Препоръка за работа
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Препоръка за работа
не бе,аз в никъв случай не искам да ги обидя филипинците,макар,че кви ли не неща съм чувал за тях
ама е факт,че работят на страшно много кораби,а сравнението ми за езика беше ей така шеговито
)

- batvlady79
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525dA '09
- Мечтае да кара: ново БМВ
Колега, моя съвет е да ползваш не първата бланка/форма на препоръка, която намериш в нета, тъй като е твърде вероятно да се повтаря и изполва от други кандидатстващи за работа, вкл и в чужбина. Важен тук е индивидуалния подход, така че по-добре е да се ползва някой по-слабо разпространен вариант.
Освен това в самата форма има скрити изрази, които говорят много за човека който се препоръчва от предишния работодател. Например израза "той се справяше отлично с работата" и израза "ние сме изключително доволни" имат разлика от небето до земята.
Ето ти и един полезен сайт: http://businessmajors.about.com/od/samp ... ample4.htm
Успех !
Освен това в самата форма има скрити изрази, които говорят много за човека който се препоръчва от предишния работодател. Например израза "той се справяше отлично с работата" и израза "ние сме изключително доволни" имат разлика от небето до земята.
Ето ти и един полезен сайт: http://businessmajors.about.com/od/samp ... ample4.htm
Успех !
Когато прочетох за вредата от алкохола, се отказах от четенето..
mnh написа:May 18, 2011
To Whom it May Concern:
This is to certify that ** ** **( born **** ) has been worked for us as *** in port ****,
(град), (държава) in the period ** ** ***
His responsibilities have included (някои задължения които съм имал и съм изпълнявал). During [he was here / his time here] he showed good teamwork. Very hardworking and diligent employee .
If I can be of any further assistance please contact me at ***
Respectfully,
име на работодателя
В общи линии написах това,не твърдя да е най-доброто,вече съм го пратил преди няколко дни и се надявам да е капката която ще ми помогне да наклоня везните в моя полза.
Благодаря на всички
е щом си го пратил.. няма кво да го коментираме.
написано е малко криво... но е ясно за какво става въпрос.
успех.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2