Почина Иван Славков - Батето
Модератор: Общи модератори
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Re: Почина Иван Славков - Батето
goguma написа:В тази държава човек не може и да умре на спокойствие дажеВярно е че Батето беше от върхушката, но това направи ли го по-малко желан и обичан, и по-малко пич след 1989? Не, напротив, точно обратното. Не беше непорочен, но то пък кой ли е
![]()
Наистина е получил шанса на живота си като е станал зет на Тато, но колко от Вас биха имали същия живот, ако са на негово място? Не е въпросът да ти раздадат хубави карти, а да ги изиграеш както трябва. !
...дай ми на мене четири валета или деветки , пък после ми вземи играта , да видим как ще стане ?
плоски лафове от рода от тези на батето
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Плюйте си го колко искате, но хората пак ще го харесват!
И няма значение къв е, вие нямате право да го съдите..
Ей злоба голяма ве тцтцтц.
И няма значение къв е, вие нямате право да го съдите..
Ей злоба голяма ве тцтцтц.

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Замина си един циник, няма да плача за него.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Батето беше пич,квото му беше на акъла това му беше на устата,весел и забавен човек не лицемер.
лека му пръст!
лека му пръст!
bmw maniqk ivo bmw написа:Ей злоба голяма ве тцтцтц.
Има хора, които го ненавиждат заради връзката му с комунистическия строй. Тях ги разбирам.
Но останалите не мога. И за мен единственото обяснение го е написал колегата горе.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
През целия си живот съм се дразнил на "наши и ваши"и дори съм страдал от такива ...
Този човек е олицетворение на това как със селския си акъл можеш да станеш шев на телевизия и шев но БОК само и единствено с качеството си, че е бил зет на Тато.
Естествено ,че е живял като бохем ....
в същото време някои живееха като роби /за да може той да е бохем/ ...но те прости селяни ...как ще са пичове...как да си кажат какво им е на устата...ебати шматките ...вместо да си пият уискито и да се лигавят ...
Този човек е олицетворение на това как със селския си акъл можеш да станеш шев на телевизия и шев но БОК само и единствено с качеството си, че е бил зет на Тато.
Естествено ,че е живял като бохем ....
в същото време някои живееха като роби /за да може той да е бохем/ ...но те прости селяни ...как ще са пичове...как да си кажат какво им е на устата...ебати шматките ...вместо да си пият уискито и да се лигавят ...
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
nightdriver написа:
...дай ми на мене четири валета или деветки , пък после ми вземи играта , да видим как ще стане ?
плоски лафове от рода от тези на батето
Ще ти кажа директно - веднъж вкарах човек който имаше 4 валета на всичко коз, той изигра 2 валета и реши да играе тънко след това, и ми пусна на властните и аз свалих картите - вътре

И спрете да пречупвате Батето през социалистическата призма, това че беше зет на Тато не го прави ортодоксален комунист, нито има общо с човешките му качества. И не мога да разбера на някой хора какво още им бърка в здравето тоя пуст комунизъм, вече го няма 22 години, спрете се вече, бахти параноята гони толкова много народ. Пък ако беше комунист, не трябваше ли да го гонят до дупка след 1989? Или май не стана точно така?
Не знам кой каза че Батето бил прост селянин - човекът е роден на пъпа на София, и дори и на 5 уискита този човек беше изключително трезво мислещ, беше интелигентен и възпитан. Аз съм имал досег с него и мога да твърдя последното с пълна сила. Ще си остане противоречив, но ще бъде положително оценен от историята! Оставете го на мира вече човека.
goguma написа:веднъж вкарах човек който имаше 4 валета на всичко коз, той изигра 2 валета и реши да играе тънко след това, и ми пусна на властните и аз свалих картите - вътреТака че и 4 валета не са сигурна работа.
Веднъж играх с един "играч", който имаше 4 валета... на безкоз

И после естествено обвиняваше партньора си за загубите

Абе който не е играч и 5 валета да има...

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Харесваше ми Батето.
Почивай в мир !

Почивай в мир !
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
evala na Bateto i poklon

"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
flame написа:Абе който не е играч и 5 валета да има...
А Батето беше гоУем играч! Да почива в мир!

goguma написа:..
Ще ти кажа директно - веднъж вкарах човек който имаше 4 валета на всичко коз, той изигра 2 валета и реши да играе тънко след това, и ми пусна на властните и аз свалих картите - вътре....

ше ме извиняваш, ма елементарните сметки показват, че ако не си имал поне два белота нема начин да си го вкарал

- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
zazomazo написа:goguma написа:..
Ще ти кажа директно - веднъж вкарах човек който имаше 4 валета на всичко коз, той изигра 2 валета и реши да играе тънко след това, и ми пусна на властните и аз свалих картите - вътре....
![]()
ше ме извиняваш, ма елементарните сметки показват, че ако не си имал поне два белота нема начин да си го вкарал
Майорна терца и белот ми бяха анонсите, ако трябва да съм точен

kiko написа:Батето беше пич,квото му беше на акъла това му беше на устата,весел и забавен човек не лицемер.
лека му пръст!
Защото се мислеше за безсмъртен като дядо си.
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4