OGER купиха VIVACOM

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Re: OGER купиха VIVACOM

Мнение от POL_Starshi » 19 Апр 2011, 11:09

Icco написа:Едни други от от близки браншове се бяха заканили миналата година да ги фалират най накрая тия вивакомци, че им мътели водите, пък да видим сега на къде ще завее вятъра :mhihi:

Вятърът винаги вее на там, на където духат парите!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 05 Май 2011, 23:47

Vivacom FiberNet -това е нещо яко.

http://www.vivacom.bg/bg/residential/pr ... er_net_100

Потребител
Аватар
Кара: и се учи да кара
Мечтае да кара: е91 330i

Мнение от radolud » 08 Май 2011, 21:10

О боже 50 лева ... За 35 лева във Варна получавам 50мб-ита нет, телевизия и телефон със супер гъзарски номер :mrgreen: Vivacom, единствена кирия е плановете като мобилен оператор ..

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 09 Май 2011, 12:01

Градски, нещо прибързваш със сметките...
я да видим ти к'во получаваш- 50Мбита нет по обикновена ЛАН мрежа (висящи по блоковете кабели), телефон с включени 5лв. за разговори и ТВ която е БОНУС, щото и преди да пуснат ТВ таксата ти пак беше 35лв... а и в кварталите където НЯМА ТВ, таксата е пак 35лв... и едно е 100% сигурно- НЕ получаваш РЕАЛНО ип, освен ако не дадеш 6лв. на месец...
я да видим к'во ти дават вивател за 30лв. на месец- 50Мбита нет по оптика (дребна разлика), реално и статично ИП, лиценз за НОД 32...
тоест губиш ТВ и телефон (то пък кой ли го ползва) и получаваш по-нисък ъплоуд от сегашният ти за тея 5лв. по-ниска такса, но получаваш реално ИП и редовен НОД 32, чийто лиценз е ако не греша 72лв. за година... тоест нета е на чиста цена от 24лв. на месец- не ми се струва лоша офертата :roll: като броим и технологията която е далеч по-добра като цяло- офертата е доста добра като цяло...

Хубаво е да се мисли преди да се изказва човек- в случая да прочете...

ПС: Аз лично на вивател клиент за интернет НЯМА да стана докато има други варианти около мен- за ГСМ-а съм доволен, но за нет- забрави...
Изображение
Изображение

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 09 Май 2011, 15:04

Милене, много тънки сметки правиш на това колко излиза цената на нета и какъв бил той, а БТК отдавна са изтървали влака, дано поне новите собственици платят дълговете на БТК възлизащи на 2 милиарда почти :kuku:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 09 Май 2011, 15:21

Сметките са съвсем елементарни:
реално човека като клиент на ИБ плаща 30лв. за 50Мбита нет + 5лв. за телефона + бонус телевизия за която плаща 0лв., добави и 6лв. на месец за реално ИП (за да изравним условията) и цената му идва 36лв. само за нета... Същите тези 50Мбита нет + реално ИП виваком му ги дават (само че през оптика) за 24лв.- понеже лиценза за антивирусната е 72лв. на година...
Погледнато просто като оферти нещата са си в полза на виваком, най-вече с тая оптична мрежа... За качество и обслужване изобщо не говорим :roll:

те че са изтървали влака е вярно,дълговете са ясни, ама някак ми е странно някой да пусне свястна оферта (поне като цифри- казах, че не говорим за качество) и някой да изтърси "тея луди ли са- аз получавам еди-к'во си''... а като е клиент баш на ИБ ми става много смешно- хем плащат много, хем са доволни :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 09 Май 2011, 15:43

Именно защото конкретизираш ИБ а там ти е и грешката :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 09 Май 2011, 16:22