Днес е 2 юни да си спомним кои сме.
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Днес е 2 юни да си спомним кои сме.
Elesar74 написа:Честваме тези годишнини, но то е лицемерно и щото така трябва, така се прави. Не го чувстваме отвътре. Както ставаме християни на Коледа и на Великден. Нямаме идеали, нямаме ценности, нямаме нищо, което да ни държи като нация, което да ни обединява.
Удар в десятката!
Ако някой мангал не запише "Революционер кючек", някои прости селски бекове няма да могат да изброят имената на 10 загинали за родината велики българи...

Много трябва да поработим върху идеалите, върху това, което е вътре в нас...

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Re: Днес е 2 юни да си спомним кои сме.
Apassionata написа:MatriX_Fucked написа:Колежке, днес не празнуваме нищо, ами почитаме Ботев и падналите за свободата...
Колега, вие не празнувайте, аз пък ще празнувам![]()
, почитайки
![]()
JIKI_RACER написа:Може и обесването на Васил Левски да празнуваш догодина като си почнала!
Нещо против?![]()
Ако искам и разстрела на 6-те ястребинчета ще празнувам!
Още някой заядливо да ми обясни, че днес не е празник?2 юни - денят на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България, Ден на националната гордост, почит, преклонение и пр... Аз лично го възприемам като празник, всички дати, в които се отбелязва нещо, свързано с България и историята й, са празници за мен! Така че, къде е човечето с Х-са тука
Освен това мисля и Деня на Републиката в Италия да почета днес
![]()
Тва вече е празник, нали?
Абе имаш объркани представи за празник! Отдаването на почит не е празник! Честването на годишнината от атомните бомбардировки над Хирошима и Нагасаки не е празник, ами помен! Честването на Деня на Ботев и загиналите за свободата на България не е празник, ами помен! Ден в който трябва да преклоним глава, да си спомним за тези и да погледнем ние какво правим за тяхното дело!
Деня на Републиката в Италия е празник, да!

Без страх, без спирачка!
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3