Гаранция предлагана за автомобили втора употреба ? !
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- stiki7
- Потребител
-
- Кара: ми се 330D M'' 04'
- Мечтае да кара: E46 330D M II 2004
Гаранция предлагана за автомобили втора употреба ? !
Здравейте,
от скоро уж се поуглеждам за автомобил и попаднях на няколко автотърговеца, които гарантираха с живота си, че автомобила предлаган е перфектен и ми дават гаранция за него от 6 месеца !!!!!!!!!! Споменават че може да се провери в сервиз по желание и то с техен транспорт до там/ако няма транзитни номера. Съответно смяна на каквоти и да било се прави в техен сервиз - т.е поддръжка.
Та много ми е интересно какво точно представлява тази гаранция (тук споменавам че гаранцията не е от тези които са уж оригинални и одобрени от асоциацията на вносителите на автмобили!)
Възможно ли е да ви изработят по параграф с тея гаранции?
Благодаря!
от скоро уж се поуглеждам за автомобил и попаднях на няколко автотърговеца, които гарантираха с живота си, че автомобила предлаган е перфектен и ми дават гаранция за него от 6 месеца !!!!!!!!!! Споменават че може да се провери в сервиз по желание и то с техен транспорт до там/ако няма транзитни номера. Съответно смяна на каквоти и да било се прави в техен сервиз - т.е поддръжка.
Та много ми е интересно какво точно представлява тази гаранция (тук споменавам че гаранцията не е от тези които са уж оригинални и одобрени от асоциацията на вносителите на автмобили!)
Възможно ли е да ви изработят по параграф с тея гаранции?
Благодаря!
Търся да купя: BMW E46 330D M Technic II 2003 - 2004
- RuM6n
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0sd
- Мечтае да кара: по често
Re: Гаранция предлагана за автомобили втора употреба ? !
Ами какво правим след като платиш колата и през тези 6 масеца се прецака турбото ,например? Ще ти го сменят ли за техни разноски , или навъртиш 50-60000км и се счупят ред други неща?
stiki7 написа:Възможно ли е да ви изработят по параграф с тея гаранции?
Колега я се стегни малко,в БГ си.

Та нали после ще ти донесе вода от 100 кладенеца за да докаже че всичко е по твоя вина.
Кола се взима само от наши хора - БМВ клуб Бългерия.

- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
Колега ела във Враца да те разведа из автокъщите и да се опитаме да намерим поне един който не ти гарантира за колата. След като си дал парите няма как да го накараш да си мръдне пръста за каквото и да е.

Vasko_BP написа:Колега ела във Враца да те разведа из автокъщите и да се опитаме да намерим поне един който не ти гарантира за колата. След като си дал парите няма как да го накараш да си мръдне пръста за каквото и да е.
Колегата е прав! Няма филма от сорта "Сключване на договор за ползване на гаранционен сервиз!"

5 мнения
• Страница 1 от 1