Препоръчайте стругар...
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Препоръчайте стругар...
Здравейте колеги,
Трябва ми стругар с много голям струг. Става въпрос за скъсяване на прът на амортисьор!Трябва да има струг с голям отвор на захващане за да може да мине чашката на амортисьора.
За София става въпрос...
п.п. ако темата не е за тук,моля да бъде преместена...
Трябва ми стругар с много голям струг. Става въпрос за скъсяване на прът на амортисьор!Трябва да има струг с голям отвор на захващане за да може да мине чашката на амортисьора.
За София става въпрос...

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
Re: Препоръчайте стругар...
BULL3T написа:Здравейте колеги,
За София става въпрос...
На Княжево ,преди шлайф базата в дясно има един сервиз/пред училището/,до тоя сервиз е залепена "стругарница".
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Студентски град, Технически университет бл.7, хале 10. Там има стругар, ама нямам идея колко му е голям...
струга

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
ет зефир
намират се на сребърна
правил съм шпилки при тях и бяха прекрасни
намират се на сребърна
No bling at the Ring
- BULL3T
- ентусиаст
-
BadAngel написа:ет зефир
намират се на сребърна
Да де ама голям ли им е струга?

Като тръгнеш по околовръстното стигаш разклона за Мировяне и завиваш към Мировяне първата пряка в дясно улицата е малко разбита стигаш една заградена зона улицата продължава навътре ще я познаеш като видиш едни разглобени кранове влизаш вътре значи и подминаваш първото хале виждаш едни огромни макари и веднага след тях завиваш надясно и виждаш още едно хале караш 20-30 метра и стигаш входа търсиш Васко човека преди работеше в овча купел и доста ралиджийки ходеха при него за унибали и секви други човека се премести там където ти описвам и има много ама много машини правил ми е зъбни колела,венци за купол на багери и секви други прищевки 100% ще ти свърши работа по късно като му намера телефона ше го пусна в темата.
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
- BULL3T
- ентусиаст
-
Spiro написа:Като тръгнеш по околовръстното стигаш разклона за Мировяне и завиваш към Мировяне първата пряка в дясно улицата е малко разбита стигаш една заградена зона улицата продължава навътре ще я познаеш като видиш едни разглобени кранове влизаш вътре значи и подминаваш първото хале виждаш едни огромни макари и веднага след тях завиваш надясно и виждаш още едно хале караш 20-30 метра и стигаш входа търсиш Васко човека преди работеше в овча купел и доста ралиджийки ходеха при него за унибали и секви други човека се премести там където ти описвам и има много ама много машини правил ми е зъбни колела,венци за купол на багери и секви други прищевки 100% ще ти свърши работа по късно като му намера телефона ше го пусна в темата.
Mного ще съм благодарен,ако намериш телефона на човека колега!

пратил съм ти го на ЛС колега 

Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
8 мнения
• Страница 1 от 1