Много поздрави от мен :-)))

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

IBIZA Killer
Аватар

Много поздрави от мен :-)))

Мнение от bawareca » 05 Мар 2006, 5:11

Най-после и аз да имам малко свободно време и да се хвана да понапиша малко глупости. Тези редове са специално за всички мои приятели , за всички които ми писаха , но не съм имал време да им отговоря. За което се извинявам , но тука живота се движи с такава скорост , че за несвикнал човек е просто умопомрачително. Разликата в начина на живот и манталитета на хората е направо поразяваща. Но , свикваш , няма какво друго да правиш :mhihi:
Ние сме доста добре тука , живееме на 30 мин. от даутаун ЛА , и на 20 от Санта Моника. Особено се радваме на зимата тука , много студено беше Февруари - от 8 градуса сутрин до 15-16 през деня. Калифорнойците ходят с ушанки и кожуси , а аз по къс ръкав. Тука ако валне 2-3 санта сняг направо не мога да си представя какво би се случило :mhihi:
Още на първата седмица се обзаведохме с едно БМВ- 15 годишно 535i , старичко ,но както всички сме се убедили-много вярно возило. Въпреки че колата е на 175000 мили/ ок.270000 км./ след два дни прекарани в поправяне на дреболийки разни, всичко й работи , свири и свети все едно е на 3 години. За три месеца на двойна езда му врътнахме 4000 мили сипвайки само бензин. За малко имахме и една '95 325i , но я продадохме и сега женицата е горд собственик на '94 325iC. Добре че ми я дава да покарам и аз отвреме на време , да се изфукам де :lol:
Аз работя на две места- при един хърватин , дето е от 40г. тука , правиме доста мерцедеси /повече класически/ и чат-пат някое БМВ. Работя и при един араб , дето е германец и почти всяка година ходи до София :shock: С него купуваме коли от застрахователни търгове и ги правиме като нови. Абе въобще тука американците са на изчезване :mhihi:
Ми това е засега от мен , обещавам да намирам време по-често да пиша по нещо интересно. Между другото , ако някой се интересува от покупки от И-БЕЙ мога да помагам , веч натрупах доста опит , и фийдбек.
Време за малко снимки.
Изображение

Назад към Извън Темата