За колегите от Пловдив ! Помощ
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
За колегите от Пловдив ! Помощ
Голеги станах жертва на нарочно пукане на преден панорамен джам с камък ли незнам с какво бихте ли ми казали сега като набавя оригиналния който ще е втора ръка къде да ида да го поставят така както трябва освен кобра и мустанг с други опций може ли да ми помогнете защото за пръв път се сблъсквам с този проблем и от каското ще чакам 2 седмици докато дадат отговор а пък на мен ми трябва спешно колата и нейскам по път да се пръсне изведнъж целия джам защото постоянно ивиците стават по дълги и по дъгли и съм леко притеснен как ще го сложат защото като гледам огледалото за задно виждане си има плафон който влиза в тавана и темп подобни просто искам да стане както трябва,незнам дали в бмв на карловско дали се занимават с такова нещо защото може би е най = добре там да се иде но ако някой може да помогне ще съм му благодарен ще черпя
Поздрави

- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Re: За колегите от Пловдив ! Помощ
Преди година и половина сменях преден прозорец на е36-цата ми ето тук: http://informator.bg/cgi-bin/index.pl?_ ... fo&ID=3171 - фирмата се казва "Глас Груп" и се намира в големия гигант точно срещу Ликойл. Излезе ми около 160 лева - прозореца, всичките там уплътнения, работата и тнт. Оставих си колата и след няколко часа си я взех - никакви проблеми. Карах колата с това стъкло година и половина, преди да я продам преди месец - нито се надраска, нито нещо друго. Обади им се, питай за цени, производител и тнт каквото те интересува, на мен ми свършиха добра работа - бързо, качествено и не ме одраха + че после нямах ядове. Тъй като правят и монтажа предполагам няма да им е проблем ако ти си занесеш прозореца, питай ги 

Think. Believe. Dream. Dare...
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Питаи застрахователя къде да идеш,те си работят с фирми,най-често Кобра и Мустанг.Цената за преден прозорец със зелена лента от горе(сенник)беше 145лв с монтажа.Ако искаш да ти изплатят сумата на 100%,не импровизирай и не откриваи топлата вода сега.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
колега мерси за инфото но освен мустанг и кобра искам да знам къде другаде може би е по добре да ида..
в какъв смисъл да импровизирам?неможах,да разбера да карам със пукнатия джам ли?те снимаха стъклото и вече чакам да кажат колко струва щетата..ако си имал подобен случай сподели поздрави
в какъв смисъл да импровизирам?неможах,да разбера да карам със пукнатия джам ли?те снимаха стъклото и вече чакам да кажат колко струва щетата..ако си имал подобен случай сподели поздрави

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Искаше да каже да не го сменяш при някой гаражен майстор.
Това зависи как си се разбрал с застрахователя, ако ти платят кеш парите си избираш сам къде да идеш.
Ако имат договор с някой , отиваш при него.
Това зависи как си се разбрал с застрахователя, ако ти платят кеш парите си избираш сам къде да идеш.
Ако имат договор с някой , отиваш при него.

Аз също съм сменял при момчетата срещу Лук Ойл на Карловско и нямам проблем! В М кар 99% съм сигурен,че сменят стъкла,но предполагам,че ще е по-скъпо.
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
а колеги добре сменяли сте ги при тези момчета а какъв джам сложихте китайски или европейски?
и единия и другия имат почти двойна разлика в цената..

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
shalashaska написа:а колеги добре сменяли сте ги при тези момчета а какъв джам сложихте китайски или европейски?
pistata9889 написа:Питаи застрахователя къде да идеш,те си работят с фирми,най-често Кобра и Мустанг.Цената за преден прозорец със зелена лента от горе(сенник)беше 145лв с монтажа.Ако искаш да ти изплатят сумата на 100%,не импровизирай и не откриваи топлата вода сега.
Чакаш,пич!
Питаш застрахователя къде да отидеш,или отиваш където искаш,и се надяваш застраховката да го покрие,което е почти невъзможо.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
ME4KY написа:shalashaska написа:а колеги добре сменяли сте ги при тези момчета а какъв джам сложихте китайски или европейски?
и единия и другия имат почти двойна разлика в цената..pistata9889 написа:Питаи застрахователя къде да идеш,те си работят с фирми,най-често Кобра и Мустанг.Цената за преден прозорец със зелена лента от горе(сенник)беше 145лв с монтажа.Ако искаш да ти изплатят сумата на 100%,не импровизирай и не откриваи топлата вода сега.
Чакаш,пич!
Питаш застрахователя къде да отидеш,или отиваш където искаш,и се надяваш застраховката да го покрие,което е почти невъзможо.
абе къде си застраховате колите вие

На мен ми строшиха задният джам, отидох до армеец, снимаха, гледаха, писахме, отидох до кобра, платих кат поп, и след 2 седмици ми бяха превели даже повече пари от армеец.

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Doberman_vas написа:На мен ми строшиха задният джам, отидох до армеец, снимаха, гледаха, писахме, отидох до кобра, платих кат поп, и след 2 седмици ми бяха превели даже повече пари от армеец.![]()
Аз съм също в Армеец, спукан преден панорамен - отидох, снимаха, гледаха, писаха, закарах колата до дилъра на BMW, там смениха стъклото за няколко часа и си я взех (беше петък). В понеделник сутринта само минах да подпиша фактурата, че са ми платили щетата

- shalashaska
- младши ентусиаст
-
Днес от армеец ми заявиха че имат контакти само с кобра и мустанг
може защото колата ти е по скъпа затова да са ти го оправили и на мен ми казаха трябва да си платя цялата сума
на веднъж защото ми е на 4 вноски и тогава мога да си взема веднага кинтите или накрая като платя последната вноска приспадат от нея..
може защото колата ти е по скъпа затова да са ти го оправили и на мен ми казаха трябва да си платя цялата сума
на веднъж защото ми е на 4 вноски и тогава мога да си взема веднага кинтите или накрая като платя последната вноска приспадат от нея..

- nelim
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: '95 E36 M43B18 Lim
- Мечтае да кара: //M Power :)
shalashaska написа:Днес от армеец ми заявиха че имат контакти само с кобра и мустанг
Досега винаги при чупен джам - директно от застрахователя в Кобра да ми го сменят, и след това се оправяме с парите.
В крайна сметка ако наистина ти е спешно и искаш да вземеш някакви пари от каското - оправи си го в Кобра, какво те бърка колко е скъпо като каското ще го поеме.
А това че ти е на вноски - ами ще го платиш в крайна сметка.
Иначе рискуваш да не вземеш нищо от каското или просто да е недостатъчно.

- shalashaska
- младши ентусиаст
-
колега въпросния джам утре ще ми бъде слаган пред блока защото кобра има ли мобилна група и така..
утре ще пиша след това впечатленията.. 175 лв китайски някъв
утре ще пиша след това впечатленията.. 175 лв китайски някъв

- shalashaska
- младши ентусиаст
-
развръзката,дойдоха колегите от кобра до вкъщи няма и за 4ас свалиха старото сложиха новото и кой от където е
китайско но е хубаво сега да видим развръзката в армеец каква ще е
поздрави модераторите ако решат да я заключват темата
китайско но е хубаво сега да видим развръзката в армеец каква ще е

поздрави модераторите ако решат да я заключват темата

15 мнения
• Страница 1 от 1