Някой боядисвал ли си е волана (при тия в Горубляне)?
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Някой боядисвал ли си е волана (при тия в Горубляне)?
Колеги искам да занеса 2 волана да ми боядисат(по тая технология дето с каучук ги пръскат), като разгледах сайта със снимките на тия пичове от горубляне останах доста впечатлен, та ме интересува някой от вас ако им е ползвал услугите да каже дали е останал доволен че ми е писнало да рискувам при непроверени майстори...

www.bmwпрофесори-bg.net
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Re: Някой боядисвал ли си е волана (при тия в Горубляне)?
Колега, ако нямаш скъсано по волана, защо не си го боядисаш сам със боя за кожени чанти и якета.Става много лесно,ефекта е поразителен и ще ти струва 2-3 лв. максимум. Ако прояввяваш интерес ето тук съм пускал тема по въпроса
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4&t=207362
Поздрави!!!
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4&t=207362
Поздрави!!!
мерси колега, но там метода е съвсем друг, целта е изтъркан и изпечен волан да си върне добрата визия и шегрена
www.bmwпрофесори-bg.net
- carbumper
- Потребител
-
- Кара: E39
Ако става дума за тази фирма-www.avtointerior.com , аз лично съм носил два кожени волана за боядисване и резултата беше отличен.
След около една година предимно градско каране воланите нямат изтрито,протрито и т.н.
За каучуковата технология нямам наблюдения,най-добре отиди на място да видят воланите и ще ти кажат какво може да се направи
След около една година предимно градско каране воланите нямат изтрито,протрито и т.н.
За каучуковата технология нямам наблюдения,най-добре отиди на място да видят воланите и ще ти кажат какво може да се направи

carbumper написа:Ако става дума за тази фирма-www.avtointerior.com , аз лично съм носил два кожени волана за боядисване и резултата беше отличен.
мерси колега

www.bmwпрофесори-bg.net
5 мнения
• Страница 1 от 1