и реално бях БЕЗ книжка
Случайно видях и я поднових, но можеше и полицай да ме спре и тогава да разбера- липсата на един документ не ме спря да карам кола
![]()
За алкохол от 0,5 до 1,2 трябва да се налагат ЖЕСТОКИ глоби в размер на ХИЛЯДИ- едни 5 бона ми се струват добра цифра, при алкохол над 1,2 или повторно хващане трябва да се ходи директно в пандиза за поне 1 месец- друг начин да спре народа да кара пиян просто НЯМА...
Напротив, точно обратното - стойността на парите е различна за всеки, докато при лишаване правото на шофиране е приблизително по-сходно. Или лишаване от свобода. Това не е нещо, което може да е случайно нарушение или поради некадърност, каквито ас повечето, не е като без да искаш да си седнал пил зад волана...
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
adovet написа:Вижте какво става http://mnogozle.com/video4781_nelegalni ... oskva.html
корема ме заболя само като го гледах,ако бях там нз

просто хора които незнаят какво правят,застават на линията и газ.. непрофесионална работа

Ей ама тука много безгрешни... много света вода ненапита, другите пък писти нямало... е как да няма бе... програма има всяка година, ама точно тия дето ги виждаме на Бояна и разни такива места ... ги няма по пистите, скъпи им били колите...
Писти има, желание да имаш да караш там.
Никой да не се чувства пряко обиден, но факт... хората които карат по пистите рядко ги виждаме в тия уличните рейсинги
Без лоши чувства!
Писти има, желание да имаш да караш там.

Без лоши чувства!

Ако съберете всички използвани презервативи през годината и те ви стигнат за направата на една автомобилна гума, спокойно може да я кръстите GoodYear!
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Бг му работа....
Тия среднощни гонки, пияни нинджи и кифладжийски истории са само една малка част от многото последици от манталитета на Бай Ганьо и неговата комплексирана душа.
Докато има коментари от рода "бах мааму оня го раздухах на сфетофара", "минах с 270км в час на кръговото" и още много такива "аз съм гъзар" коментари, в Бг ситуацията ще се влошава и оправията е на светлинни години.
Често се ровя и по чужди форуми, а там хората пишат за съвсем различни неща и по съвсем различен начин, ние просто сме уникат.
Тия среднощни гонки, пияни нинджи и кифладжийски истории са само една малка част от многото последици от манталитета на Бай Ганьо и неговата комплексирана душа.
Докато има коментари от рода "бах мааму оня го раздухах на сфетофара", "минах с 270км в час на кръговото" и още много такива "аз съм гъзар" коментари, в Бг ситуацията ще се влошава и оправията е на светлинни години.
Често се ровя и по чужди форуми, а там хората пишат за съвсем различни неща и по съвсем различен начин, ние просто сме уникат.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
на Махо е най бързото....ай стига толко 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3