Поклон пред Албена и Максим...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Поклон пред Албена и Максим...

Мнение от naskoksan » 21 Фев 2006, 10:13

Нашите фигуристи отново бяха
жертва на садийството дори и
на Олимпиада...
Нищо не разбирам от този спорт
и никога не съм се интересувал
от него, но вчерашносто изпълнение
на нашата двойка беше сигурно
най-доброто на волната програма
обаче нейсе, нали сме "малка държавица
и нямаме традиции в тоя спорт"...

Както и да е много ми е интересно
защо BBC не направи сега филм
"Как да купиш олимпийските игри"
щото не им е удобно...

Не мога да говоря така, но според
моето скормно мнение още в началото
се знаеше абсолютно точно крайното
класиране...

Както и да е искам от тази трибуна
да поздравя Албена Денкова и Максим
Ставийски за прекрасния танц и да
им благодаря за труда който са положили
за да успеят да зарадват всички по света
с едно невероятно изпълнение пък съдийте
да го духат
:!:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 335d, F30 320d

Мнение от nikinenov » 21 Фев 2006, 11:02

Напълно съм съгласен, и аз го гледах вчера по ББЦ2, най добрите бяха определено. След като свърши програмата имаше интервиу с британската двойка (които също са в топ 10) и те признаха че нашите са били най добрите а Максим е най силният фигурист сред мъжете изобщо.
Това е - спорт при който класирането зависи изцяло от трети човек е винаги много субективен и несправедлив
Only a month ago, I stepped out of the Ferrari 430 and thought that maybe in 200 years, someone, somewhere, using materials that don't currently exist, will make something better. But in fact, I only had to wait four weeks. The M5 is that good.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Yojimbo » 21 Фев 2006, 12:41

А нима сте очаквали нещо друго?! Че заслужаваха място в челната 3-ка спор няма, но да не забравяме, че сме една малка България и никой няма да ни допусне току-така при големите пари. Защото големия спорт е свързан с мнооого пари и интереси. Примери колкото искаш:
Лятната олимпияда в Гърция - скандала с Йордан Йовчев, безупречни изпулнения на земя и халки, но накрая най-безочливо титлата получи гърка.
Сесил Каратанчева. Може и да е виновна, но дали и други не взимат подобни вещества. Знам една приказка между съпрузи, дето е малко като закачка-"Хайде да не се следим, защото ще се хванем". Набелязан ли си - хванат си. Не може някаква си 16 годишна, където идва от никъде да стига до 1/2 финал на Уимбълдън/мисля/ и да прави пари и реноме.
Художествена гимнастика. Спорт за който другите нации сънуваха, а чуеха ли за нашите момичета имаха кошмари. Но вече не е така, защото журито си има директиви по които работи.
Всеки спорт в който класирането зависи от съдии и жури за мен е субективно оценен.
Колкото повече, толкова повече.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 21 Фев 2006, 14:46

Просто сме една малка държавичка и никой не иска да губи големите пари от реклами и спонсори заради нас... Когато оценяването е субективно винаги ще ни го набутват- просто си има определени хора които трябва да вземат медалите и толкова. Шансове да покажем нещо в световният спорт имаме само в спортове като лека атлетика, вдигане на тежести и още няколко :arrow: там където съдията решава само дали опита е успешен или не - и това се вижда от всеки. Проблема обаче идва когато почнем някъде да ги мачкаме :arrow: най-лесното е да кажат "Допинг" и да изритат някой за 2-3 години...
Колкото и да не ми се иска положението ще си остане такова- просто сме една незначителна държавичка и всеки ни мачка както му е кеф.

3а съжаление не успях да гледам изпълнението на Албена Денкова и Максим Ставийски, но разбрах че отново са били на висота и определено са заслужавали по-добро класиране от 5-то място... Това е положението обаче- на европейско може и да станат шампиони, но повече от това никой няма да им даде за съжаление.
Изображение
Изображение

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 21 Фев 2006, 14:51

Мдаа, много добре се представиха. Но нали трее да си руснак за да стане работата . . .
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 21 Фев 2006, 15:09

Не трябва да си експерт да разбеш,че Албена и Максим бяха просто най-добрите на леда :idea: :bowdown: :bowdown: :bowdown: Жалко е,отвратително е да убиваш така таланти :evil: :evil: :evil: :!: Дано успеят да намерят сили да продължат да се пързалят,но ако спрат да го правят ще ги разбера....Просто не намирам думи да изкажа възмущението си от снощи :(
One passion,one car,one life...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ultimate_driver » 21 Фев 2006, 15:25

Ей докога ще ни прецакват то не са само кънките това направо е подигравка с държавата ни.Трябв да се направи нещо! Няма ли някакъв ред за оспорване на решенята, някой не знае ли?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Nitro^ » 21 Фев 2006, 15:26

Равам се,че има спортисти като Албена и Максим,Й.Йовчер,които са над всички останали в своя спорт и продължават да ни радват. :bowdown:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 21 Фев 2006, 20:19

НИщо ново под небето, общо взето както каза всичко се знае предварително, така че корупцията не е само в БГ ;)

Иначе искам и аз да ги поздравя с отличното представяне :yes:
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 22 Фев 2006, 2:28

BMW8 :yes:
кой сме ние та ше объркваме сметките на големите .... ако ни пуснат аванта убафо ако не ше ни резнат и сека жаба да си знае гьола

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 22 Фев 2006, 12:46

леле станах фен на фигурното парзаляне,какви п-ки се състезават направо ми :shock: .Ей да стискате палци на шведката тя е N-1,вчера май 65 т и дадоха .

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 22 Фев 2006, 13:26

вчера имаше интервю с Албена и тя каза
че са им дали 2-те наказателни точки за
това че Максим я е държал няколко стотни
повече във въздуха на един от елементите
от колкото е трябвало...

ЗАЕБИ!!!
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 М52B20
Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор

Мнение от didore » 22 Фев 2006, 15:13

Ебати гадовете. Като не могат да ни победят нормално ни цакат с някакви измислени точки. Двамата бяха перфектни на леда и трябваше да са задължително в челната тройка ама нейсе. Каквото станало станало важното е да се гледа напред. Всички видяха че са страхотни спортисти и доказаха на света че и в малка страна като България се раждат таланти. ;)
Ма много ме кефи тази кола!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_mania » 23 Фев 2006, 0:47

те не само направиха най-сложните фигури на леда,но и на фона на другите,които си играеха на леда като дървета,си личеше с какво чувство си направиха танца...просто ги поздравявам за тпва,че се бориха докрай и дадоха всичко от себе си
Истината е,че бяха прецакани още предичшния ден с грешно направения пирует...не мога да разбера как може да се отнемат повече точки за един пирует(макар и задължителен)от колкото за толкожа много падания,които си бяха направо трагикомични
Изображение

Назад към Извън Темата