Отзиви от Fun Lovin' Criminals
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- bgtroll
- кандидат ентусиаст
-
Отзиви от Fun Lovin' Criminals
Тези, които успяха да присъстват на това великолепно шоу няма да прочетат нищо ново, но ... за останалите :
Тръпката - Очакването
Заветният билет за концерта най-после бе в ръцете ми, ... Боже те трепереха ..., ще имам възможността да ги видя на живо
Тамън си помислих, че остават само два дни до концерта, но ... изведнъж ми мина страшна мисъл през главата (бел. авт. - Не, не тази че няма да има концерт или ще има бомба на него )... А онази гадничката
, която ти повтаря: "... Копеле, остават два мноооогооо дълги дни до концерта!!!..."
Подгряващата група
На този концерт, добро впечатление ми направи българската подгряваща група Panican Whyasker
Много добор подгряване, ... забавни песни .... с едан дума ... кефффф
Да, но онази мисъл постояно идваше, все по-гадно и от преди :"... Копеле, няма да можеш да издържиш тези, ще припаднеж, казвам ти ... ". Всеки, който е бил на коцнерт и чака с нетърпение Групата да се появи, знае как на моменти започва да става дразнещо - типовете с тиксото да се размотават по сцената... Викаш си еййй сега изкочиха на сцената, но ...
... зне защо е тук! Защото идва момента, в който цялата зала пощурява, почва да скача, крещи припада ... (бел. авт. - абе знае чуството
)
Моментът!!!!
ДА, момента, който кара сърцето да подскочи до небето, да ви накара да докоснете тавана със скок
Часът , настъпиии, мисълта, която ви тормозиже я няма ... заменена е от .... еуфориия , радост, сълзи ... най-после
Послепис
Как да ви кажа приключи към 23:00 ... колко биса изпълниха ?! - Боже, не ме питайте
НЕПОМНЯ
Накрая остава радоста от изживяния концерт ... (бел.авт.- при мене напоследък освен това остават и контузии
- Като се замисля почвам да се плаша за SLIPKNOT
- дали ще оцеля?!
)
Добавям няколко кратки клипа в 3gp формат - Надявам се да усетите енергията от този концерт
[поради технически причини, ще се постарая малко по-късно да ги добавя
]
Тръпката - Очакването

Заветният билет за концерта най-после бе в ръцете ми, ... Боже те трепереха ..., ще имам възможността да ги видя на живо

Подгряващата група
На този концерт, добро впечатление ми направи българската подгряваща група Panican Whyasker

Много добор подгряване, ... забавни песни .... с едан дума ... кефффф

Да, но онази мисъл постояно идваше, все по-гадно и от преди :"... Копеле, няма да можеш да издържиш тези, ще припаднеж, казвам ти ... ". Всеки, който е бил на коцнерт и чака с нетърпение Групата да се появи, знае как на моменти започва да става дразнещо - типовете с тиксото да се размотават по сцената... Викаш си еййй сега изкочиха на сцената, но ...

... зне защо е тук! Защото идва момента, в който цялата зала пощурява, почва да скача, крещи припада ... (бел. авт. - абе знае чуството

Моментът!!!!
ДА, момента, който кара сърцето да подскочи до небето, да ви накара да докоснете тавана със скок

Часът , настъпиии, мисълта, която ви тормозиже я няма ... заменена е от .... еуфориия , радост, сълзи ... най-после

Послепис
Как да ви кажа приключи към 23:00 ... колко биса изпълниха ?! - Боже, не ме питайте

Накрая остава радоста от изживяния концерт ... (бел.авт.- при мене напоследък освен това остават и контузии

Добавям няколко кратки клипа в 3gp формат - Надявам се да усетите енергията от този концерт

[поради технически причини, ще се постарая малко по-късно да ги добавя

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Re: Отзиви от Fun Lovin' Criminals
bgtroll написа:Като се замисля почвам да се плаша за SLIPKNOT- дали ще оцеля?!
)
Не бери грижа.. вероятността да дойдат те и 80% от първо заявените групи за "Монстърс Ъф Рок" е мнооого, мноого малка.. вече няколко групи се отказаха така, че аз вече не вярвам, че даже ще се състои фест'а.

Иначе.. аз мислех да ходя на Криминалс ама са ми мноо лекички и общо взето ми харесват 2-3 песни, но съм сигурен, че концерта е бил як!
П.С.А ето и една снимка за ходилите в петък 24.02 на Soulfly.. озвъчението беше под всякаква критика, но все пак бат' Мах ни отнесе главите..

- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Мноооооого добър Криминълс беше, лудия Хуи и ненормалния леко сложен Франк с палките...и Фаст
Преди 2 години го изпуснах, но този път НЕ!
Тия момчета ми приличат на Синатра - гласовете на мафията
ПС КАто се сетя че и Паникан ги гледах на най-посетеният им концерт досега ми става още по-густо, щото вече не ме пускат по заведенията дето си свирят и няма как да ги гледам
Хвала!
Ай сега на 6ти Септември да дойдат u PEARL JAM

Преди 2 години го изпуснах, но този път НЕ!
Тия момчета ми приличат на Синатра - гласовете на мафията

ПС КАто се сетя че и Паникан ги гледах на най-посетеният им концерт досега ми става още по-густо, щото вече не ме пускат по заведенията дето си свирят и няма как да ги гледам

Хвала!
Ай сега на 6ти Септември да дойдат u PEARL JAM

Последна промяна dankata на 28 Фев 2006, 0:45, променена общо 1 път
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
много ме е яд,че не успях да го посетя,а имах билети 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
5 мнения
• Страница 1 от 1