За доставките..
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
За доставките..
Наближава 8 Март...
Та ми се зароди сега 1 идея в главата..Мисля си да пратя нещо на една приятелка,нищо конкретно все още не съм измислил,но ми се иска да се занимая с нещо от този род-ще ми бъде доста интересно да го направя,пък и изненадата ще е приятна..
Проблема е,че тя е от....един доста далечен град от София..и трябва 'нещото' да е пратка!Та как да го пратя?Това е въпросът..
За първо-по пощата,обаче трябва да пристигне точно на 8 Март,а аз не съм сигурен дали ще си изпълнят срока и дали нещо няма да стане..например ' ми тогава не работим...забави се заради времетоо..не можахмее,не успяхмее...'
Второ-някой куриерска фирма DHL това онова...те дали са по-надеждни?
Та може ли някой запознат да ме просветли как стават тези работи,кое е по-добре,каква е системата,какво се прави,...за цена няма да питам-не ме интресува!Какво ще кажете?
Благодаря

За първо-по пощата,обаче трябва да пристигне точно на 8 Март,а аз не съм сигурен дали ще си изпълнят срока и дали нещо няма да стане..например ' ми тогава не работим...забави се заради времетоо..не можахмее,не успяхмее...'
Второ-някой куриерска фирма DHL това онова...те дали са по-надеждни?
Та може ли някой запознат да ме просветли как стават тези работи,кое е по-добре,каква е системата,какво се прави,...за цена няма да питам-не ме интресува!Какво ще кажете?

Благодаря
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
С куриерска фирма е най-добре по принцип, но зависи до кой град, понеже до малките градове доставките не са всеки ден, затова провери на време в еконт, спииди, лео, DHL и т.н. за да си сигурен, че ще я доставят точния ден.
П.С. Мисля, че има и опция в колко часа да я доставят
П.С. Мисля, че има и опция в колко часа да я доставят

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
3 мнения
• Страница 1 от 1