Питане относно Джак Ръсел
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Питане относно Джак Ръсел
Джак-Ръсела е много...скоклив,просто думата "много" е лека за скокливоста на това ...хм...куче,аз да ти кажа за сърцато,безстрашно и със същите размери куче,това е ...моето,по-скоро породата е мини шнауцер или цверг шнауцер
http://www.youtube.com/watch?v=D9JETOyvB-Q
http://www.youtube.com/watch?v=D9JETOyvB-Q
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Приятел си взе преди три месеца, кучето е много умно!Като му отделяш по 2-3 часа за "учене", научава много и поема бързо. В момента така го е научил, че ако не му каже "яж" не яде!
и такива подобни.. не е неуморно, взима му се силата с повече игра или ако го пуснеш с друг пес да се гонят, след това е яко гроги гаранция. Кучето за което говоря е женско и има едно странно явление при нея, напикава се от кеф, като се прибереш примерно и като почне да ти скача, да се радва и ако й обърнеш внимание в миг се е напикала, ако не, не .. странно.. иначе си пишкат, не знам дали може да избягаш от това. И на година и нещо териер пак си пикае където му падне .. а яде бой всеки път! За цена .. около 800 някъде по спомен го взе, уж породисто, аз не им разбирам много, а това верно е малко като с е36-ците
Но кучето е умно, привързва се много, особено ако му отделяш повече време друг няма да слуша изобщо, малко е -не пречи, дивак страшен, мъжките стават много красиви!

Но кучето е умно, привързва се много, особено ако му отделяш повече време друг няма да слуша изобщо, малко е -не пречи, дивак страшен, мъжките стават много красиви!

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW
Колега, най - добре си вземи кучето от легитимен развъдник.Ще ти излезе по - скъпо, но ще си сигурен, че кучето ти е здраво и е 100% джак ръсел териер.Ще получиш и документи за това.Не се доверявай на обявите в интернет.Никога не купувайте куче от зоо - магазин или от обяви.Иначе, като порода са наистина уникални кучета.
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style

Как можахте да изпишете всичко това за тази душичка

Майтапът настрана, това кученце е подвижна лудница, няма да скучаеш, аз лично нямам такъв звяр, но 4ма мои приятели имат, Да - не един, не двама, а 4-ма, всички са на едно мнение - лудницата е пълна, но не съжаляват грам

п.п. красавицата от снимката се казва Джаки, това е най-лудото от 4-те...
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е53
- Мечтае да кара: E39 M5...
Най-доброто куче за вкъщи! Но ако нямаш време да го гледаш и да се занимаваш с него..

Това ми е като пример има още многооо
Иначе кучето е много ама много умно! Хипер активно и изобщо не го е страх от ПО-големи кучета
пп. И търпи на женски простотии...

Пък какви странни форми заема като спии..

Това ми е като пример има още многооо

Иначе кучето е много ама много умно! Хипер активно и изобщо не го е страх от ПО-големи кучета

пп. И търпи на женски простотии...

Пък какви странни форми заема като спии..

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Колеги..имам го същото....изяде ми живота...стените,мебелите-всичко.Сигурен съм,че го прави за отмъщение,в момента,в който я оставиме сама всичко е нагоре с краката...Иначе е невероятен клоун.Вечно мъкне нещо,влачи,ръмжи,скача без да мисли къде ще падне.И да,иска постоянно вниманието ти да е насочено към нея(женска е).http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4&t=204860
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
абе, ако кучето ви е умно и не прави смрад вкъщи, значи имате сериозен повод да се съмнявате дали наистина е джак ръсел...поне аз туй разбрах от прочетеното дотук 

never drive faster, than your guardian angel can !
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2