Въпрос за регистрационни номера ?
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Yed
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 01 E46 318
Re: Въпрос за регистрационни номера ?
Колега със сигурност си пропуснал нещо я буква или цифра но аз мога да ти гарантирам че не са били 1:1 еднаквиdoomy525 написа:Колеги и аз съм виждал 2 напълно еднакви номера макар и да знам че е невъзможно (ама в тая държава). Бяха 2 А8-ци, а между тях ГЛ класа, като А8-cite бяха с напълно еднакви номера. Изпревариха ме и останах доста очуден след като ме изпревариха общо 3те коли (заедно явно пътуваха). Бяха с бургаски номера, както и последните 2 букви бяха еднакви
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
От гледна точка на сигурността на "нападатели" 2 идентични коли с абсолютно еднакви регистрационни номера (букви и цифри) биха объркали евентуални "атентатори" в кой автомобил се вози важната клечкаYed написа:Колега със сигурност си пропуснал нещо я буква или цифра но аз мога да ти гарантирам че не са били 1:1 еднаквиdoomy525 написа:Колеги и аз съм виждал 2 напълно еднакви номера макар и да знам че е невъзможно (ама в тая държава). Бяха 2 А8-ци, а между тях ГЛ класа, като А8-cite бяха с напълно еднакви номера. Изпревариха ме и останах доста очуден след като ме изпревариха общо 3те коли (заедно явно пътуваха). Бяха с бургаски номера, както и последните 2 букви бяха еднакви

п.п. Май гледам много филми

- MAFID
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36
- Мечтае да кара: BMW
- Детайли за колата: Стара но лачена
Във Пловдив съм виждал номера на едно Ауди а5 и на някаква друга по-обикновенна кола беше номерата изцяло еднакви...Явно има..
Ако не живееш на ръба значи заемаш твърде много място
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2