Днес е 2 юни да си спомним кои сме.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Днес е 2 юни да си спомним кои сме.

Мнение от flame » 02 Юни 2011, 19:23

Elesar74 написа:Честваме тези годишнини, но то е лицемерно и щото така трябва, така се прави. Не го чувстваме отвътре. Както ставаме християни на Коледа и на Великден. Нямаме идеали, нямаме ценности, нямаме нищо, което да ни държи като нация, което да ни обединява.

Удар в десятката!
Ако някой мангал не запише "Революционер кючек", някои прости селски бекове няма да могат да изброят имената на 10 загинали за родината велики българи... :dummy:
Много трябва да поработим върху идеалите, върху това, което е вътре в нас... :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Днес е 2 юни да си спомним кои сме.

Мнение от MatriX_Fucked » 03 Юни 2011, 2:37

Apassionata написа:
MatriX_Fucked написа:Колежке, днес не празнуваме нищо, ами почитаме Ботев и падналите за свободата...

Колега, вие не празнувайте, аз пък ще празнувам :P :winky:, почитайки ;) :bchug:

JIKI_RACER написа:Може и обесването на Васил Левски да празнуваш догодина като си почнала :mhihi: !

Нещо против? :roll: :mhihi: Ако искам и разстрела на 6-те ястребинчета ще празнувам!

Още някой заядливо да ми обясни, че днес не е празник? :evil: 2 юни - денят на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България, Ден на националната гордост, почит, преклонение и пр... Аз лично го възприемам като празник, всички дати, в които се отбелязва нещо, свързано с България и историята й, са празници за мен! Така че, къде е човечето с Х-са тука :winky: Освен това мисля и Деня на Републиката в Италия да почета днес :P :lol: Тва вече е празник, нали? :D

Абе имаш объркани представи за празник! Отдаването на почит не е празник! Честването на годишнината от атомните бомбардировки над Хирошима и Нагасаки не е празник, ами помен! Честването на Деня на Ботев и загиналите за свободата на България не е празник, ами помен! Ден в който трябва да преклоним глава, да си спомним за тези и да погледнем ние какво правим за тяхното дело!

Деня на Републиката в Италия е празник, да! :lalala: 8) :mhihi:
Без страх, без спирачка!

Предишна

Назад към Извън Темата