Ако мине номера?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 touring
Мечтае да кара: М5

Ако мине номера?

Мнение от Николай Занчев » 20 Апр 2011, 23:54

Добър вечер колеги искам да попитам дали някой си е пазрувал от Смешнополис по точно въпросът ми е за SONY-Авто CD/MP3 ресивър CDX-GT450 от Смешнополис?И дали съответно е получил полагащата му се БЕЗПЛАТНА ФЛАШ ПАМЕТ SONY 4GB?Защото на мен никой не ми каза за тази памет че е подарък с това CD?На касата си замълчаха и също така човека който ми даде CD-то!Случвало ли ви се е и на вас да не ви кажат че имате бонус към съответна стока в Смешнополис? :)
Изображение
Американски форум:питаш нещо и ти отговарят.Руски форум:питаш нещо и теб те питат.Български форум:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Re: Ако мине номера?

Мнение от ME4KY » 21 Апр 2011, 0:14

Практика на някой магазини,или по-точно персонала.
Щом все още има компюрърни фирми,дето те питат това първият ви компютър ли е :paranoid:
Не вярвам и тия в тая криза,като видят някой бързащ с пари в ръка да не го метнат!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Николай Занчев » 21 Апр 2011, 22:40

Всичко е на 6 днес си взех флаш паметта от Смешнополис след малък скандал :D
Изображение
Американски форум:питаш нещо и ти отговарят.Руски форум:питаш нещо и теб те питат.Български форум:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: s500,w220 ; s420 w140

Мнение от cherepa83 » 21 Апр 2011, 23:48

БИЛЛА са най-големите смешници,по Коледа имаше промо за бутилка червено джони и кока кола подарък,взимам две бутилки и две коли и ми маркират колата и джонито,при въпрос тъпата касиерка ми се извинява че не си знаела промоциите,добре че взимах само това иначе ако бяха повече неща нямаше да се усетя че ми маркират 4лв в повече,а и редовно го правят тоя номер с с промоции а на касата трябва да си ги искаш.....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d '03
Мечтае да кара: M5 F10
Детайли за колата: '03 Пълен ел. пакет, ел. огледала, двузонов климатроник, черен полу-кожен салон, подгряване на седалките, заден парктроник, мултифункционален волан.

Мнение от Seraph » 22 Апр 2011, 2:21

Те, че не си знаят промоциите и други неща, така е, но едва ли "грешката" е целенасочена, защото самата служителка не печели нищо повече от това, че е маркирала допълнителен артикул... ;)
You have to let it all go. Fear...doubt and disbelief.
Free your mind.
http://www.youtube.com/watch?v=dZTTn2gq67I

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 22 Апр 2011, 11:21

абе ... българска работа му се вика :winky: всеки гледа да те метне някак....
Изображение
M - The most powerful letter in the world

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 22 Апр 2011, 13:53

Seraph написа:Те, че не си знаят промоциите и други неща, така е, но едва ли "грешката" е целенасочена, защото самата служителка не печели нищо повече от това, че е маркирала допълнителен артикул... ;)

ako имат някви липси и тн. спокоино могат да си избиват така,отделно ако системата им позволява да си сторнират това онова....пак далавера,абе нормална история за бг.
но и това,че не си знаят промоцийте(а те не са малко и всеки ден различни) особено в супермаркетите е така

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Николай Занчев » 09 Юни 2011, 18:50

Всичко е 6+ след като днес ми се обадиха и от КЗП(Комисия за защита на потребителя)защото и там бях пуснал жалба,направили са им проверка :)
ПП:Не бях оптимист че ще има някаква проверка,но ето че има някоя институция която си върши работата :clap:
Темата може да се заключи и изтрие!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e31 850i ,f10 520d
Мечтае да кара: Детско багерче

Мнение от BMWgiunter » 09 Юни 2011, 19:06

Преди 2 месеца си купих лаптоп DELL от Технополис който беше със подарък рутер,и те просто "забравиха" да ми го дадат и добре че се сетих на другия ден и се върнах да си го получа,случва се човек да сгреши ,но се надявам да не е практика при тях да забравят бонусите към уредите :mhihi:
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Николай Занчев » 09 Юни 2011, 19:19

"забравили" са и на мой приятел да му дадат същата флашка,съвсем случайно,на теб рутер :mhihi:
За мене извода е че повече от там няма да пазарувам :yes:
Изображение

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 11 Юни 2011, 0:11

Ами те хората са толкова ангажирани , че едва ли им е до Вашите флашки , рутери и т.н :mhihi: :mhihi: :mhihi:
http://www.bgizmama.com/companies-fraudsters/83

Тук можете да им направите класация от 1 до 100 http://www.bgizmama.com/companies-fraud ... ranitsa-74 на повечето от така наречените Големи фирми. :bang:
Изображение

Назад към Извън Темата