Незаконните гонки, ЗА ИЛИ ПРОТИВ, кое е най бързото БМВ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За или против незаконните гонки?

За незаконните гонки, харесват ми, правя ги.
62
26%
Евентуално, може би да се пробвам с някой на светофара.
96
41%
Това е безумие нека спрем войната по пътищата.
77
33%

Общо гласове : 235
кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)

Re: Незаконните гонки, ЗА ИЛИ ПРОТИВ, кое е най бързото БМВ?

Мнение от ecko_becko » 23 Апр 2011, 0:02

DanielzZz написа:Че той имаше вече... Е36 М3 и Е30 със S50 :mhihi: ...

:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 23 Апр 2011, 12:59

Никога до сега не съм се пускал по светофарите, или пък да съм участвал в организирано подобно мероприятие. Но с удоволствие бих опитал. За мен важното е да си направя кефа, да го направя така, че да не застрашавам живота на невинни хора, както и своя собствен. За светофарните гонки - зависи мното от кръстовището, и от трафика. Понякога са удачни, друг път са безумие. За организираните гонки - отново. Ако мястото е хубаво, ако се провеждат в част от денонощието, когато няма трафик, и т.н. защо не ;) Но това не значи, че трябва да обръщаме всяка права отсечка в място за такива неща.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 23 Апр 2011, 13:35

няма такова нещо като това надявам се някой ден и аз да се пусна с някой :twisted:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 23 Апр 2011, 14:09

Целия проблем е, че няма регламентирани места, където да отиде човек да си начеше крастата да изгори няколко кила бензин и после да се прибере до къщи карайки с 40 ухилен като ряпа.
В София няма къде да отиде човек да покара без да си потроши колата, да го глобят куките, да не пречи на другити и т.н :ranting: как па не се намери някой да направи една писта и да тури един ценоразпис. Аз бих си плащал, а мисля и много други.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 23 Апр 2011, 16:40

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 24 Апр 2011, 11:38

Младеж, който е карал колата си с висока скорост е убил шестима пешеходци в Симеоновград тази нощ, съобщиха от МВР. При инцидента двама души са били ранени.

Според данните на полицията 23-годишният младеж е карал с висока скорост, изгубил е контрол над колата си и се ударил в стълб. Автомобилът се е преобърнал и връхлетял върху разхождащите се по тротоара пешеходци.

Шофьорът на колата е с опасност за живота

:bcry:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp

Мнение от devil_vas » 24 Апр 2011, 11:43

maxpower написа:Целия проблем е, че няма регламентирани места, където да отиде човек да си начеше крастата да изгори няколко кила бензин и после да се прибере до къщи карайки с 40 ухилен като ряпа.
В София няма къде да отиде човек да покара без да си потроши колата, да го глобят куките, да не пречи на другити и т.н :ranting: как па не се намери някой да направи една писта и да тури един ценоразпис. Аз бих си плащал, а мисля и много други.

не е вярно!!! :twisted:
точно по времето, когато покрай града имаше вече писта Калояново, която в един момент работеше два дни в семдицата!!! точно тогава беше пика на нелегалните гонки в града. да седнеш с приятели на кафе вечер, да лаете кой-кого и да отидете и да се пробвате - безценно. после след гонката пак кафе и пак лаене. цяла семдица се гласяха колите и се правеха гонки вечер за да може като отидеш на пистата в неделя следобед да си с готова кола и да не се излагаш :mhihi: чудни времена бяха :yes: :twisted:
никога няма да забравя когато ни надушиха къде се събираме и културно ни изгониха. тогава трябваше да си търсим ново място, без да се упоменава във форумите. събрахме се над 50 автомобила в колона. ушев спира първата и втората кола (мойта) на изхода на града и покрай него минават всички останали културно. гледа милия той, забрави си репликите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp

Мнение от devil_vas » 24 Апр 2011, 11:45

Alpina_fanatic написа:
Младеж, който е карал колата си с висока скорост е убил шестима пешеходци в Симеоновград тази нощ, съобщиха от МВР. При инцидента двама души са били ранени.

Според данните на полицията 23-годишният младеж е карал с висока скорост, изгубил е контрол над колата си и се ударил в стълб. Автомобилът се е преобърнал и връхлетял върху разхождащите се по тротоара пешеходци.

Шофьорът на колата е с опасност за живота

:bcry:

майна, ти си като БТВ новините. във всяка тема само негативизъм. стават тия неща, както тук, така и в Америка,и в Исландия, дори и в Бангладеш.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 24 Апр 2011, 22:05

Точно, те само гледат да си пълнят новините и да привличат внимание.Всичко е за пари.В статията колегата е забравил да спомене нещо много важно като факта, че 23-годишния е бил ПИЯН.Иначе в новините натъртват, че там трябвало да се кара с 40, а он движил със 160.Интересно как го изчислиха това 160 там, но хайде.Едва ли проблема е точно в това 160.Крайно време е на алкохолиците в БГ да почнат да се налагат наистина сурови наказания и при повторно хващане пиян да им вземат книжката до живот.Да видим тогава колко пияни извън циганетата ще има по пътя.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 24 Апр 2011, 22:57

BMWPOWERRR_ACM написа:...Крайно време е на алкохолиците в БГ да почнат да се налагат наистина сурови наказания и при повторно хващане пиян да им вземат книжката до живот.Да видим тогава колко пияни извън циганетата ще има по пътя.

Прав си разбира се, но к'ва е ползата да му вземеш книжката, че не се сещам :?: ще го спреш да не кара ли :?: Аз се оказа, че съм карал почти 2 месеца без книжка- изтекъл и беше срока и реално бях БЕЗ книжка :roll: Случайно видях и я поднових, но можеше и полицай да ме спре и тогава да разбера- липсата на един документ не ме спря да карам кола ;)
За алкохол от 0,5 до 1,2 трябва да се налагат ЖЕСТОКИ глоби в размер на ХИЛЯДИ- едни 5 бона ми се струват добра цифра, при алкохол над 1,2 или повторно хващане трябва да се ходи директно в пандиза за поне 1 месец- друг начин да спре народа да кара пиян просто НЯМА...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw'fan » 25 Апр 2011, 1:21

ms написа:
BMWPOWERRR_ACM написа:...Крайно време е на алкохолиците в БГ да почнат да се налагат наистина сурови наказания и при повторно хващане пиян да им вземат книжката до живот.Да видим тогава колко пияни извън циганетата ще има по пътя.

Прав си разбира се, но к'ва е ползата да му вземеш книжката, че не се сещам :?: ще го спреш да не кара ли :?: Аз се оказа, че съм карал почти 2 месеца без книжка- изтекъл и беше срока и реално бях БЕЗ книжка :roll: Случайно видях и я поднових, но можеше и полицай да ме спре и тогава да разбера- липсата на един документ не ме спря да карам кола ;)
За алкохол от 0,5 до 1,2 трябва да се налагат ЖЕСТОКИ глоби в размер на ХИЛЯДИ- едни 5 бона ми се струват добра цифра, при алкохол над 1,2 или повторно хващане трябва да се ходи директно в пандиза за поне 1 месец- друг начин да спре народа да кара пиян просто НЯМА...

Напротив, точно обратното - стойността на парите е различна за всеки, докато при лишаване правото на шофиране е приблизително по-сходно. Или лишаване от свобода. Това не е нещо, което може да е случайно нарушение или поради некадърност, каквито ас повечето, не е като без да искаш да си седнал пил зад волана...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: e46 М3

Мнение от shalashaska » 25 Апр 2011, 12:02

adovet написа:Вижте какво става http://mnogozle.com/video4781_nelegalni ... oskva.html

корема ме заболя само като го гледах,ако бях там нз :kuku:

просто хора които незнаят какво правят,застават на линията и газ.. непрофесионална работа
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vank0 » 25 Апр 2011, 19:13

Ей ама тука много безгрешни... много света вода ненапита, другите пък писти нямало... е как да няма бе... програма има всяка година, ама точно тия дето ги виждаме на Бояна и разни такива места ... ги няма по пистите, скъпи им били колите...
Писти има, желание да имаш да караш там.
:) Никой да не се чувства пряко обиден, но факт... хората които карат по пистите рядко ги виждаме в тия уличните рейсинги

Без лоши чувства! :)
Ако съберете всички използвани презервативи през годината и те ви стигнат за направата на една автомобилна гума, спокойно може да я кръстите GoodYear!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 25 Апр 2011, 23:00

Бг му работа....
Тия среднощни гонки, пияни нинджи и кифладжийски истории са само една малка част от многото последици от манталитета на Бай Ганьо и неговата комплексирана душа.
Докато има коментари от рода "бах мааму оня го раздухах на сфетофара", "минах с 270км в час на кръговото" и още много такива "аз съм гъзар" коментари, в Бг ситуацията ще се влошава и оправията е на светлинни години.
Често се ровя и по чужди форуми, а там хората пишат за съвсем различни неща и по съвсем различен начин, ние просто сме уникат.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 25 Апр 2011, 23:27

на Махо е най бързото....ай стига толко :winky:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Предишна

Назад към Извън Темата